Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ree

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Szeretnék mindenkit kicsit leszállítani a földre az e-cigi nem csodaszer, nem leszoktatási eszköz és nem olcsó. Sajnos kezd ebben a kérdésben is elharapózni a hisztéria a hurráoptimizmustól a káros és veszélyes véleményekig minden megtalálható és a középen…..
Utánajártunk. Nem állíthatjuk, hogy Jimi Hendrix valójában magyar volt, de ténylegesen sok jel utal magyarságára. Természetesen a napokban közölt levelekben rengeteg a merész elképzelés, de vannak határozottan bizonyítható tételek is. Ilyen például a rovásírásos váza, az…..
 ..
ree 2009.06.22 21:54:57
@dr poljakov: Köszönöm a megfejtést. :)
ree 2009.06.22 15:05:45
@Rosszindulatú Vászka:
Én anno, tizenéves koromban,hamarabb hallottam a Hey Joe-t a HBB feldolgozásában, mint eredetiben. Nekem tetszik, sőt, amikor először hallottam az eredetit, nem is tetszett... :)
A tegnapi előadásunkba is biztos bele lehetne kötni, de már most tudom, hogy tetszeni fog. Remélem meg tudom majd hallgatni valahol.
ree 2009.06.22 21:28:36
@Rosszindulatú Vászka: Miért röhögnék?! Azt leginkább magamon szoktam. Azt is csak félve jegyzem meg, hogy az elem az egy l. Persze, ha direkt használod így, akkor kicsit más a helyzet. Nem tetszik, de egészségedre! :)
urbánus menekülés Buddy Holly 2009.02.01 19:40:00
Ötven évvel ezelőtt, 1959. február 3-án repülőszerencsétlenségben életét vesztette Buddy Holly,  a rock and roll Albert Einsteinje. Kinézete alapján inkább kiscserkésznek gondolta volna az ember, nem rocksztárnak – minthogy azonban a műfaj Buddy Holly előtt nemigen…..
ree 2009.02.03 13:30:15
@KiM: A minap találtam egy kifejezést, ami illik az ilyen elmebetegekre. Judeofóbiának hívják. Olyan mint a hungarofóbia, vagy a cigányfóbia. Meg kéne próbálni, hátha gyógyítható. Bár lehet, hogy itt a paciens már súlyosabb stádiumban van…
Hogyan intézik legfontosabb ügyeinket az erre felkent tudósok és politikusok a mindennapokban, amikor nem a tévéközvetítés miatt ordibálnak egymással? Megnéztük, íme. "Fókuszcsoport-találkozók! Jövőképkészítés!" - kiáltotta Schmuck Erzsébet levezető elnök a…..
A gyulafehérvári bíróság visszavonatja a Verespataki Önkormányzat minden olyan képviselőtestületi határozatát, amely a település teljes bel- és külterületének ipari övezetté nyílvánítását engedélyezi, ezzel évekre ellehetetlenítve az aranybánya működését.Az…..