Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kottazur

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
orsi hollandiában és ilyesmik 2016.02.03 21:46:05
Nem fogok tobbet irni ide, mar nincs ra szuksegem. ..
 Talán bocsánatkéréssel kéne kezdenem, hiszen február óta egyetlen egyszer sem írtam. Elkezdeni elkezdtem, számtalanszor. Írtam a másodévesek ballagásának napján, írtam a vizsgáim után, de mindent kitöröltem, nem éreztem elégnek, semmitmondó és üres volt.    Rettentően…..
 Megint idougralos bejegyzesem lesz, de azt hiszem hogy ez tolem a legkevesbe sem szokatlan. Szoval volt az International Peace Conference a 23-i hetvegen, ami hatalmas esemenynek szamitott, hogy "az elso UWC-s, diakok altal vezetett nemzetkozi bekekonferencia" ami azert tenyleg nem hangzik…..
 Megérkeztem. Ezt most lehet szó szerint érteni, mert visszajöttem az iskolába probléma nélkül, pl elveszett csomag, ahogy az történt karácsony előtt hazafelé. Meg lehet úgy is, hogy most tényleg jól érzem magam (meglepően jól), hogy itt lehetek. Sokkal nyugodtabb vagyok így,…..
 Kezdem azzal ami most a leginkább boldoggá tesz: már csak 21 nap és otthon vagyok (Sára, Tomi, Petra, készüljetek♡)! Elég mozgalmas volt az elmúlt időszak. A múlt hétvégét Rotterdamban töltöttem a harmadévesem családjánál. Nagyon jól éreztem magam, a város pedig…..
  Elég rég írtam, de most igyekszem picit bővebben (és esetleg vidámabban) írni, mint egyébként szoktam. Szóval először is köszönöm szépen mindenkinek, aki tartja bennem a lelket és pátyolgat, remélem, hogy igazatok van, s minden jobb lesz itt. 42 (mi egyúttal az élet értelme…..
kottazur 2014.11.16 20:38:12
@Rózsa Csermelyi Vörös: Szia, irtam neked Facebookon. Lehet hogy egyebek mappaba tette, valaszolj, es akkor valaszolok amire csak szeretned. :)
  Közel járok a félidőhöz, hiszen már 53 napja vagyok itt s még 6o nap van hátra addig, míg végre otthon leszek. Sok minden van, amivel még mindig nem tudtam megbarátkozni, illetve hiányolom. Sorrendben: csönd, egyedüllét, segítség.   Itt sosincs csönd (hiába van…..
  Szóval képpel illusztrálom, hogy mennyire vagyok fáradt és kétségbeesett (itt egyébként épp matekos videót hallgatok, és próbálom megérteni az akcentust felirat nélkül - nem sikerült).   A múlt hetemet megint a tantárgyaimmal való szórakozással töltöttem, ugyanis nem…..
  Túl vagyok az első tanítási héten, az első kisebb kiboruláson, és még oly sok minden máson.Ezen a héten voltam igazi "pirospoharas" szülinapi bulin (Ella, mégegyszer: isten éltessen!), szenvedtem biciklibalesetet, spanyol ábécét reppeltem, dühöngtem, voltam afrikai…..
...várjuk a hétfőt. Nincs több nyugis, lazázós szombat-vasárnap, mert kezdődik a tanítás. Az órarendünket persze csak aznap reggel tudjuk meg - miért is ne...    Ma találkoztam a városban Bálinttal, néhányótoknak valószínűleg ismerősen csenghet a neve, hiszen ő is UWC-s,…..
   Bátran kijelenthetem, hogy túléltem az első tíz napot mindeféle sérülés, házirendsértés, baleset, fegyelmi eljárás nélkül (van akinek nem igazán sikerült, de kérem, lázadó lelkek mindenhol vannak)!   Túl vagyunk az orientációs heten is, ami kb egy általános iskolai…..
Repterek Attól tartok, hogy a franfurti reptér és az itt dolgozók német akcentusa nem fog felkerülni a “Dolgok, amiket nagyon szeretek”-listámra. Szép de személytelen.  Az amszterdami reptéren szerencsére már jártam ezelőtt is, remélem hogy nem fogok eltévedni (aki egy kicsit…..
Igen, pár napig újra ithon!  Három hetet töltöttem Norvégiában, az ottani UWC iskolában, egy angol gyorstalpalón.Élménydús volt, bár arra sajnos rá kellett jöjjek, hogy Norvégia nekem túlontúl nyugodt. Gyönyörű hely, csodálatos emberek - röviden talán így lehetne…..
Kedves mindenki/bárki/olvasó, a közepétől kezdeném, ha nem haragszol. Hollandiába megyek. Két évre. (mielőtt bárki rettentő viccesnek érezné magát, tanulni megyek). ugyanis kaptam egy UWC-s ösztöndíjat. hogy mi az az UWC? United World Colleges - egy nemzetközi szervezet, amely…..