Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lisandro

0 bejegyzést írt és 497 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrült pletyka indult világhódító útjára az olasz sajtóban, s az először a Tuttosport által közölt történetet mostanra a Marca és a portugál A Bola is megerősítette. A nyári átigazolási időszak eddigi legmeglepőbb pletykája szerint az európai babérokról álmodozó Juventus komoly lépésre szánta el…..
Olasz források szerint a Lazio felajánlotta Sergej Milinkovic-Savic játékjogát Rodrigo Bentancurért és 89 millió fontért cserébe, azonban a torinói klubvezetés nemet mondott a rómaiaknak. A szerb válogatott kapcsán rengeteg pletyka terjeng, és számos klub érdeklődik érte, így például a Manchester…..
Friss hírek szerint a Juventus közel áll ahhoz, hogy megállapodást kössön João Cancelo ügyében a Valencia együttesével, és így a torinóiak kötelező kivásárlási opcióval terhelt kölcsönszerződés révén megszerezhetik a portugál futballista játékjogát. A szélső az…..
Lisandro 2018.06.20 21:41:36
@Mr. Ocean: Tavaly érkezett,úgyhogy még egy év van a kölcsönből.
Egyes lapértesülések szerint a Boca Juniors vezetősége azon gondolkodik, hogy a nyáron leszerződtetni a Juventus aktuális kapitányát, Gianluigi Buffont. A calciomercato.com arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy az Ole pletykái szerint a Boca Juniors kész egy évre szerződtetni Gigi Buffont, így a…..
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
Lisandro 2018.04.11 18:22:17
A Torino FC elleni Olasz Kupa-továbbjutást követően, s a szusszanásnyi téli pihenő előtt a Juventus a Cagliari otthonába látogat, hogy onnan három bajnoki ponttal térjen haza, s így tartsa a lépést az éllovas Napoli együttesével. A hiányzók listája eddig sem volt rövid, hiszen Gigi Buffon, Juan…..
Lisandro 2018.01.06 22:32:25
@Patricco: Az egész Digi Interes!
Baszhatod a levelet!Én már írtam nekik ezért,kb 1 éve a Face-en.
Jött is a válasz.Kizártak.
Massimiliano Allegri a Bologna elleni győzelmet követően megindokolta, hogy miért hagyta ki Paulo Dybalát, és a csapat fontosságáról beszélt. A bianconero csapat átugrotta az Inter együttesét a tabellában a Bologna elleni háromgólos győzelemmel, amelyben a csapat argentin sztárcsatára már másodjára…..
Pokolian nehéz december vár a Juventusra, olyan hónap, amely során a zebramezes csapat nagyon sokat nyerhet vagy szerencsétlen forgatókönyv esetén akár nagyon sokat is veszíthet néhány hét leforgása alatt. A torinói csapat ma este az éllovas Napoli otthonában próbál faragni a…..
Lisandro 2017.12.01 18:51:21
@Sas Jóska: Nehogy megint hármat rúgjon!
Massimiliano Allegri nem kíván összehasonlításokba bocsátkozni Paulo Dybala és Leo Messi vonatkozásában, azonban véleménye szerint csapatának nincsenek komoly gondjai jelenleg. „Szerdán a taktikai rendszer attól függ, hogyan mozgunk védekezésben és támadásban.” - mondta a mester a Barcelona elleni…..
A játékosokat a csapat játékmestere, Miralem Pjanić képviselte a kedd esti sajtótájékoztatón, s a bosnyák középpályás az ellenfél iránti tisztelettel, de magabiztosan nyilatkozott az FC Barcelona elleni összecsapásról. "Ugyanúgy tiszteljük a Barcelonát, mint tavaly. Nagyon…..
Lisandro 2017.11.22 11:16:32
@Jamal Jamal: Hát igen..
Ahhoz hogy ma nyerjünk,valami egészen mást kell nyújtani mint a hétvégén tettük.Mert ha úgy játszunk mint a Samp ellen az első félidőben(ami a mester szerint az egyik legjobb félidőnk volt a szezonban)könnyen bajba kerülhetünk.Mindig nagy izgalommal várom a meccseinket,legyen az ellenfél csak egy Udine vagy bárki más,nembeszélve arról,hogy hogy várom a meccseket a Bl-be,de ma valahogy nem vagyok rajta a meccsen.
Lehet azért mert még korán van?
Lisandro 2017.11.22 11:37:45
@Jamal Jamal: Azért bízom a srácokban,hogy összekapják magukat!
Csak tudod mit nem értek?
Hogy a Torino ellen úgy játszottak,hogy mindenkinek fröcsögött a pöcse,azóta meg szinte semmi!
Gondolom focizni nem felejtettek el,akkor mi a baj?Mért nem megy úgy a játék mint akkor?
