Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BKV buszon utazni Égő

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest, hogy várható káoszról is jöttek hírek, egész tűrhető a balatoni nyári vasúti menetrend, a déli parton még a menetidő is csökken 15 percet. Néhány északi parti vonatról valóban át kell szállni Fehérváron, a déli partnál meg a Budapesten nem megálló vonat és az új, siófoki…..
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
Amikor Azurák Csaba György Bence távozása után átvette a hírigazgatóságot, és arról beszélt az Indexnek, hogy egy politikai-közéleti háttérműsort szeretne meghonosítani a TV2-n, illetve lecsökkenteni a Tények másfél órás műsoridejét (agyrém, minek ilyen hosszú híradó bárkinek is?), legrosszabb…..
Vitézy Dávid ma a Közlekedési Múzeumot vezeti, illetve újítja meg. Természetesen aktuális terveiről is beszélgettünk vele a Forbes márciusi számában megjelent interjúban, de rengeteg érdekes rész nem fért be a lapba. Ezeket két részletben közöljük itt a blogon, ez az első - többek között…..
Fotók: Urbanista A bérház előtt, ahol lakom, a Harmincekettesek terén (BP. VIII. ker, Baross utca – József körút kereszteződése) rendkívül nehéz szabad parkolóhelyet találni. A helyzeten csak ront, hogy a ház egyik földszinti üzlethelyiségében négy éve megnyitott…..
Amikor az ember felül egy jó öreg, levegőtlen, klíma nélküli buszra, óhatatlanul eszébe jut a felháborodott mondat: „Ezért fizetünk?!” És jön is rutinból a válasz is, hol az önkormányzatra, a kormányra, a bliccelőkre, hol másokra hivatkozva. Csakhogy a forráshiánynak sok…..
BKV buszon utazni Égő 2014.06.22 19:44:34
@Válasszunk: Szerintem is jobb lenne, ha a legócskább járműveket kivonná a BKV pótlás nélkül, az se baj, ha a menetrend ritkul, csak legyen percre pontos!