Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ge_rika

9 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl voltunk az első napon. Órák óta szerettünk volna egy kávét inni, normálisan kezet, arcot mosni, de még mindig semmi se volt nyitva...
Fura érzés a másik oldalon lenni. Eddig is sejtettem, hogy legalább olyan erőfeszítést igényel, mint versenyezni, de most már tudom is. Pár hónapja egy beszélgetés során rávágtam, hogy „Persze, hogy elmegyek kísérni! Főleg, ha a Dolomitokba mész, de Ausztriába is szívesen. Csak szólj, hogy mikor!”..
"Már benne vagyunk?" - hangzott el a kérdés. Hát már nyakig benne voltunk a mátrixban a rajt előtti este, vagy abban a valamiben, ami, mint egy buborék ölelt át minket a következő bő harminc órában, az idei UltraBalatonon...
Ge_rika 2018.06.01 06:12:42
@téglánakgyors: Örülök,ha sikerült visszaadni valamit a hangulatából !:) Köszönjük !! :)
Na igen, de mi is az a Merzse? És hol van? Sokszor, aki a szomszédjában, a kerületben él, ő sem tudja… úgyhogy kezdjük a Merzsével...
Ge_rika 2017.07.04 15:31:51
@lyzX: Örülök, hogy tetszik !
Tavaly - 2016-ban – egy sérülés miatt az Élet úgy hozta, hogy hármasban indultunk neki az UB-nak, a négyes csapat helyett. Nem sokat gondolkodtunk. Belevágtunk és hárman lányok megcsináltuk, bár sajnos a versenyszabályzat furcsasága miatt 4-es csapatok között kerültünk értékelésre… Már a célban…..
Ge_rika 2017.05.26 13:18:43
@rrroka: Köszönjük! :-) Igyekeztünk ... A tavalyi küzdősebb volt, az idei rövidebb;)
Ge_rika 2017.05.26 13:22:06
@schr62: Biciklivel talán nehezebb is, a dombok miatt ... egyedül végigmenni, pedig pláne. Váltóban futva azért van idő egy kis pihenésre- ha nem is sokra-,amíg a többiek futnak.
Tavaly a célba érés utáni fáradtság és kimerültség ellenére is tudtam, hogy ide vissza kell jönni. Ezen az úton végig kell mennem újból. ...és újból. Olyannyira egyértelmű volt a visszatérés, hogy az egyéni, a nem szervezett formában történő teljesítést tervezgettük futótársaimmal…..
Vannak álmok, amik megvalósulnak, ha elég kitartó az ember. Ilyen volt a - számomra korábban elérhetetlennek tűnő - VérKör túra teljesítése is. Elsők között neveztünk be öten, a XVII. kerületi „Fussunk Együtt Rákosmentén” csapatból (Adri, Szilvi, Peti, Csabi és…..
Tavaly még fel se értünk Dobogókőre - a 35 km-es táv céljába - már tudtam, hogy jövőre (azaz az idén) jönni kell. Hosszabbra…..
Ge_rika 2016.11.08 10:55:02
@rrroka: Köszi ! :-) Igyekeztünk kiélvezni a körülmények adta lehetőségeket ;-)
Ge_rika 2016.11.08 16:44:51
@CsipkeRózsa: Köszönöm, köszönjük ! Nem is a táv, inkább a szintkülönbség miatt nehéz
... ,de óriási élmény :-)