Lisandro 2017.11.22 13:48:53
@harciretek: Hát remélem,hogy ez ma megváltozik,s bemutatunk végre egy pazar játékot.Otthon azért sikerülhet.Nagy szükség lenne erre,s nem feltétlenül a Bl miatt,mert azért az utolsó meccsen azért vélhetőleg nyerünk,hanem az egész szezon miatt.Mert ha ma nyerünk,s nem úgy hogy bekkelünk egész meccsen,rúg a Barca 3 kapufát,mi meg egy Pique öngóllal a 89.percben nyerünk,hanem egy dühös Juvéval,csoda játékkal,álom egyéni produkciókkal,akkor az előre repíthetnminket.De ha ma megint kapunk egy 3-ast,akkor nagy a baj.
Dehát egyenlőre erre még csak ne is gondoljunk.Lehet ezért nem várom a meccset,mert legyünk őszinték....
Azért benne van ez is...
Fontos mérkőzés vár az olasz válogatottra, hiszen a világbajnoki selejtező rájátszásában a svéd nemzeti tizenegyet fogadva, a San Siro gyepén kell ledolgoznia hátrányát a múlt pénteken, Svédországban elszenvedett 1:0-ás vereség után. A Solnában lejátszott első mérkőzés végeredménye sovány svéd…..
A Benevento elleni vasárnapi meccs előtt a Calciomercato beszámolója szerint Massimiliano Allegri új ötleteket próbált ki a csapat edzésén. A bianconero csapat nem engedhet meg magának egy újabb megcsúszást a válogatott szünet előtt, hiszen az Öreg Hölgy így is hárompontos lemaradásban van a…..
Lisandro 2017.11.03 15:22:45
@steven.h: Köszi az infót!
Egri barátunkal nem akarsz beszélni?Gondolom nem kell mondanom miről?
Lisandro 2017.11.03 15:37:51
@Sas Jóska: Én csak arra gondoltam,ha a formáció váltás esetleg úgy bejönne mint a 4231-re legutóbb.Akkor miért ne?
Ha ez kell ahhoz hogy javuljon a teljesítmény,akkor miért ne?
Szerintem a Benevento pont egy ideális alany lenne a teszteléshez.Legalább is inkább ellenük próbáljuk ki,mint mondjuk a Barcelona ellen.
Aztán lehet,hogy ez az egész csak egy hülyeség,s nem lesz semmi.
Azt mondjuk végképp nem tudom elképzelni,hogy most hozz visszatért DS,s bemutatkozhat Höwedes is,betennénk hátra a Matuidit.Ilyen szerintem nem lesz.Dehát ez csak az én véleményem,aztán hogy mi lesz,majd vasárnap megtudjuk.
Az FIGC egykori vezetője, Franco Carraro nemrégiben arról beszélt, hogy a calciopoli nem volt több egy blöffnél, viszont gyanúsnak ítélte meg a '98-as Juventus-Inter meccset. Franco Carraro vezető beosztásban volt a szövetségnél a calciopoli idejében, amely ügy nyomán a Juventus…..
Lisandro 2017.11.03 10:47:42
@Gabuero9: Baszhatjuk,hogy játszanak-e vagy sem,ha a Jubileumi meccsünket sem közvetítik ezek a szerencsétlenek,s még csak felvételről sem!
A nagyszerű milánói diadalt követően a Juventusra ismét fontos mérkőzés vár, ezúttal a Bajnokok Ligája csoportkörében, hiszen a Sporting CP vendégeként a zebracsíkos együttes jelentős lépést tehet az egyenes kieséses szakasz felé.  Amennyiben az FC Barcelona nem szenved…..
Álvaro Morata két csodálatos szezont töltött a Juventusnál, s zsinórban két bajnoki címet nyert a zebramezes csapattal, továbbá bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe is. A spanyol támadó most a Chelsea játékosaként Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre tér majd vissza…..
Az Udinese elleni mérkőzés előtt a Juventus vezetője, Beppe Marotta arról beszélt, hogy véleménye szerint ki is lehet az Öreg Hölgy legnagyobb ellenfele a bajnokságban, valamint bármilyen keretre vonatkozó kritikát korainak minősített „Mindenen lehet javítani, úgy az életben, mint a sport terén.” -…..
Lisandro 2017.10.22 21:10:14
@Juventino86: Ő nem tud örülni semminek,vélhetően az oviban kezdődött minden,mikor pajtás nélkül maradt mert már ott is ilyen mufurc gyerek volt,ezért sokszor elverték,s bánatában bogarakat kínzott,s hernyókat evett.Ennek persze hamar elment a híre,mutogattak rá,gúnyolták...
És ez a későbbiekben sem nagyon változott,először az alkoholhoz,majd a kábítószerhez nyúlt,úgyhogy ne csodálkozz miért jönnek ezek a negatív kommentek!
Lisandro 2017.10.22 21:46:15
@Juventino86: Nem kell neki!
Szerintem megkapja ő rendszeresen a maga behívóját.Egyszer egy 3 hónap elvonó,aztán egy 6 hónap drog ambulancia,a kettő között tuti hogy volt már egy öngyilkossági kísérlete is.
Szerintem hagyjuk!
Az emberünkön már így is a világ baja rajta van!
A Juventus küzdelmes és döcögős győzelmet aratott a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, s ezzel komoly lépést tett a továbbjutás felé, vasárnap pedig az Udinese otthonába kell feledtetnie a Lazio elleni kínos hazai vereséget, amelynek következtében öt pontra nőtt a távolság az éllovas…..
