Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leito

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba SubbaSoap 2012.09.06 16:59:03
..
Leito 2012.09.06 23:14:07
@håll käften:
bra nick där kompis;)
Hende Csaba honvédelmi miniszter április 7-én személyesen indította útnak Várpalotáról a skandináv portyára induló, onnan a tervek szerint decemberben visszaérkező, két főt: - Csepin Pétert, a Bakonyi Poroszkálók elnökét, önkéntes tartalékos katonát, hagyományőrző…..
Leito 2012.07.05 14:08:28
@laspalmas:
ezért nem a te hibád, mert a hírt adó cikkben is Amal-ként szerepel:/
amúgy ez a picsányi kis város másról is híres:) itt játszodik a fucking Åmål c. film:)
remek tükörkép a svéd hétköznapokról:)
www.imdb.com/title/tt0150662/
Kedves barátaim, harcostársaim, hűbéreseim, lekötelezettjeim, szóval gyerekek!Köszcsi, hogy ilyen szép számban megjelentetek újra, nagy dolog ez ebben a szutyok időben.Tapicskolok is rendesen a létyóban ami a felvezetőt elgügyögő Balogh Zoliból maradt, bár nehezen tudom…..
Leito 2012.02.08 21:34:58
@Pantagruel:
le;)
a saab a spykeré. a koenigsegg csak bejelentkezett, hírverésnek.
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Leito 2011.07.18 12:44:17
@neoteny: hogy ez mennyire igaz... nem a johannák szülnek, hanem a kbsztt fatimák... itt élek 4 éve és ilyen rövid intervallumban is szembeötlő a változás...
Varánusz Koki EB 2011.07.06 06:05:00
Hiába a hétvégi felkészülés, rágóizomra gyúrás, a nyelvgyök szálkásítás, a verbális árnyékkokizás és tükör előtti sallerezés, Kedves Vezetőnknek csak sikerült elbuknia a strasbourgi koki EB-t. Pedig szerintem indulás előtt felütötte a Híres Emberek Nagy Mondásai…..
Leito 2011.07.06 22:21:35
@Zébácsi: nem tudom,szokás-e errefelé (ha nem, akkor bocs), de ez egy ordas nagy +1
Leito 2011.07.06 22:27:24
@bájgúnár: ez meg piszok korrekt, respect
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.24 09:30:00
Chelsea Handler, a CBS egyik új vígjátékának címszereplője nagy morogva beismerte, hogy már 16 évesen volt egy abortusza. Ezt is beleírják a sorozatba?Joel Surnow, a 24 egykori producere, a The Kennedys című, botrányos sorsú minisorozat készítője aláírt a Reelz Channelhez, ahol…..
Írtam egy rövid összefoglalót a legnagyobb különbségekről a magyar és a svéd rendszer között. Egész biztosan egy csomó minden kimaradt. Nincs olyan, hogy ez a jobb, vagy az a jobb, ezek helyett következzen a lista. Mindenki döntse el maga, érdemes-e, megéri-e a váltás. Nekem…..
Leito 2011.01.12 16:10:35
@bariga:
az adócsalás büntetése itt nem olyan mint otthon, az fix...
valóban, szinte mindenki adózik
Leito 2011.01.12 17:31:12
@Réka ‎:
eddig (kopp-kopp-kopp) simán ment mindig, szal érdemes utánanézni és megrendelni
Leito 2011.01.12 20:07:55
@anarch:
mitt fel:D egy f, nem kettő

cardif.se/

ja, most látom, hogy Babette_ már segített
FasztortaMiLFCSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN HÖLGY JELÖLJÖN VISSZA AKI NEM HÚZÓDIK VISSZA HA MEGHÍVÁST KAP TŐLEM EGY VACSORÁRA KETTESBEN MEGHITTEN BESZÉLGETVE ELTÖLTVE AZ IDŐT!!Újévi CirmiBea asszonyIsten nem férfi? (Komment!)Fotosop artistaAlaposan dokumentált tükör előtt…..
Leito 2010.11.05 15:08:45
@eszteranyu:
ezt nem hiszem el! eddig csak román cigányok voltak itt, északon; ezek szerint jönnek orsósék is... remek
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
Extrahosszú PL-hétvége elé nézünk, mely bajnokikkal indul, kupaelődöntőkkel folytatódik, és bajnokikkal fejeződik be, de csak szerdán. Ez egyben azt is jelenti, hogy négy csapattal kétszer is találkozunk, és nem kell még további vesztett pontok tekintetébeneket számolnunk (a…..
Tavaly óta már egyszer nagyot fordult a világ, de a Fiorentina számára nem jó hír, hogy azóta újra visszafordult. 360 fokos fordulatot vett a meccs – nyúlunk vissza egy klasszikusig. A legutóbbi csoportkörben a Bayern nagy magabiztossággal gázolt át a Fiorentinán, Firenzében…..
Hát ti meg kik vagytok és mi a francot akartok? - néz az ember munkától fáradt, buta szemmel egy hétközi forduló meccslistájára. A válasz pedig - legalábbis a mai meccsek esetében - valószínűleg ez: elaltatni téged. Holnapra viszont érdemes bekészíteni a söröket, mert a…..
Leito 2010.02.11 20:19:09
@imici77:
az ilyen "nüanszokon" múlhat idén a bajnoki cím sorsa...
a tehenesekhez szép lassan mindenki érkezget vissza, mi meg veszítjük elfele a kb. élete szezonját nyomó Ash-t...
a vb-n lesz ami-angol, ott majd visszakap egy csini csomagot az a fasz donovan...
fel a fejjel, go blues!

