Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naturbiobolt Webáruház

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Aloe Veráról már minden bizonnyal mindenki hallott, de csak kevesen vannak tisztában vele, hogy valójában milyen sokoldalú is ez a növény. Az Aloe Vera, vagy más néven a Sivatagi Liliom őshazája Kelet- és Dél-Afrika. Ma már egyre elterjedtebb, így a több mint 250 faja…..
Változtass!   A túlsúly nem csak esztétikailag zavarhat minket, hanem egészségünkre is kihatással lehet. Közvetlen kihatással lehet olyan megbetegedésekre, mint pl. a magas vérnyomás, cukorbetegség, szívinfarktus, anyagcserezavarok, valamint az ízületi megbetegedések. A…..
Ha ősz, akkor sütőtök! Hoztam nektek egy receptet, melyet minden sütőtök imádónak muszáj kipróbálnia!    Hozzávalók: egy kg sütőtök egy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 dl szója/zab tejszín tiszta só, szerecsendió, egy kis darabka reszelt…..
Őszi Vitaminbomba csomagunk A gondosan összeállított csomag olyan minőségi termékeket tartalmaz, melyek biztosítani tudják immunrendszerünk megerősítését szervezünk védelme érdekében! A vitaminokból és gyógynövénykészítményekből összeállított csomagot most…..
A Naturbiobolt Webáruház legújabb ajándéka vásárlói számára! 6000 Ft feletti vásárlás esetében ingyenesen szállítjuk ki megrendelt termékeid! Ezen kívül minden hírlevél regisztrációhoz ingyenesen elküldjük Neked fogyókúra összeállításunkat, ami több mint 60 oldalon…..
Augusztusban még mindig lehet kirándulni és természetesen gyűjtögetni néhány gyógynövényt! De mindenki tudja, hogy ebben az időszakban mit lehet megtalálni a természetben? Nézzük meg néhány gyógynövényt! Mezei zsurló: A föld feletti meddő hajtását gyűjtjük. Erősítő,…..
Mind tudjuk, hogy modern világunkban milyen sok teher nehezedik szívünkre.  A munkával, problémáinkkal járó stressz, rohanó világunk által kiváltott helytelen táplálkozás, kevés testmozgás, mind-mind hozzájárulnak szívünk megterheléséhez. A szív-és érrendszeri…..
Biztosan sokan hallottatok már az arany jótékony hatásairól, amit mind a traumatológiai sebészetben, a plasztikai sebészetben, mind a szépségiparban, kozmetikumként is használnak, de alkalmazzák a rákkutatásban és terápiákban is. Az arany pozitív tulajdonságai között…..
Még nem sikerült elérni az álom testsúlyt? Hatékony módszert keresel? A Naturbiobolt ajánlata Számodra a Formoline L112 tabletta! A Formoline L112 csökkenti a zsír felvételét a belekben, a megduzzadt rostszálak mérsékelt telítettség érzést eredményeznek. • Hatékonysága…..
Nyáron sokkal inkább vagyunk hajlandóak a mozgásra, egyrészt a jó idő miatt, másrészt, hogy formában legyünk. A sok mozgás, illetve a nyári, úgynevezett klímabetegség azonban néha megterheli izmainkat, ízületeinket. Utóbbiak olyan összetett szerkezetek, melyeket csontok…..
Maria Treben Anti-aging gél egy növényi poliszacharid bázisú hatóanyagot tartalmazó készítmény, amely rövid időn belül érezhetően feszessé teszi a bőrt. A termék segít a bőr öregedésének megakadályozásában és védi a száraz, UV-sugaraknak és egyéb káros környezeti…..
Azt már nyilvánvalóan sokan hallottátok már, talán mondtátok is, hogy „kimegyek a napra, egy kis D-vitamint gyűjteni”… De vajon tudjuk is, hogy mennyire fontos számunkra a D-vitamin és milyen problémákat okozhat hiánya? A D-vitamin vagy más néven a „napfényvitamin” a…..
Ahogy beköszönt a nyár, mindenki elkezdi tervezgetni nyaralását, úti céljait. Utazás előtt azonban sokan elfelejtenek gondoskodni bőrük biztonságos védelméről, esetleg adott helyzetben nem érzékelik a veszélyt. De mit tehetünk, ha már megtörtént a baj és bőrünk sínylette…..
A cukorbetegség, vagy más néven diabétesz a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. A hasnyálmirigyben található Langerhans-szigetek egyáltalán nem vagy nem elegendő mennyiségű inzulin nevű hormont termelnek. Ennek következtében a szervezet nem képes a szénhidrát…..
Ha azt halljuk kakukkfű, legtöbbünknek egy olyan fűszer jut eszébe, amelyet leginkább húsok, gombák, paradicsomos, illetve a mediterrán jellegű ételek ízesítéséhez használunk. Kevesen tudják azonban, hogy a kakukkfű emellett sokoldalú gyógynövény, melyet leginkább gyógytea,…..
A hasat az emberi test központjának tartották mindig is, az éltető energia és a lélekláng helyének. A hasi agy a második legnagyobb ideghálózat, amely autonóm módon dolgozik, hiszen sokkal több jelet küldd a koponya-agynak, mint amennyit onnan fogad. Meghatározó szerepe van…..
Hatalmas a vita van a mai napig is az orvostudomány és a természetgyógyászat „hívei” között. Pár évvel ezelőtt az orvostudomány szinte teljesen elhatárolódott a természetgyógyászattól, nem- vagy csak részben ismerték el a gyógynövények jótékony, gyógyító hatásait.…..
Megérkeztek Webáruházunkba a legújabb akciók! Látogassátok meg a Naturbiobolt webáruházat és válogassatok a megannyi bio és natur termék között! Folyamatosan megújuló akcióink széleskörben várják…..
A Belly-Fit Japán Aszalt Szilva nem csak nagyon finom, de egészséges is! Segíti a gyomor és bél nyálkahártyáinak karbantartását és működését, az egészséges emésztést és támogatja a zsíranyagcserét, ezáltal hozzájárul a fogyókúrához! Látogass el webáruházunkba és…..
Hatékony vagy reklámfogás - a zöld kávé eredményessége nagyon megosztja a fogyasztókat. Természetesen egy "csodaszer" hatékonysága sok tényezőtől függ, ezért érdemes egy kicsit közelebbről is megvizsgálnunk. A zöld kávé titka abban rejlik, hogy nem pörkölik meg, így a…..
Látogass el Webáruházunkba és nézd meg heti akciónkat! A 2 legnépszerűbb termékünket most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg!http://www.naturbiobolt.hu/fama_masszazskrem_relax_12845?keyword=fáma+masszázshttp://www.naturbiobolt.hu/drbioget_fat_burner_kapszula_kromtartalommal_12403…..
„Minden panasz gyógyítására terem egy gyógynövény” ez volt a filozófiája Maria Trebennek, a gyógynövények egyik különlegesen kiemelkedő szakértőjének, aki az ötvenes évek eleje óta a gyógyító növényeket számtalan emberrel ismertette meg és adta át értékes tudását…..
Mai társadalmunk számára egyre inkább központi témává vált környezetünk védelme és egészségünk megőrzése. Főként kisgyermekes családoknál nagyon fontossá és rutinná vált a napi többszöri fertőtlenítés. De mindegy, hogy mivel? Nagyanyáink még mindig a hipóra…..