Lisandro 2017.10.22 20:47:11
@MdewC: Jó meccs volt az biztos,de nekem a Toro elleni volt az igazi csoda!
Azon fröcsögött a pöcse mindenkinek ebben biztos vagyok!
Nagyon rég nem játszottunk olyan jól mint akkor.
Az a meccs után,rengeteg ember szerint már Bl győztesek is lettünk.
Attól függetlenül ez a meccs is tetszett természetesen.Az egyenlítő góljuk után azért gyorsan lepergett előttem,hogy úr isten megint kikapunk!
Dehát van nekünk csoda csapatunk,aki 7.x is bajnok lesz zsinórban!!!!
Szép volt fiúk!!
A formáját kereső Juventus két gyengére sikerült bajnoki mérkőzést követően tér vissza a nemzetközi színtérre, s szerda este a Sporting CP csapatát fogadja majd az Allianz Stadiumban. A lisszaboni együttes elleni hazai Bajnokok Ligája.mérkőzésen nem lehet más a cél, mint a…..
Lisandro 2017.10.18 21:35:33
@Apuleius: Sajnos még így is kevés lesz az Olympiakos
A csalódást keltó bergamói döntetlent, valamint a válogatott szünetet követően nehéz hét vár a Juventusra, hiszen előbb a kiváló bajnoki formát mutató Lazio, majd hét közben a Sporting Lisszabon látogat majd Torinóba, s Massimiliano Allegri csapata számára mindkét…..
Lisandro 2017.10.14 20:20:43
@Juventino86: Persze hogy hosszú még a szezon!
Sosem jó a vereség,de ha ez 2 évente egyszer van,azt azt hiszem ki lehet bírni!
Engem nem is igazán a vereség idegesített fel,hanem az itteni kommentek!
Legszívesebben szájba vernék itt egy jó pár embert,mert vicc ami itt megy!
Már megy a takarodó meg a többi faszság!Juve szurkolók ezek egyálltalán?
Meg Bonuccis milanos profilkép stb.
Nem is értem miért engedik ezt az adminok?
Nekem az eddigi szezon egyértelmű legnagyobb csalódása az Bernardeschi.
Sajnos rém gyenge a srác.Dehát más villogni egy Fiorban,meg más egy Juvéban.
Remélem hamarosan visszatér Pjanic mert nagyon meglátszik a hiánya.Ez a vereség után most fel van adva a lecke,s szeretnék innentől egy kúrva dühös Juventust látni,aki végiggyalulja a mezőnyt!
Mert a keretünk abszolút alkalmas erre!
Gyerünk gyerekek!!
Forza Juve!
Lisandro 2017.10.14 20:42:44
@Sas Jóska: Engem ne keverj össze senkivel!
Én sosem fikáztam egy Juve játékost sem!
Én csípem mindet egy től egy ig!
Csak megjegyeztem,hogy a Berna nagyon gyenge,s szerintem Sturaro is jobb nála.Úgy gondolom,hogy vele melléfogtunk 40 millióval.De ne legyen igazam,s cáfoljon rám!
Egyszerűen nagy falat neki a Juve,és kész.Még jó,hogy nem fogadta el a 10-es mezt.
Higut meg csípem egyszerűen,s nem tudok rá mérges lenni!
Dybala meg majd szerdán rúg egy hármast,azt folytatja a szárnyalást!
Lisandro 2017.10.14 21:10:31
@megasün: Ez tetszett nagyon!+1:-))
Wojciech Szczęsny beszélt a nyári klubváltásáról, melynek során végül a Juventushoz csatlakozott második számú kapusként, döntésének okát pedig azzal magyarázta, hogy a Juventus hívószavának nem lehet ellenállni. "Azért jöttem ide, mert mindent meg akarok nyerni." - nyilatkozta a lengyel kapus a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Chelsea és az FC Barcelona mellett a Juventus is egyre élénkebb megfigyelés alatt tartja az ifjú uruguayi támadót, Gustavo Vierát, akit jelen pillanatban korosztálya egyik legnagyobb ígéretének tartanak, s a Guardian beválasztotta a világ hatvan legizgalmasabb…..
Lisandro 2017.10.06 10:46:15
A Juventus egy nyögvenyelős meccsen hozta a kötelező három pontot a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, amikor az Olimpiakosz Pireusz látogatott az Allianz Stadiumba. Allegri csapatának most az Atalanta vendégeként kell folytatnia a mindeddig hibátlan bajnoki sorozatot, s természetesen…..
Lisandro 2017.10.01 22:19:26
Lisandro 2017.10.01 22:36:03
Miralem Pjanić beszélt sérüléséről, a Juventus Olympiakos elleni győzelméről, illetve csapattársa, Gonzalo Higuaín góljáról is. A bosnyák középpályás a tegnapi 2-0-ás siker alkalmával, a bemelegítés közben sérült meg, s az orvosok combizomsérülés miatt előzetesen 10-15 nap kihagyást jósolnak…..