Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KiHaEnNem

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ajándék erős gyomorhoz 2006.12.24 07:11:00
Karácsonykor nem lesz blog, engem is békén lehet hagyni pár napig. Moderálni azért majd benézek, úgyhogy nem érdemes bomolni. Hoztam valamit ajándékba. Nem kell megijedni, ebből nem lesz gasztroblog, Stahl Judit-rajongásomat is kordában tartom, ez most az ünnepi kivétel. Viszont…..
w Jézus él... 2006.12.20 23:43:00
...és a baptistáknál van a friss telefonszáma. Továbbá az ügyintézés 48 órát vesz igénybe. Hétfőn adtam le a cipősdobozt - ezúton üzenem, hogy azt a koszvadt kutyát nem kéne szabadon engedni az udvaron -, ma pedig egyszer csak, minden érthető ok nélkül meggyógyult a…..
Tudom, hogy Veres János lefejelte, és erre lehetne írni egy rutincikket, hogy nahátakkormost aztán, hiszen már régen ki kellett volna, főkolomposként, szimbolikusan is, rugdalni őtet kifelé, fejét venni, sós kútba tenni. Naná, kellett volna. De sajnos ez most nem nagyon érdekel, meg…..
w Kívánjuk a sajtok szabadságát 2006.12.19 17:49:00
Vettem egy darab sajtot a Matchben. Nem volt vele különösebb tervem, azért vettem, hogy legyen sajt a szendvicsre. Azt már tudom, hogy ha például melegszendvicshez kell, akkor alaposabban kell vásárolni, mert a melegítést-pirítást csak az igazi sajtok bírják ki, a savóból és oltott…..
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
w A Gyurcsány-csomag mellé 2006.12.14 09:00:00
Szép dolog a reform, a maga módján a megszorítás is szép, a karácsony viszont még szebb. Nekünk kevésbé; felnőttfejjel ez az egész hercehurca több nyűggel jár nettó, mint örömmel, de a gyerekeknek nem kell a Saturnban tülekedni, se fenyőfát faragni bajonettel, tehát nekik ez…..
KiHaEnNem 2006.12.14 11:21:13
Arpi, ez nagyon szep volt.

(Csak egy megjegyzes...Mo-on nem divat az "ok nelkuli" adomanyozas, nyilvan a gazszamlara sem futja sokszor. En azt tapasztaltam kulfoldon, hogy kulonbozo charityknel lehet "venni" tagsagi kartyat, ami mondjuk egy ket ezer forint, amit ok adomanynak vesznek, es te a tagsagi kartyaval nehany helyen olcsobban vasarolhatsz. Pl Allatvedelmi charityk tagsagi karyajanak felmuatatasakor 10% lejon a bioboltokban, vagy zold-boltokban. Ha azt vesszuk, egy ev alatt boven bejon az az egy ket ezer forint amit rakoltottem arra a tagsagira, megis egy alapitvanyt segitettem mukodni. Masik pelda, kutyamenhely (persze a nagyobbak) plusskutyust kuldenek a tagsagival...amit a koloknek oda lehet adni:) Aztan nehany nagy bevasarlo kozpont a bevasarlo kartyajuk tulajdonosanak is ad kezdvezmenyt nehany alapitvanyi szervezetnel, uzletnel. Meg egy harmadik dolog -idekinn sok a pelda - az otthonin "sekundhend" boltok itt szinten alapitvanyiak, magyaran megveszed a hasznalt markas polot es nem a bolttulajdonos lesz gazdagabb hanem kutya/macska/beteg gyerek kapja a penzt. Az boltos neni amugy meg nyugdijas, jol elvan, legalabb nem betegszik bele a postas varasba).

Na mese vege, remelem egyszer itthon is igy lesz.

Opsz, megegy...

Fair trade vagy hatranyos orszagok aruijait is erdemes venni, pl ha csokit veszel valakinek karira, vegyel inkabb afrikaban keszultet. Sokkal inkabb egyetertek a fair trade aruk vasarlasaval mint a penzadmonayokkal. Ezzel munkat teremtesz es megbecsulest, es nem a kormanynak megy. vagy de, de legalabb az elv szep...

Szep Karacsonyt mindenkinek:)
w Népes rokonság 2006.12.12 00:16:00
Egy mondat egy hírből:A helyszínen összegyűlt a beteg népes rokonsága, akik halállal fenyegették meg a mentősöket, ha a férfi nem marad életben - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.Találós kérdés:…..
w Azurák Csaba, baszd meg 2006.12.10 20:03:00
...ha simán lenyúljátok a sztorit, akkor csak marad minden a régiben. De - ha már felhívsz, - ha megígéred, hogy meghivatkozzátok a forrást,- ha én csinálom meg és küldöm el nektek a chates accountot,- ha ezután még azt is elmagyarázom, hogy azért nincs attachment, mert a képek a…..
A mai Naplóban a TV2 utánamegy kicsit v_andika14 kalandjainak, akit érdekel, tekintse meg. Nyilatkozni nem volt érkezésem, de csináltam nekik chates accountot képekkel, mert az úttörő ahol tud, segít. Kíváncsi vagyok, mennyire és hogyan járják körbe. Közben érdekes lehet a…..
w Van egy Lufti a hálószobában 2006.12.10 00:08:00
Hétvégékre homályzónát ígértem, fringe theory-kat, marginális hiedelmeket. Mielőtt a szcientológusokat tűznénk nyársra, teszek egy kört ufótémában. A mítoszt magát nem ismertetem, eléggé közismertek az elemei Roswelltől az amerikai kormányba beépült idegeneken át a Gaiát…..
w Since November 7 2006.12.07 22:00:00
Egy hónapja indult ez a blog; és mivel az itt összegyűltek egy jó része azon az állásponton van, hogy igenis kellenek a szentségek, meg az ünnepek és az ilyesmi, hát nem bánom, emlékezzünk és vessünk számot. Majd legközelebb egy év múlva. Nem miattam: a community miatt. Az…..
w Terepasztalbontás 2006.12.08 19:00:00
Nem szeretem magamat ismételni, írtam már a vasútreformról eleget itt meg itt is. Az egy tucatnyi utast kiszolgáló mellékvonalak megszüntetése, illetve a Volán és a MÁV összehangolása olyan része a reformnak, amivel szinte lehetetlen vitatkozni. Ez nem terepasztal, hanem ország;…..
Van ebben a témában szufla, csak ez az ország nem lélegzik – de erről később.Az előző postban tárgyalt problémát – vagyis hogy az interneten pedofilok vadásznak kislányokra és kisfiúkra – Amerikában teljesen magától értetődő módszerrel kezelik. Igen,…..
w A fehér kocka 2006.11.28 03:35:00
A spanyol választási rendszer, és most már az ukrán is, tartalmaz egy lehetőséget azoknak, akik az induló pártok mindegyikét utálják. Mármint azon kívül, hogy otthon maradnak. Ez a fehér kocka: a mindenkinek a kurva anyját. Az „egyiket sem” opció. A votos en blanco…..
w Állóháború 2006.11.27 12:00:00
Mért veszekednek a politikusok folyton? Ugye. Mért nincs már végre egyetértés meg béke, szintén ugye. Ezt lehet hallani mostanában innen-onnan; a kutatások szerint zuhan minden párt népszerűsége, ez is arra utal állítólag, hogy elege van már a népnek a kakaskodásból.…..
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..