Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schneewittli

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://time.com/3144566/heres-what-a-100-year-old-sex-therapist-thinks-is-wrong-with-sex-today/ - a gondolat indító Mielőtt megvitatnám a kérdést a fent ábrázolt öreganyóval,  előrebocsájtom az ötleteimet. Mert van gond a szexel manapság, igen. Mégpedig a következők: a…..
schneewittli 2014.08.28 00:13:11
@D. Maylo: ott a pont, már ami a vágy elnyomását illeti. Számtalanszor tapasztaltam, hogy a vágy elnyomása végül szélsőséghez vezet pontosan azért, mert túl sokáig maradt kielégítetlen.

Máskülönben a szex körüli felhajtásban is ott látom a problémát, ahol pl. a párkapcsolatban: nem megfelelő partnerválasztás. Persze könnyen beszélek, nekem sikerült megtalálnom az ideálisat. Nem elsőre, az igaz, de legalább tudom, min csúsztam el korábban és azt kell mondjam, önző módon senkinek sem szabadna beérnie a kevés szexszel. Lehetőség szerint már a kapcsolat elején sem, ezzel igyekezve elkerülni a felesleges köröket (elégtelen szexuális élet, válás, félrelépés, boldogtalan évek, sérült gyerekek, sárdobálás, stb.). Sajnálatos módon az emberek nagy százaléka a fontossági sorrend felállításakor túlságosan alacsonyan rangsorolja a jó minőségű szexet, aztán csodálkozik, ha vagy ő, vagy a partnere kilép a kapcsolatból. Legyen az szeretői, házastársi vagy szexkapcsolat.
Az talán vitathatatlan, hogy egy nőknek nem egy ideálképnek kell megfelelniük, pláne nem egy photoshop és divatvilág kreálta képnek, amit ma a média gyakran közvetít. Az is természetes, hogy a korral, gyerekszüléssel, fogyással, hízással a test változik, és nem lesz olyan, mint…..
Rövid időn belül két olyan, nők által írt cikket is olvastam, amely megemlíti, hogy nem szeretjük mi annyira a hosszas szeretkezést, mint ahogy a férfiak gondolják. Most nem linkelem őket, mert csak elterelné a figyelmeteket, az egyik meg sem érdemli, hogy reklámot csináljak neki,…..
schneewittli 2014.08.16 13:20:09
@skarlát betű: a nincs az nem van. :-) Az összes ideális azt jelenti, hogy van ideális, a van ideális pedig nem lehet egyenlő a nincs ideálissal. ;-)

A három perc ideális pl. egy egyhetes kényszerpihenő után, amolyan levezetőként egy 2-3 órás, vagy akár egész éjszakás szeretkezés előtt. Vagy reggel, amikor mindenkinek rohannia kell. Vagy a próbafülkében.
schneewittli 2014.08.17 02:29:17
@Albert György: ha ezt viccnek szántad, jót röhögtem. Ha nem, akkor is jót röhögtem. :)
schneewittli 2014.08.17 22:25:45
@ohmyFgod: nevezd a legnagyobb halmazt kótyomfittynek, ami magába foglalja az összes szexuális jellegű tevékenységet és rögtön érteni fogod, miről beszéltem. ;-) Bármennyire röhejes számodra, de számomra a kótyomfitty halmaz magában foglalja a telefonszexet is. Meg még több tucat mást is. Ilyenformán a kótyomfittyelés ideális időtartama pár perctől több óráig tarthat, sőt, volt már részem egy nappalos, két éjszakás kótyomfittyben is. Életem egyik legmeghatározóbb, legjobb élménye volt. Közröhej. :))

