Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leon

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Leon 2013.09.08 19:59:15
Viktor egy vélhetően igen régi, de érdekes jelenségre hívja fel a UPC "digitális" csomagjára előfizetők figyelmét. A tévébe ugyanis csak analóg jelet továbbít a set-top box alapértelmezett esetben. Ahhoz, hogy a lakáson belül is digitális legyen, a drágább HD-csomagot…..
Leon 2011.03.09 18:51:24
@Xezs: Ha hiperszuper kurvadrága TV+d van, vegyél hozzá HD adást azt digitálisan fogod megkapni.. faszt kell azon ömlengeni, hogy nem kapod ugyanannyiért a két szolgáltatást.... Digitálisnak számít az is, hogy fel tudod venni... visszatekerheted, mert addig digitális, kösd össze cérnálav a tv-t meg a STB-t, őket nem érdekli, neked ott van a dobozban digitálisan. Ha a TV-n is kell fizesd ki, SAJNOS így működik ez a világ....

Mégegyszer, nem azt mondom, nem genyók, csak azt, hogy ennél nagyobb gondok is vannak... Meg a fullhdkurvadrágatv + olcsócsomag.. hát nagy agyra vall azért..
Nagyon szeretek biciklizni! Éppen ezért tudom, hogy mik a korlátaim. Egy bringás futár sokkal jobban biciklizik nálam. Nem hiszek abban, hogy a fővárosi utak többsége alkalmas hely a kerékpározásra. Ráadásul a hétvégi bringások többsége akkora durung (direkt nem bunkót írok -…..
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..
Makkos Pubi a budapesti parkolási helyzetet és az előnyös változtatások lehetőségét boncolgatja és arra buzdít mindenkit, hogy az élhető belváros érdekében pattanjon BKV-ra, hiszen olcsó és gyors, az más kérdés, hogy mennyire kényelmes és tetszetős. Biztosan sokan nem fognak…..
Leon 2009.05.06 21:34:54
@promontor: Veled legalább lehet érdemben vitatkozni, nem úgy mint pakesszel, aki egy 30 évest papnak néz a hozzászólásai alapján. Meg lekomcsiz egy fidesz szimpatizánst. Legalább annyirra jó emberismerő, mint vitapartner.

Az egészben a lényeg, hogy Bécshez képest sehol nem tartunk mélygarázs parkolóhelyek számában. Hiába fogják emelni a parkolási díjakat, a belvárosi ember, nem fogja lerakni az autóját a külvárosban, sem parkolóházban. Az miért megoldás, hogy a parkolási díjat emelik? Az meg se fordul senki fejében, hogy irreálisan magas a mélygarázs bérleti díja?
Miért nem lehet a parkoltatást államilag végezni? Bécsben is úgy van. Arról sem ír pakesz a mester, az internetguru, mert tuti onan szedi az infóit, gyakorlati tudás zéró.

Azt mond meg nekem Promontor légyszi, hogy a kistorítás ELŐTT miért nem lehet alternatívát nyújtani? Engem EZ zavar és nem a fizetés.
Leon 2009.05.07 23:22:02
@pakesz: Kicsit szélsőséges vagy nem?

Kiírtani, meg páros páratlan.. agyament faszság. Nem kell a szmog?

miért nincs nagy kedvezmény hibridre?
miért nincs támogatás roncsautócserére?

Állami parkoltatás allat meg azt értem, hogy bécsben az utcán a rendőr büntet, az önkorm. kapja a lóvét.

Pakesz,az nekem nem alternatíva, hogy fizessek. Lehúzás van, nem segítés és konstruktív megoldáskeresés. Te is itt aggresszívkodsz, papizol, meg más tollával ékeskedsz. Mellesleg én is építőmérnökire jártam, tudom miről beszélsz. De a drága haverdo abba pl nem gondolt bele, hogy amelyik ház alatt nincs garázs, oda azért nehéz építeni, mert egy lakást minimum el kell tüntetni, mert lejárót kell építeni. MElyik földszinti lakó megy el önként? Hja, hogy az téged nem érdekel..
Így is sokat fizet az autós, annak SEMMILYEN része nincs visszaforgatva az autózásba, vagy nagyon kevés. Szerinted az utak minősége jó?
Szerinted az autók teszik tönkre? Nem a BKV? Nem a szar kivitelező? Nem a városvezetés a hibás aki szarik olyan közbeszerzést kiírni, amiben pontosan le van írva, milyen kondíciók szerint kell megépíteni az adott szakaszt?

Én ezekről beszélek, te meg arról, hogy luxus az autó fizess köcsög.

