Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucanszky

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Lemezt a falra 2010.07.21 18:40:00
Úgy tűnik manapság megtalálnak a kamasz szobába való cuccok, most is ilyet hoztam. Persze nem csak és kizárólag kamaszoknak lennének jók ezek az órák, de mivel magamat már sehogyse tudom beszuszakolni a gyerek kategóriába, így kénytelen vagyok rájuk kenni őket. Az nem új dolog,…..
Gyerektrend Minden hely elkelt 2010.07.12 12:17:00
Hihetetlen mennyiségben ömleszti a gyanútlan szemlélődőre a Lelly Kelly a cipőkre való díszt, ingyombingyomot és csicsát. Lenyűgöző, ahogy némelyik fazonon minden talpalatnyi helyet - pardon, AZT éppen nem - próbálnak gyöngyökkel, flitterekkel, hímzésekkel betölteni. A…..
Személy szerint nem ettem, már nem is tudom, mióta - fél éve biztos -, egy jó rántott bármit is. Sült krumplival lehetőleg. Meg csalamádéval. Ezért is éreztem szükségét, hogy ezeket a nemezelt kajákat, álmodozásból kirakjam ide. Mert az hagyján, hogy élethű a rántott hal, de…..
Melyik kölök ne szeretné azt a repülős játékot, amikor apa talpán fekve, a magasba emelve lehet bohóckodni? Persze ezt nem csak és kizárólag apa csinálhatja, de azért úgy az igazi. Nos, mivel apa sokat dolgozik, így most itt van az abszolút hiánypótló szék, ülőke,…..
Gyerekszoba Gyurmázzunk kakival! 2010.02.16 09:21:00
Nem halad a gyerek a szobatisztasággal? Nem hajlandó a pelenkán kívül kakilni? Hiába olvastátok rongyosra a Kaki-könyvet? Már hónapok óta együtt alszik Kakival és Pisivel, és mégsincs eredmény?Itt az ideje, hogy beszerezzétek a Kaki-időt, azaz a Poopy-time-ot! Ez a…..
Gyerektrend Nem gyereknek 2010.02.12 10:48:00
Sokkal inkább felnőttnek ajánlanám a következő, igencsak humoros feliratú pólót. Már ha nem kizárólag gyerekméretben lehetne kapni. Bár a logikáját sem értem a dolognak, a felirat ugyanis kb. úgy szól: "Sokkal izgalmasabb karrierterveim voltak, mikor ötéves…..
Eddig nem is sejtettem, hogy nekem ilyenre szükségem lehet, pedig - mint most megtudtam - de, kimaradt az életemből egy olyan kényelemfokozó darab, ami ezek szerint létezik, és igény is van rá. Ez pedig nem más, mint a térdelőpárna, ami arra hivatott, hogy a kölkök fürdetésekor…..
Mivel a blog múlt héten volt kétéves, szeretnénk egy kicsit pontosabb képet kapni arról, mit szerettek a blogban, mit hiányoltok és mire vagytok kíváncsiak. Aki pedig leírja ezt nekünk ide, a poszt alá kommentben, az eséllyel indul a nyereményért, a három Csodaceruza poszterszám…..
Hogy a Matrjoska babák unalmasak lennének? Nos, kötve hiszem, végtére is akárhányszor újragondolható az alapötlet. Ezek a  zsemlesütve  kukucskáló - no, ez szép kis képzavar -, kézzel festett babák például nem egymásba, hanem házakba, várakba rakhatóak, méretük és…..
Gyerekszoba Lufilámpa 2010.01.19 09:50:00
Ez bizony nem lesz hosszú poszt, hiszen a képen látható csillár önmagáért beszél. A Fragile - Matteo Gonet világítóteste 24 darab, egyenként 30 centis üveglufiból áll össze egy eléggé gigantikus - egyméteres - egésszé. Szerintem fantasztikus: játékos és légies.Forrás:…..