Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milk-and-apple

153 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Gergőcém :) Isten éltessen téged! Nagyon-nagyon szeretlek :) Készítettem neked néhány képet olyan virtuális szülinapi ajándék gyanánt :) Az igazitól apától és Lucustól kapod :) :) Kérésedre: 'sok a szöveg, kevés a kép', most nem írok többet, inkább rakom a képeket…..
Sajnos nem mindig volt időm leírni a benyomásaimat, hát most összegzem. Elnézést, ha ismételném a korábbi bejegyzéseim egy-egy részét... Szóval,  a város: tiszta, tökéletesen rendben tartott. Széles utcák, széles autók. A belvárosban (ahol mi is laktunk), ami inkább…..
A Rocket Center után elindultunk SUV-vel (így hívják a kocsinkat, mivel nem autó s nem kisbusz.... ) Birmingham felé. Kb 1 millióan lakják, Alabama állam legnépesebb városa, de Montgomerry a főváros. A szállásunka Hilton-ban van :) ez egy masszázsszappan...mekkora…..
milk-and-apple 2012.11.19 22:38:35
Bár elég sok helyen jártam már, mégis ma éreztem először, hogy talán kultúrsokkot kaptam? Hihetetlen élményeket kaptam ma, megpróbálom legalább egy szeletét elmesélni nektek...bár már elég fáradt vagyok, de azért próbálom kiemelni a számomra legfontosabb dolgokat... Az…..
Virtuális fülhúzáson és ölelésen kívül drága lakberendező szülinapos barátunknak a szállodai szobáink fotói :) A többit is dokumentálom majd neked :) :) Sok sok pusssz és jobbulást!!! Washington: Huntsville ..
Hihetetlen élmény volt!Mindig lenyűgöz az amerikaiak kreativitása, az interaktivitás. MINDENT kipróbáltunk :) Minden kütyüt lefotóztam, de csak néhányat töltök fel :) Tudtátok, hogy minden évben megrendezik a 'Space Camp'-et (Űrtábor), ahova évtizedek óta 2 magyar diák+1…..
milk-and-apple 2012.11.19 22:36:29
szeretem, ha simogatnak, na. miért, te talán nem? :) ..
... hogy "kicsit" megijedtem kint az utcán, ezért zsigerből beugrottam apa autójának a csomagtartójába, ahol utazni szoktam... asszem. igen ám, de két delogról megfeledkeztem: egy, ez nem is apa autója, hanem valami másik, nem a megszokott kis helyem, kettő, tele van csomagokkal...…..
ehhez nem nagyon tudok hozzáfűzni semmit... asszem :) egy hétköznapi napon akármi is történhet... és halloweenkor sem kíméltek ám... ..
most látom, hogy lassan egy éve titokban tartják az életemet... hát ilyet! ez felháborító. ezen változtatni kell. asszem. pedig láthatjátok, hogy még mindig nagyon szeretnek engem... :) ..
bandiék meglátogattak minket karácsonykor. én már kereken egy órája az ajtóban ültem és vártam őket, mert kimondták azt a szót, hogy "kardigán"... de kardi sajnos nem jött most velük, talán majd legközelebb. cserébe extra dögönyözést igényeltem, hogy túltegyem…..
a nagyi azt mondta, hogy nem szereti a kutyákat a lakásban. én ezt nem értem. én nem mondtam olyat, hogy nem szeretem a nagyikat a kertben... asszem. de azért valójában sokszor megölelget, szóval szerintem mégis csak szeret ám engem :)..
karácsonykor pihenni kell és fürdőzni a hangulatban meg a fényekben. asszem.megtettem, amit a haza kívánt. no comment :) ..
nehogy már engem ne kínáljatok meg... légyszi, légyszi, légysziii... :) ..
na nehogy már ne vegyek részt... arra gondoltam, trambulinozni kéne egy kicsit... látott már valaki kutyát trambulinon...? kölcsönadja vajon a kiscsaj? kipróbálnám... asszem...
úúúúj frizurát kaptam! naggggyon jól érzem így magam! anya szerint úgy nézek ki mint féléves koromban... asszem. nézd csak meg a képeket. szerinted? :)..
kaptam egy gombóc fagyit is... asszem. ha nem hiszed, járj utána :) ..
és tévedsz ha azt hiszed, hogy pózolni fogok neked - juszt is elfordulok! :o)  ..
aztán hazafelé beugrottunk bowlingozni. ez azért kemény volt. elképesztően jót hűsöltem a légkondiban- de a labdák közelébe nem engedtek... nem értem miért. asszem :o)..
asszem itt anya épp azt ordibálta, hogy "gyertek vissza!!!" - de persze nem hallottuk jól :) ..
elvittem a kiscsajt sétálni - úgy érzem kicsit túlöltözött ehhez, de a királylány az királylány, na. és fehér ló kell neki. vagy artúr. vagy mi. ..
egy hétvége ábrahámhegyen... az élet nehéz :)   ..
elhanyagoltam a naplóírás, ejnye... de olyan sok dolgom volt. asszem. például rengeteget kell házat őrizni. ebben jó vagyok nagyon. anya egyszer azt mondta "anti kutya" vagyok, amit nem értek, mert engem artúrnak hívnak és már kifelé is ugatok nem csak befelé menet...…..