Nem vagyunk egy szinten. Promontor néhány megjegyzésén legalább el tudok gondolkodni, de rajtad.... Gratula, hogy felfedezted a neten, hogy bostonban a nagy zöld felüljárót levitték a föld alá. Nem tegnap történt.

Utoljára mondom neked, fizetek én, ha ésszerű, de egyáltalán nem tiszta mire fel emelik a díjakat.

Mikor méltattam az államot ember? soha. államról annyit írtam, hogy a közteri parkoltatást neki kéne végeznie és akkor 22% helyett 100% jutna neki.
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
Azt ugye Magyari Péter kiváló hétfői cikke óta tudjuk, hogy ők bizony ölég buták. A helyzet súlyossága azonban ritkán kerül a felszínre, mivel ritka az olyan eset, amikor bármelyik magyar politikus, szájkosár és kommunikációs tanácsadók felügyelete nélkül kiöntheti a…..
Leon 2009.04.01 09:12:37
@jakab:
Az a baj, hogy a blogban mind az 5-öt egyszerre használja....
Én optimista vagyok és érzem a lassú javulást a főváros átlagos útminőségében, persze kivételek mindig vannak, Tibi is egy ilyen helyszínen akciózott és dokumentálta fotókkal és írásban az egyébként valóban elkeserítő helyzetet. Egyszer már megjelentettétek egy cikkemet,…..
Anonim levélírónk ugyan nem nyújtotta hosszúra mondókáját, ám három beszédes képe sok mindenre magyarázatot adhat azzal kapcsolatban, hogy mért tart itt a magyar közlekedési kultúra. Nem hittem volna, hogy valaha is írni fogok nektek, de ez kiverte a biztosítékot: Érdekes…..
Leon 2009.02.27 15:32:03
@Hurrá Torpedó: Hát nem olcsóbb...
Leon 2009.02.27 15:53:22
A rák tudja már követni, hogy akkor most a fakoffolás után mit kell csinálni az újult erővel fantomtartozásokat követelő Intrum Justitiával. Ha nincs a közelben elköthető tank, be lehet adni ellenkövetelést a zaklatás miatt felmerült költségeiről és a Homár azon se lepődne…..
Leon 2009.02.26 14:51:25
@Almatlan Jozsi: Ebbe bele sem megyek :P
Leon 2009.02.26 14:53:02
@Tsabi: Jelentem a víz nem áll, hanem folyik, mehetsz!
Leon 2009.02.26 15:22:57
@EnZsolt: hogynelenne döntés, AB megmondta.

de 2002 még a régi törvény szerint is elévült szóval sehogy nincs szopóágon, azért nem értem minek írtad
Gyuri egy nemrégiben megjelent cikk kapcsán gondolta úgy, hogy ideje megosztania a gondolatait az esettel kapcsolatban. Ti mit gondoltok, hibáztatható-e a baleset miatt az anya, aki csak gyermeke biztonásgára próbált ügyelni? Hasonló helyzetben felelősségre vonható-e a gyártó?…..
HamPLÓ Szép régi világ: a posta 2009.02.11 19:30:00
Megint szerencsém volt ajánlott küldemény átadása végett sorban állni negyven percet (de lehet, hogy negyvenöt volt). Eredetileg már tegnap este el akartam menni a hivatalosított papírárúért a nagy szürke házba, de láttam, hogy nem lehet beférni (kilóg a sor a sorbanállós…..
Ha elnézünk a világ boldogabb helyeire – Nyugatra, de lassan már a nem túl távoli kelet felé is - azt látjuk, hogy a jól szervezett és jól használható tömegközlekedési hálózattal rendelkezõ városokban és környékükön a különbözõ közlekedési ágak nem egymás…..
Leon 2009.02.11 21:35:55
Nem biztonságos, kényelmetlen, zajos, szűk, lényegében semmilyen komfortigényt ki nem elégít. Ráz, dobál, szeles, nyitott. Pár dolgot mégis tud: kanyarodni, menni és fékezni. Egy igazi rétegmodell. Imádom, rajta aludnék, főznék neki, kenegetném. Egyszer megveszem. Ha nem is egy…..
Lehet, hogy semmi sem történt, de lehet, hogy nyomra tudunk vezetni egy Peches Ügyfelet, aki elhagyta a pénzét-iratait. Lili fura jelenet szemtanúja volt vasárnap este az áruház előtt, alant közöljük a történetet. A teljes rendszámot nem írtam ki, de az érintettnek persze majd…..
Leon 2009.02.09 10:13:03
Az autósok vérét szívó rendszerek, azaz gyakorlatilag a világ nagyobbik része ellen küzdő Emberibb Parkolásért Mozgalom kedvezményesen megvásárolt egy Intrum Justitia elleni jogerős követelést, amit most felszámolási eljárásban szeretnének behajtani. Muhaha: Az Emberibb…..
Leon 2009.02.05 11:01:45
@Mi Tsu:
Azért az IJ sem jó fiú, mert tudja ő is, hogy a követelések nagy része jogtalan...
Ezért genyó az IJ, mert így is megveszi

