Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamhamm

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsófi írásával  ünnepeljük a Szoptatás Világhetének kezdetét. Történetük néhol szívszorító, sokszor derűs, és nagyon bensőségesen mutatja meg az anya és gyermeke közötti köteléket. Köszönjük, Zsófi,hogy olvashatjuk! Ha pedig Világhét, akkor kívánjunk minden hosszan…..
Fogadjátok szeretettel az első beküldött írást!! Judit bátor. Nem csak azért, mert elsőként osztotta meg a történetüket, hanem azért is, mert anno anyaként mert szembemenni a kritikával, és ami nekem még fontosabb, volt bátorsága változtatni. A saját gyakorlatán is,…..
Évekig szoptatni? Lehet! Új boci 2014.06.26 04:13:33
Emlékszem, mennyire fura érzésem volt, amikor először találkoztam olyan anyukával, aki a kisfiát öt éves koráig szoptatta. Egy nagyon csinos, vagány, fiatal nő volt, akiről ez sosem jutott volna eszembe. Hiába volt ekkor már egy kislányom, aki három éves koráig szopizott, hiába…..
Évekig szoptatni? Lehet! Nyitás 2014.06.24 12:35:23
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy milyen jó lenne egy oldal, ahol saját történeteket, személyes megosztásokat lehetne olvasni hosszan szoptatott gyerekekről. A szakirodalmat ismerem, a saját döntéseimet meg is hoztam e téren, így nem helyeslést kérek. Nem vagyok szoptatási…..