Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tipbandi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Masszívan nő a beoltottak száma itt Nagy-Britanniában, de mi magyarok még mindig nem bízunk a koronavírus elleni oltásban. Mi ennek a háttere? Van-e egyáltalán alapja?..
Tipbandi 2021.01.13 08:32:01
@kovacs_janos_45: Köszönjük János. Még egyszer, ha lehetne!
Elég sok poszt született már a hivatali packázásokról, ám a mai poszt több szempontból is más, mint a többi. Egyrészt egy angol bankban játszódik, másrészt Kata történetének nagyon sajátos fordulatai vannak, és azt hiszem, hogy akkor még finoman fogalmaztam. Egy egészen…..
Adott egy elég szomorú helyzet, aminek diagnózisát nagyjából úgy lehetne felállítani, hogy elkezd a gyermek ismerkedni az Office 2003 programcsomaggal általános iskolában, majd gimnáziumban, szakközépiskolában a végzős évre megtanulja kezelni a word, powerpoint, excel hármast, talán belepillant az…..
Tipbandi 2016.03.27 14:18:48
@lacas82: Én sajnos nem értek egyik program nyelvhez sem...Sajnos...Én a másik oldalt képviselem..Az elmúlt pár hónapban rengeteg munkára találtuk meg az emberünket az említett oldalakon. A Fiverr tényleg egy vicc kategória!..Az én oldalamról nézve is..Attól függetlenül ott is rengeteg munkát zártunk le sikeresen. Ha egy PR-es cikket íratnál a Fiverr-en, azt pl. nem ajánlom. Arra vannak más csatornák.
Én több Magyar szabadúszót várnék az elkövetkezendő időkben!..Persze olyanokat, akiket könnyű megtalálni és legalább angolul beszélnek.
A verseny, ami után a lehetetlen fogalma többé nem létezik. A verseny, amit egy életre megemlegetsz. Egy verseny, ami garantáltan megváltoztatja az élethez való hozzáállásodat, a verseny, ahol ismeretlen embereknek nyújtasz segítséget vagy épp ismeretlen emberek húznak tovább…..
A Roma Sajtóközpont Masina mesék projektjének keretein belül Szomolyán jártunk Mautner Zsófival. Vendéglátónk, Irénke mutatta meg ezt az egyszerű, de nagyszerű ételt, amely egyébként nem csak a helyi romák kedvence, de az olasz konyhában is előkelő helyen áll pasta fagioli néven. Hozzávalók: A…..
Tipbandi 2015.04.15 20:16:30
Még egy kávé, aztán futás  a buszhoz, egy félórás útra a városba. Jó ötlet? Nem igazán, hiszen a kávé vízhajtó hatású, így lehet, hogy útközben bajba kerülünk, sürgősen vécét kell keresnünk. És mi van, ha hosszabban vissza kell tartani? Ha valakinek vécére kell mennie, nehezen tudja ezt titkolni:…..
Tipbandi 2015.03.18 13:22:31
s@s: Na ez ott volt!..:D:D:D:D:D
Sokaknak jó üzlet az Európai Unió határát védeni. A politika hisztériát tud kelteni menekültáradatot vizionálva, az embercsempészek zsíros fizetség ellenében vezetik át a határon a szerencsétlen menekülteket, ideát pedig taxisok, vasutasok, valutaváltók húzzák le a…..
Tipbandi 2015.02.27 09:38:33
Imádjuk Keszthelyt. A fullos strandoktól a gyertyafényes kastélytúrán át a szexpanoptikumig elég széles a programkínálat, a gasztronómia azonban nem tartozott a hely erősségei közé. Eddig. A Fröccsterasz téli bázisa, a TéliKert ugyanis hivatalosan is „borbisztró” lett. A…..
Megint előkerült egy videó, amiben egy nem igazán oda illő úriember szeretné megmérettetni magát egy testépítő versenyen. Az ilyen videók alapvetően viccesek is (főleg azért, mert a vállalkozó kedvű "sportolók" általában tényleg azt hiszik, hogy már megérettek a…..
SzaFi Dél-Amerikában La Serena 2015.02.01 01:48:12
Megérkezésünk története nagyban hasonlít az El Bolsóni esetre: a buszállomástól távol, a semmi közepén lévő, táblákkal sehol sem jelölt hostel, amit csak kérdezősködés után sikerült megtalálni, miután bejártuk az egész környéket. Viszont mivel nappali busszal…..
Tipbandi 2015.02.01 13:13:56
Ma, január 27-én lett pontosan hetven éve, hogy az auschwitzi haláltábor kapui végleg kinyíltak. A holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapjává nyilvánított napon a 2005-ben elfogadott ENSZ-határozat alapján arra a mintegy hatmillió zsidó, roma, homoszexuális, testi és…..
Svájc? Ja, tehén, óra, hegyek, szar idő. Első körben az eltitkolt jövedelem mellett ez jut eszünkbe az unió által körbezárt államról. Persze ez is bőven elég, hogy tegyünk arra egy túrát - vasútbuznyákoknak pedig egyenesen kötelező úti cél. De van ám itt olyan is, ami nem…..
A szabad választás átkaForrás: www.hajnalvilag.blogspot.com, komlomedia.wordpress.com Adott egy rekesz alma, benne a szokásos tartalom: vannak nagyon szépek és kicsit csúnyácskák, meg néhány ütődött, romlásnak indult darab. Ha ez a rekesz egy boltban van, mi történik? A…..
Tipbandi 2014.10.15 12:45:00