Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joffrey, a pöcs

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marslakó elégedetten csettintett mind a 3 nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margitszigeten milyen praktikus leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kiirtásával. Amikor legutóbb itt járt még minden ronda zöld volt és a lombok beleakadtak a leszállóegységbe, alig tudta földre manőverezni…..
A következő 2018-as készülékek között ezek biztosan viszik a prímet szerethetőségben, használhatóságban, és nem utolsósorban árban is.  Legalábbis szerintünk.Jöjjön az idei szubjektív top 10-es listánk! Belépő szint a mobilok világába Ha azt mondjuk, hogy titütűdü titütűdü titütűdü tíííí, akkor…..
Joffrey, a pöcs 2018.12.04 18:12:37
Joss Whedon azzal, hogy elkészítette a Buffy, a vámpírok réme, a Firefly című sorozatot, illetve az első Bosszúállókat bekerült a geekek pantheonjába, és bármit csinál azt az átlagosnál nagyobb érdeklődés övezi. Mostanában inkább azért lehetett róla hallani, mert a ex-felesége szerint hiába tartja…..
Joffrey, a pöcs 2018.07.16 20:13:16
@,,: gondolod, hogy arra a még régebbi sorozatra emlékszik a cikkíró :) javára szóljon, hogy közben csendben javította. az biztos hogy ettől függetlenül nem látta a Dollhouse-t. nem kötözködés képpen, csak mint tényt jegyzem meg. én sem láttam szubatomi részecskéket, mégis írhatnék róla olyanoknak akik szintén nem láttak.
Őszinte leszek, kicsit félresikerültnek érzem a tavalyi listát, elnézve azt, hogy mélységes felháborodásuk helyett főként egyetértésüket fejezték ki viszonylag sokan. (De ha valaki szeretne változtatni ezen az arányon, még nyitva áll a lehetőség!) Úgyhogy visszatérő…..
A film, amiből nem lett a magyar Gyalog galopp, pedig mindenki ezt várta tőle. Herendi Gábornak az volt a pechje, hogy a Valami Amerika után készítette ezt a vígjátékot, és ezért nagyon erős nyomás volt rajta, hogy megismételje a kiugró sikert. Talán ezért ment biztosra, és…..
Joffrey, a pöcs 2015.12.28 09:05:32
Iszonyú. Vicces. Röhejes. Annyira de annyira szívesen írnék valamit kedvenc kapitányom és a választók - a politika és köznép internetes találkozása -  Tumblr kalandjáról, de a röhögéstől egyelőre nem tudok :-D     Átkattintasz, görgetsz lefelé serényen és a…..
Sikamlós téma a masszázshirdetés. Nehéz úgy fogalmazni és képpel ellátni, hogy ne szexhirdetésnek tűnjön. De azért nem lehetetelen. Még, ha nem is sikerült mindenkinek a Jófogás masszázskínálatából. De vajon mit írhatott Max? Kedves Homár, masszázshirdetést akartam…..
...Star Wars: Az ébredő Erő lett. Bemutató (a Filmkockák szerint) 2015. decembere. Íme a magyar logó (klikkre nagyobb méretben). ..
Mint kiderült, A galaxis őrzői, azaz az idei év egyik legnagyobb sikere itthon nem jelenik meg sem BD-n, sem BD3D-n. A filmet itthon home videón forgalmazó Pro Video az imént a következő hivatalos közleményt jelentette meg facebook-oldalukon: "Tisztelt Vásárló!Ezúton szeretnénk…..
Joffrey, a pöcs 2014.11.21 19:56:00
Ma, azaz október 3-án vetítik le az első epizódot a Disney új Star Wars-rajzfilmjéből (itthon meg majd csak vasárnap debütál), de máris zöld utat adtak a második évadnak, tudta meg a Hollywood Reporter.  Az öt tizennégy epizódos széria (plusz a négy netes kisfilm) a III. és…..
A Wachowski-testvérek új filmjében az emberiséget felsőbbrendű lények tenyésztik és kizsákmányolják... Nem, ez nem a Mátrix, hanem a Jupiter felemelkedése, melyben egy egyszerű takarítónőben (Mila Kunis) a galaxis hercegnőjére ismernek, ezért intergalaktikus riválisai úgy…..
Még be sem mutatták, máris mindenki kutyázza a Disney első saját Star Wars-os animációs sorozatát, a veterán Lucasfilm Animation-dolgozókkal elkészített, Lázadókat. Lassan ott tartunk, hogy a "lézercsúzli" meg az "Aladdinból átemelt főhős" nagyobb bűnnek számít az elvakult…..
Miközben már sokan Star Wars 7-lázban égnek, és folyamatosan falják a napi rendszerességgel kiszivárogtatott híreket és pletykákat, a Disney tévécsatorna már ősszel meg akarja mutatni, hogy jó kezekbe került a franchise: októberben startol az új Star Wars-rajzfilmsorozat, ami…..
Joffrey, a pöcs 2014.08.29 12:21:08
@-Szűcs Gyula-: A vázlatokban Vadernek is volt olyan formája amelyben gyakorlatilag könnyű búvárnak volt öltözve, ettől még nem része a mitológiának az a verzió. Cowboy Jedi hatalmas baromság, mivel Jedi elméletileg bárkiből lehet aki rendelkezik megfelelő képességekkel, tehát ezen logika mentén lehetne Csapos Jedi, Hentes Jedi, Kukás Jedi, stb. de teljesen lényegtelen kérdés ez ahhoz képest, hogy a Rebels egy gyerekes, gagyi, klisékkel teli vacaknak tűnik első blikkre még a Clone Wars-hoz képest is, pedig annak sem voltam nagy rajongója, pl. "Áásóka" karaktere miatt, és ahogy látszik, itt még tòbb ilyen remek "eredeti" szereplőre számíthatunk. Örülnék ha nem lenne igazam.
Tegnap született itt egy poszt arról, hogy az egyház miatt lehet, nem lesz pucér Lena Headey azaz Cersei Lannister a Trónok harca ötödik évadában, amiből az egybites kommentelők megint azt szűrték le, hogy az index katolikusgyűlölő, alig vártam, hogy belerúghassak az…..
1980 második felétől már senki sem merte azt állítani, hogy a Csillagok háborúja sikere csupán a véletlen műve volt: a saga második felvonása, A Birodalom visszavág lehengerlő bevételei és kritikai fogadtatása még a legszkeptikusabb előrejelzések szerint is megnyitott egy új…..
Ez márpedig kurvajól néz ki, és punktum. Az első hét percben a Birodalom megérkezik a Lothal nevű bolygóra, és velük együtt a zsarnokság és elnyomás is. A rohamosztagosok megfélemlítik a jónépet, új törvényeket tartatnak be és úgy általánosságban faszfejként viselkednek,…..