Egyszóval nem érdemes a hozzászólásomból egyetlen mondatrészt kiragadva a szavakon lovagolni, sokkal közelebb visz a megértéshez, ha az egészet önmagában értelmezed. ;)
Mézművészet TOP 11 afrodiziákum 2014.08.13 14:53:35
Szeretnéd felpörgetni szexuális életedet? Nincs más teendőd, mint felkeresni a sarki zöldségest vagy a hiperszupermarketet és jól bevásárolni néhány élelmiszerből! A tudósok ugyan kétségbevonják az afodiziákumok csodatevő hatásait, azonban azt elismerik, hogy bizonyos étkek…..
schneewittli 2014.08.14 22:08:36
@ámulookbámulook: ugyanerre voksolok, férfi változatban. :-))
  János valószínűleg Tescóban dolgozik, vagy valami ilyesmiben. Ő a frusztrált eladó a sorok között, aki már pályamódosításon töri a fejét a civilizálatlan és vandál vevők hada miatt. János, a barátságos, udvarias vevők nevében kérlek, tarts ki! Ne engedd, hogy pár…..
schneewittli 2014.08.09 19:24:32
@agent_x: aki saját maga nem olvas, csak kénytelen egy légtérben tartózkodni olvasó egyénekkel. Szörnyű lehet az ilyesmi, gondold csak el, mindent elkövetsz, hogy ne árts az egészségednek az olvasással, de a prosztó olvasók miatt, akik nincsenek tekintettel senkire, elpusztulnak az agysejtjeid.
A mai poszt szerzője fiatal ember (arra kért, nevezzem csak Kisvárosinak), aminek azért van jelentősége, mert elsősorban a fiatalok szemszögéből láttatja a mai magyar valóságot – ami nem túl szívderítő, az írás ugyanakkor tükrözi az életkornak megfelelő naivitást is.…..
Hónapok óta szemezgettünk a váci Püspökfalat Bisztróval, hiszen egész jókat lehetett róla olvasni itt-ott, minket pedig külön jó érzéssel töltött el, hogy csupán néhány kilométerre verőcei lakunktól, végre a Dunakanyarban is elkezdett mozgolódni valami a fine-dining…..
Hosszú,copfba kötött haj, barátságtalan tekintet, kőből faragott arc, kamionsofőr bajusz és egy szombrérót viselő nőt ábrázoló tetoválás a mellkason. Ezek minden idők egyik legfoglalkoztatottabb hollywoodi színészének ismertetőjegyei. Ha nem láttad még egy filmben sem, akkor…..
Úszómedence a tetőn, szauna, játszószoba, közösségi tér, mosókonyha, veteményeskert, kerékpártároló és akad vendégeknek apartman is. Bécsben, egy lakótelepen.  Egy tavaly végzett kutatás szerint a bécsiek 97 százaléka szívesen vagy nagyon szívesen él a városában. Nem is csoda, ha a fentebb említett…..
schneewittli 2014.07.31 19:07:11
@milliliteratura: a helyzet az, hogy a posztban lefestett idilli kép kivétel. Egy lakótelepen kétheti egy mosónap a normális, egy gyerek esetében ez akkor is minimum 14 nadrágot, 14 pólót (stb.) jelent, ami nem olcsó, de legalább 3-4 havonta meg kell venni, mert kinövi. Persze össze lehet beszélni a lakóközösséggel, hogy a kétheti egy napot felbontsák négy negyed napra, aztán pedig lehet a négy negyed nap köré szervezni az egész életet a munkától elkezdve a sporton keresztül a gyerek sulis programjaiig. Ahelyett, hogy vesz az ember egy mosógépet és nem rakosgatja a gyerek kakis-hányásos-izzadt ruháit két hétig. A közös mosógép előnyeit még mindig nem látom, pedig 20 év alatt azért észre kellett volna, hogy vegyem. :) A lakótelepi közös medence dettó, egy ekkora közösségben szükségszerűen van legalább egy gyökér, még ausztriában is, aki miatt sokkal vonzóbbá válik egy strandolás, mint a közös medence. Értelme nem sok, de legalább van közös medence. :)
schneewittli 2014.08.01 22:20:34
@BigPi: annyira azért nem szörnyű a helyzet, bár tény, hogy nem ismerem az összes lakótelepet.
Nyilván vannak kivételek, de a legtöbb sajnos elég gáz, viszont ha választanom kellene a bécsi és a pesti panel között, minden bizonnyal a bécsit választanám. A teljes igazság viszont az, hogy soha az életben nem költöznék panelbe - sem Bécsben, sem Pesten, sem sehol máshol. Nyilván van, akinek megfelel, nincs is szándékomban förtelmes képet festeni róla, de az tény, hogy a posztban leírt idill ritka kivétel. Igen ritka. :-(
„Van, aki szerint a megcsalás a csóknál kezdődik, van, aki szerint a szexnél, és van, aki szerint már a szemezésnél elkezdődik” – Posztolónk már túl sok mindenről lemondott élete során, így most azon töpreng, lehet, hogy ezúttal ki kéne állni a vágyai mellett. Csak hát a…..
Nesze!szer Szőrős láb mozgalom 2014.07.21 12:32:33
        (Csak szólunk, hogy a következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak lehetnek!)  Lányok, ha már unjátok borotválni a lábatokat, eljött a Ti időtök! Létezik egy úgynevezett "The Hairy Legs Club" nevű közösségi oldal, ahol nők ezrei büszkén…..
  A legősibb szakma, mondják sokan. De hogy lehet, hogy amióta létezik férfi és nő, azóta jelen van a prostitúció? Nemcsak, hogy jelen volt, de jelen van és jelen is lesz, ameddig férfi él a földön. Hogy miért? Erre próbálok meg választ adni, de nem az univerzális igazságot…..
schneewittli 2014.07.05 01:27:59
@Sadist: amikor elfogynak az érvek, jön a személyeskedés. Ha nem haragszol, részemről a téma lezárva. Többet néztem ki belőled, sajnálom, hogy ilyen szinten alulra süllyedtél, egy értelmes beszélgetés több hasznára lett volna mindenkinek. :-/
schneewittli 2014.07.05 11:22:48
@Sadist: nem, a gyenge pontom, amikor az eleinte értelmesnek látszó beszélgetőpartner gyökérré változik és érvek nélkül fröcsögi az eszetlenséget.
Boldoguljunk! Becsületbeli ügyek 2014.06.25 07:15:00
A becsületesség fontosságára is felhívtam a figyelmet a sikerlistában, nem véletlenül. A dolgozók nagymértékű hitelvesztést szenvedhetnek, ha kiderül róluk valami susmus. Lehet, hogy a bejegyzés kezdeti gondolataival nem leszek népszerű, de vállalom, mert jót…..
Kaptam egy magánlevelet, azzal a kéréssel, hogy adjam közre a benne felvázolt problémát. Az illető huszonéves srác, akinek a szex puszta frusztráció, kudarcok sorozata. Azt szeretné, ha a dolognak erről az oldaláról is beszélnénk. Úgyhogy alább következik a levele, majd az…..
schneewittli 2014.06.26 20:11:50
Hát, tényleg selejt a fickó, de koránt sem a korai magömlése miatt. Ez még önmagában véve nem baj, a személyisége, viselkedése és az élethez/nőkhöz való hozzáállása viszont katasztrófa. Ennek következménye a korai magömlés éles helyzetben; maszturbálásnál bevallottan sokáig bírja. A testi problémát már ennek okán is ki lehet zárni, de ezt már többen leírták előttem, nem mondok újat. :-)