Leon 2009.02.05 11:24:15
@Mi Tsu:
Csak az a gond, hogy nem kéne bíróságra eljutnia... Vagy neked az teljesen normális, hogy munkaidőben bíróságra járkálsz kedvtelésből, ahol órákat üldögélsz. Mert az neked jó, nem gondolod, hogy ez veled kib*szás?
Mert én úgy érzem.. Ha valamelyik a centrum vagy az ij közül venné a fáradtságot és nem azzal törődne, hogy neki több bevétele legyen, hanem emberbarátibb lenne, akkor kiderülne, mi jogos és mi nem...
A másik, meg valaki írta hogy intrum milyen világszínvonalú cég.. hát ja, a levélre is olyan ügyintézőt írnak aki nem is dolgozik ott... ez az intrum magyar verzió...
Igazán agyfelbaszós pofátlanság tanúja volt Darren. Azt a bunkó paraszt típust ismerjük, aki csak öt percre beáll a rokkanthelyre mert lusta öt méternél többet gyalogolni. De amikor megérkezik az, aki tényleg jogosult a hely használatára, mi több, miatta jelölték ki a helyet és…..
Leon 2009.01.28 15:28:26
@ColT: Nem függ az önkormányzattól, mármint a helyitől, nem olvasol figyelmesen...
A körút nem az önkormányzaté, hanem a fővárosé, nála nincs lakossági parkolás. Mindenhonnan azt mondják, álljak meg a környék utcáiban vagy mélygarázsban! Az a tuti, mélygarázs 15 perc séta, pl télen, hóban kisgyerekkel 10 tecsós szatyorral, élmény... A kisutcák meg díszkövesek, kb feleannyi parkolóhellyel, aminnye autó van, sok a szabálytalan parkolás... szerinted is az a megoldás, hogy fizessek, mi? mert azjó, fogyassz herdálj szenvedj, ahogy a társblog mondja,mi?

Nincs megoldás, én PARASZT módon nagyanyám kártyáját használom, de sosem az egyszem rokihelyre állok, tudom az én megoldásom se jogos, de nem is fogok egy vagyont fizetni egy jöttment cégnek, aki kibulizta, hogy ő majd engem parkoltat a saját lakásom előtt

kicsit hosszú lett, meg nem a postról szól, de nekem ez fáj! :)
Leon 2009.01.28 16:42:47
@ColT: Sajna se erőm, se időm nincs rá... Nem egyeddül engem érint, de ezzel mindenki így van mint én, se idő, se erő. Sztem ez se véletlen, de az már másik poszt lenne :)
autózz! Zebrán telefonálni tilos 2008.12.20 11:03:00
Most következő sztorinkban Ági új szabálytalanságot merészelt elkövetni, telefonált a zebrán. Gyalogosként. Az ilyesmi meg nyilván vonzza a kósza autósokat. Szerintem vezessük be, hogy utcán a gyalogosok is csak headsettel vagy kihangosítóval telefonálhassanak.Tegnap jártam úgy,…..
Z. története nagyon hosszú és nagyon bonyolultnak tűnik elsőre. Pedig nem az: bizonytalan eredetű drága telefont vásárolt, ami utána több hibajelenséget produkált, mint amennyit működött. A szoftverhiba miatt a Vodafone számlázási osztálya, a hivatalos Sony Ericsson szerviz, a…..
autózz! Le leszel lőve! 2008.12.04 14:40:00
Hülye autósból van elég, Balu ezúttal egy olyat fogott ki, aki nemes egyszerűséggel fegyver általi halállal fenyegette meg, csak mert szeretett volna élni az elsőbbégével és átkelni a zebrán. Ez már sokk, avagy csókoltatom Kondorosi urat és a rendőrség vezető beosztású…..
Az online boltnak álcázott oldal hétvégenként egy nagy fekete lyuk, ahová beesnek a megrendelések, aztán eltűnnek hétfőig. Péter (aki emiatt lecsúszott a kinézett laptopról), miután ezt megtudta, a nevetéstől majdnem leesett a székről, mi viszont inkább megkönnyeztük. Tegnap…..