Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klalli

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
c(_) Mielőtt... meghalunk 2015.04.07 22:55:00
Egy férfi, egy nő, egy történet... három film. Bátor, lángoló álmok, egyetlen romantikus bécsi éjszaka... Kilenc évvel később megkopott remények, átlapozott kliséhalmok alól pislogó szerelmesek várják egymástól a megváltást Párizsban... Tíz év házasság után pedig a…..
c(_) The Imitation... of Life 2015.02.21 18:25:02
Sosem láttam Cumberbatch urat semmiben, a Sherlock kimaradt, undorító, szőrös törpékről (hobbit, ja) szóló filmet már csak elvből sem nézek, ahogy próbálom kerülni a hatásvadász propagandafilmeket is. Próbálom. Néha azért véletlenül, vagy titokban szándékosan belesétálok…..
Egy női börtönben játszódó sorozat? Ez vagy egy nagyon lehangoló dráma, vagy egy teljesen idióta vígjáték lehet, gondoltam, ezért sokáig a közelébe se mentem az Orange is the New Black-nek. Hatalmas tévedésben éltem, ugyanis már feltalálták a dramady műfaját: ez valami a…..
c(_) Viewer Discretion is Advised 2014.12.06 20:44:39
Általában a jéghideg tudomány oldalán állok, de azért amikor ilyesmiket látok, valahogy könnyebb hinnem egy mókás kedvű anyaistennőben, mint évmilliók random mutációiban: "Utána" fotókért katt ide. :)..
A rockbandák nincsenek rákényszerítve, hogy sci-fi trailereket forgassanak videoklip gyanánt: ebben a műfajban a zene hivatott átvinni az üzenetet (ha van). A film szerepe, hogy aláhúzza a ritmust, a hangulatot, vagy a frontember szemkontúrját. (A popban pl. muszáj vizuálisan lekötni…..
Kolonihavehus   Watertower Tom Fruin installációi Brooklynban...
c(_) Emberi természet 2014.10.05 19:16:57
  A művész, Erkin Demir weboldala itt tekinthető meg...
  Egy nőnek csak sorsa van, vagy lehet élete is?    Nazmeem és húga szegény, de gondtalan bangladesi kislányok, a gyerekkori éden azonban szilánkjaira robban, mikor a folyton az engedelmességre, és a sors elfogadására intő anyjuk öngyilkos lesz. Pár év múlva Nazmeem a londoni…..
c(_) Antarktisz... 2014.09.07 18:06:45
..
c(_) Külcsín és belbecs 2014.08.26 18:19:27
Konténerek újraértelmezése Japánban.Cipzárakkal összekapcsolt kaleidoszkóp.   Masakazu Shirane és Saya Miyazaki alkotásai, további részletek itt...
  Hat éves korom óta vagyok könyvmoly, de azt a bizonyos sok szinten megvalósuló, tökéletes együttrezgést, mint amit Joyce Carol Oates-szal, kevés íróval kapcsolatban éltem át. (Pedig öt perccel ezelőttig nem tudtam, hogy az anyukája magyar származású. Hihetetlen, mindenki…..
Egy detektív vegyespáros. Nem szépek, nem zseniálisak, nem kedvesek, magánéletük vagy nincs, vagy totális katasztrófa. Láncdohányosok, gyorskaján élnek, és összesen négy pulóverük meg két dzsekijük van. Ráadásul Seattle-ben állandóan esik az eső. A hidak és az erdők gonosz…..
c(_) Globális üzenet 2014.07.31 21:18:24
  Milyen mókás az online világ, egy amerikai lány blogjában futottam bele néhány lenyűgöző fotóba, és pár másodpercnyi nyomozás után kiderült, hogy egy honfitársnőnk, Borsi Flóra az elkövető. Megérnek néhány pillantást.   Lásd még:…..
  Az univerzális séma szerint a jó zenekarok nyakára a kiadó a harmadik lemeznél rárakja a hurkot, a negyediknél pedig szorosra húzza. Ezért lepődtem meg, mikor először találkoztam az Alter Bridge negyedik lemezével, a Fortress-szel.   Semmiféle fuldoklást nem hallottam a…..
Ha hihetünk az Outsidereknek, oakoak egy francia hivatalnok, aki sosem tanult rajzolni, viszont kétségtelenül lát is, nemcsak néz. Street art, feleim. Meglehetősen jópofa.   Lásd még: http://www.oakoak.fr/..
  Az egykori Szovjetunió területén élsz egy lakótelepen. Tizenhat éves lány vagy, és azt hiszed, a nagy Amerika vár, és egy igazi élet. Aztán az anyád lelép, a nagynénéd kitesz az otthonodból, az apádról meg még egy fotód sincs, amit elégethess.   Az egyetlen barátnőd…..
  Egy gyönyörű lány összezúzott teste egy párizsi járdán. Huszonkét éves volt, Jeanne-nak hívták. A méhében halott magzat. Egy kislányt is árván hagyott valahol a messzeségben. Vallásos családból származó, tiszta szívű, bukott angyal volt, akit érdekelt a művészet, és…..
c(_) Swinging Park 2014.07.05 12:21:43
Zenéről írni olyan, mint építészetről táncolni, de mégis... Hallgatom becsülettel az új Linkin Park lemezt (The Hunting Party), és nagyon akarom szeretni. Nem rossz cucc, energia, kellemes, nyers hangzás (én durván szeretem...), a szövegek nem világmegváltóak, de nem is csupa…..
c(_) Mú. De tényleg. 2014.06.22 19:42:20
Bepötyögöm a blog nevét és a címét, elmerengek, lesz-e korhatáros tartalma (szívből remélem, de valószínűtlen), aztán azon, hogy ki a fene fogja látni, ha nem engedem szétbarmolni reklámokkal (lehet, hogy ez máris gyermeklélekromboló szóhasználat...?), okézok, erre a…..