Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puffybike

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puffy blog Életem első Apa napja 2014.12.17 23:58:22
Életemben először kivettem egy GYUSZ-t tényleg arra, amire való, mivel a család hölgy tagjai vagy vizsgára készültek, vagy épp a természetet járták és teázgattak! És mi lett az eredménye? Szinte csak pozitívum, jártunk erre, arra, elintéztünk ezt, azt, amire munkaközben egy…..
Puffy blog MAKADO 2014 2014.09.09 21:31:12
Életemben nem először vettem részt a MA-KA-DO nevű bike adventura versenyen, de mégis ez az idei sok mindenben más volt mint az eddigiek. Az idei évben elég sokat versenyezgettem, de a 24h-s óta, amely valahogy úgy jött ki, hogy az év főversenye lett, lévén hogy idén nem volt…..
Puffy blog Duna-maraton 2014 2014.07.10 09:39:33
Sokat hallottam a Duna-maratonról, régóta játszottam a gondolattal, hogy a 4 nagyból ezt még sosem próbáltam ki. Nem volt rá lehetőség, egy Plzeni 5 napos, ami szintén ekkor szokott lenni, mindig is többet ért számomra, mint a Duna-marci, és ez ma sem változott meg. De ne ugorjunk…..
A hétvégén pihenőként nem maratonra sikerült eljutni, hanem végre tájbringa versenyre, és végre nem rendezőként, hanem maximálisan kiélvezve, mint induló! A versenyek Szlovákiában, Pozsony környékén lettek megrendezve, ami garantálta hogy szintben nem lesz hiány, ezért nem…..
Már évek óta szeretnék eljutni a Crosskovácsira, mert hogy rengeteg jót hallottam róla, de a munkám miatt, lévén hogy ilyenkor egyes iskolákban ballagnak a diákok, és nekem eddig ezen kötelező volt részt vennem, nyilván nem volt egyszerű eljutnom egy vele egyidőben rajtoló…..
Puffy blog Miskolc maraton 2014.06.09 22:16:00
Több éve már hogy a Kondenzgyík maratont a Freeriders Miskolc környékén megrendezi. Mióta létezik ez a verseny Nagy Bandi azóta hív, hogy menjünk el és tiszteljük meg a rendezvényüket. Eddig nem jött össze, mert mindig volt valami, most viszont végre eljutottunk, és milyen jól…..
Én szeretem a Szívás maratont. Ha esik, ha fúj, ha hétágra süt a nap mindig jó. Hogy miért? Nem tudom, talán mert nem leszek sosem egyedül, talán mert élvezhető, nagyon nagyon nagyon… Talán mert ma ezt írtam ki a facebookra hogy „2012-höz 40, 2013-hoz 61 perc.” Ennyivel vertem…..