Visszatérve a személyiségre: pár kretén (sic!) kivételével tényleg senkinek nem jön be és rövid távon is elviselhetetlen az a viselkedés, miszerint valaki AKAR fizetni a szexért, nem akar párkapcsolatot, nem akar barátnőt, mert neki így sokkal, de sokkal jobb, ugyanakkor itt panaszkodik, milyen szar neki. Ezt a problémakört többszöri nekifutásra sem tudtam értelmezni.

A korai magömlés viszont igenis (nagy) probléma. Fejben, hiszen valóban nagyon frusztráló mind a nőnek, mind a pasinak. Ne tévesszük azonban össze a korai magömlést és az elvétve jelentkező, kiegyensúlyozott szexuális élet és/vagy biztos párkapcsolat melletti gyors elélvezést. Míg az előbbi kezelendő, utóbbi (a nő számára legalábbis) izgató, önbizalomnövelő, elismerő bizonyíték. Őszintén szólva nekem eszem ágában nem lenne foglalkozni egy korai magömléses pasassal, de az ötször olyan hosszú aktív szexuális életem és életkorom tükrében ez rendben is van. Volt azonban dolgom még fiatal csibe koromban "korai"-problémással, életkoromnak megfelelően türelmes és lelkes voltam - csakúgy, mint a partnerem. A posztíró esetében viszont fennáll annak a veszélye, hogy az idő előrehaladtával mindinkább lecsúszik a fiatal, türelmes és lelkes lányokról, az ő korosztálya ugyanis egyre kevésbé lesz megértő egy harmincas évei közepén járó pasassal, akinek életében nem volt dolga nővel, kizárólag a pinával.

Pont ezért sürgős szemléletváltás javasolt, de ezt is írták már előttem.
schneewittli 2014.06.26 21:53:21
@akineknemmegy: még egy ok az öngyilkosságra? Értem, milyen úton jutottál erre a konklúzióra, a mostani hozzáállásodból egyenesen ez következik. De ha megváltozik a hozzáállásod, a konklúzió is meg fog, ezt ne felejtsd el. ;-) Önbizalom nullaként most el sem tudod képzelni, hogy más opció is létezzen számodra később az öngyilkosságon kívül, ez is teljesen normális. De elkeserítelek: a változást is és az öngyilkosságot is akarni kell, viszont ez az akarás cucc nem nagyon megy neked. A színházasdi annál inkább. :-/ A korai magömlés problémája orvosolható, bár aláírom, nem megy máról holnapra. A gondolkodásodon változtatni sokkal keményebb dió, az elkeserítő viszont az, hogy az utóbbin változtatva juthatsz csak el az előbbi változásához. De először döntsd el, mit akarsz igazán. A "ha az egyik nem megy, akkor a másik" verzió nem játszik. Tapasztalatból mondom, hogy ha utat hagysz a menekülésre, mindig a vészkijáraton fogsz kimenni. :-)
schneewittli 2014.06.27 06:51:16
@akineknemmegy: sehol nem írtam, hogy nem mered.