Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greenapple

1 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Since the week started nothing special has happened so I've decided to write a bit about how I see the life in USA. What I love here the most is the landscape. There are amazing places here that I have visited, such as San Francisco, Santa Monica and Venice Beach and all the places I want to visit,…..
Greenapple 2012.09.13 11:27:24
Sooo now let's talk about the amazing weekend I had in San Francisco :-) the story began where Laci had the idea of going on a longer trip because we had an extra free day on Monday as it was Labor Day, a national holiday in the US. He planned every single detail: how to go, where to rent the car,…..
hogyvolt Aranypart 1x17-18 2011.09.21 04:50:00
Eljött hát az őszi műsorrend a Viasat3-ra, ennek köszönhetően már csak kedden és csütörtökön nyílik lehetőségünk betekinteni a siófoki elmegyógyintézet kihelyezett tagozatának életébe, hogyvolt meg ma (szerda) és pénteken lesz, duplarésszel, egy posztban, nem kettőben. A…..
hogyvolt Barátok közt 5785-5786 2011.09.16 13:30:00
Tegnap Zsolti Bécs utcáin maradt lógva, de még kapaszkodnia kell egy kicsit, mert közben a Mátyás téren ketten is pályáznak az Égigérő Paszuly-díjra: Lucus és Timike is a földbeültetésnél tart a bab-projektben. Ám míg Timinek gondos cégvezető édesanyja szatyorban vásárolt…..
5777: Előre szólok, ebben a két részben csak tinik, bénák és szexiparosok lesznek. Csak ha valaki tudja, hogy ezek a témák azok, amelyektől idegrángást, kettős látást esetleg epegörcsöt kap, akkor most hagyja abba ezt a hogyvoltot, mert nem venném a szívemre, ha.…..
Szakítás élőben! Viszont majdnemhogy korrekt módon, ilyen is van. Borfesztiválon se ismerkedjetek! (Egyébként Smittpál is járt a rendezvényen) Kedves Szakítósok!Címet nem adok, rátok bízom. A szakítás pár perce történt.A sztori röviden:2010 nyara. Ismerkedési felület-…..
A címben szereplő megállapítás eléggé sántít, a fiú nem nagyon tudta hogy is szakítson, hát ilyeneket mondott. A lány érettebb és tanult a hibájából: ha már úgy indul egy kapcsolat, hogy jó lesz ez, ha megváltozol, annak nem lehet jó vége. A történet kezdetekor én (lány)…..
Greenapple 2010.05.22 11:23:24
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
Egyes helyeken ott van más nyelveken a menü. De van, ahol külön étlap van az idegenajkúaknak. Vajon az ételek is más ízűek?Hosszú idő után ismét ihletet kaptam. Méghozzá ennek a posztnak egy motívumától. Megtetszett benne az az ötlet, hogy levélben előre bejelenti a…..
Greenapple 2009.08.31 22:14:08
The end The end 2009.07.30 14:31:48
A blog elköltözött. Akinek tudnia kell, az tudja, hogy hova ;)..
Online stratégiai játékban sem: "egy egyszerű online játszható stratégiai játékban voltunk csapattársak, és egymás segítése végett kezdtünk el beszélgetni." A kép innen Kedves Szakítós! :)  Ahogy az álltalában a posztírókkal lenni szokott, én is régóta…..
Egy félrekefélő, piáló csajjal kezdődött minden.   Sziasztok! Kicsit „ never ending story” lesz, bocs mindenkitől, azért remélem érdemes lesz elolvasni. 2007 májusában ismertük meg egymást az akkori barátomon keresztül. Én akkor 16, ő 32. Rögtön nagyon jóban…..
Hogy jött a lány? Két mell, két láb, egy fej, két fül, két fülbevaló. Hogy ment? Két mell, két láb, egy fej, két fül, egy fülbevaló. Hol a hiba? Sziasztok! Mint ahogy itt többen írják, én is egy jó ideje olvasgatom a sztorikat, és eljött az én időm is... Az egész…..
"Amiről nem tud, az nem fáj" - mondta az antik bölcsességet a srác, miután hosszú időn át próbálta szegény csak kitalálni, hogy akkor mi a helyzet. Vigyázat, tinisztori! Lenne egy felettébb érdekes sztorim ami persze megint csak arra mutat rá mennyire kétszínű,…..
Sokáig egy kedves iskolai szerelem volt, de a karácsonyra bekötött internet mindentt megváltoztatott. Kedves szakítósblog-olvasók! Szeretném nektek elmesélni életem egyik legfájdalmasabb szakítását - és talán még most sem vagyok túl rajta 100 %-ig... A történet elején Jani 17,…..
Van itt minden: zépé, önfényezés, smucigság, iwiw.Nem ment a képfeltöltés, úgyhogy egy régit vettem elő, na mihez volt ez a kép?Sziasztok! Ez egy vicces, de egyben szánalmas történet, remélem tetszeni fog! Hárman lányok elmentünk bulizni a zépébe egy szép nyári…..
Egy esetben követnék el brutális, belezéses gyilkosságot, ha a csajomra rámászna előttem egy csávó. Ez az a pont, ahonnan nincs vissza. Már most felidegesítettem magam.Innen loptukSzeretnék veletek megoszatni egy történetet aminek még nincs vége és talán néhány tanács is jól…..
Azt vettem észre, hogy mostanában mindenki a kocsmában ismerkedik. Ezt is fel kell vennünk a szakítóskönyv ünnepi, jubilieumi, aranylemezes kiadásába, ha már Angliát, mint országot, betilthattuk. Sziasztok! Az én történetem nem túl egyedi, és nem biztos, hogy izgalmas, de…..
Soha nem értettem azt az érzelmi állapotot, amikor fogod a párod cuccát, és egyszerűen kidobod a köszübre. Mi kell ehhez? Innen loptuk Kedves Szakítós! Ősz dereka, történetem két főszereplője én (lány, 20, frissen szakított, férfiakat éppen utáló), valamint G. (fiú, 21,…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Nyolc évig együtt élsz valakivel, majd egyik este hazajön, és azt mondja, hogy akkor én most holnap elköltözök. És elköltözött!- Nem tudok mit mondani, ez egy kemény történet. Tudjátok van az a „vicces” történet, hogy Szia édesem leugrom egy liter tejért,…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
Ki volt a nagyobb szemét? Aki félrekavart? Aki elolvasta ez erről szóló emailt? Aki el akarta tussolni? Aki búcsúszexre kényszerített? (Legközelebb a szakítóverset is kérjük mellékelni.)       Sziasztok! Reggelente jót szoktam mosolyogni a legújabb leveleken, a…..