ps. terry nincs nevezve a cardiff ellen, "rendezi a magánéletét"... :P
Leito 2010.02.11 20:21:16
@horas:
ez igaz.
most megmutatja, h megérte a 18(?) miskát...
nem aggódom, csak szar így elveszíteni Ash-t, a fent említett gecinagy forma miatt...
Amennyiben felkérnének, hogy állítsunk össze egy százas listát a világ legjobb dolgairól, akkor abba biztos nem kerülne be a hétközi forduló, mint fogalom, mert kiszorítaná a vegetás tészta lekvárral. Azonban az FA illetékeseit ez legkevésbé sem érdekli. Kedden és szerdán…..
A csoportkörnek időről-időre áldozatul esik egy-egy nagyvad, de az mindenképpen nagyot sebez a BL felhígulását jövendölők (hogy ne mondjam, sportértékét megkérdőjelezők)  között, hogy ennyi nagynak mondott csapat tolhatja odébb a bringáját a húsosfazék közeléből. A…..
A ma délutáni két városi derbi közül a londoni az, amelyik nem csak a történelme, de a résztvevők aktuális formája alapján is megérdemli a rangadó nevet, illetve azt, hogy külön is foglalkozzunk vele. Így aztán örömmel tesszük közzé az alábbi, az Arsenal-Chelsea találkozót…..
Leito 2009.11.29 18:38:13
@dickinson:
újranéztem, nálad a pont, ilyet Angliában szinte soha nem fújnak le. szinte... most mégis. jogos a reklamálás ágyús részről. de ahogy undertow is írja egál a pöcs ítéletekben.
Annyiszor mutatta már meg az U20-as válogatott, hogy nyoma sincs mentalitásában a többi magyar válogatotténak, az ember így könnyebben elhiszi azt is, hogy újra meg tudja tenni, még ha minden ellene szól is. Mert most nagyon sok minden szól ellene, ezt ne vitassuk: két hosszabbításos…..
Hát megkezdődött. Az első látásra langyos párosítások nagyon komoly tétet hordoztak bizonyos esetekben, volt ahol csak a presztízs, máshol akár a továbbjutás szempontjából is, és végül a nagyok többé-kevésbé hozták is magukat. Egy komoly pofára esést láthattunk, az…..
Leito 2009.09.16 16:55:20
@Tika_:

ha bazi fontos, hogy jó minőségben lásd akkor viasatondemand.com
svéd oldal, 79 SEK-ért (kb. 2ezer) láthatod, plusz utána a másik hét meccs párperces összefoglalóit is.
csak hogy utálhassatok:
itt nálam párhuzamosan tudom nézni a tévében az inter-barcát és a pool-lokit:D
Kiváló jó estét kívánunk a 2009/10-es Bajnokok Ligája-sorozat első estéjén. Nagy rangadót nem rendeznek, de harci színekre festett ellenfelek várnak néhány nagyvadra, akik közül nem is biztos, hogy mindenki sikerrel veszi az első akadályt. Kétfrontos francia-olasz párharc…..
Érzelmi hullámvasúton ülünk már hónapok óta, mi magyar fociszurkolók. Egyik pillanatban az optimizmus montevereszti szintjeit ostromoljuk, és biztosra vesszük, hogy Fokváros lesz az elsődleges célállomásunk jövő nyáron. Míg a másikban Ibrahimovics és C.Ronaldo mesterhármasokat…..
Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünk? Maradunk itt, vagy egyszer majd továbbmegyünk?  Valami hasonló járhat 32 európai csapat - köztük a Debreceni VSC - vezetőinek fejében ma délután, a Bajnokok Ligája csoportkörének 17 óra 45 perckor kezdődő…..
1. Nehogy már a Levszki Szófia a csoportkörbe jusson! Na de tényleg. Pláne, hogy lesz ott elég olyan csapat, akik még az EL-csoportkörébe se feltétlenül kellenének. (Koppenhága-APOEL, Salzburg-Haifa, Ventspils-Zürich párosítások).2. Ciki, hogy a Battle of Britaint Angliai Csatának…..
Alig kezdődött el, máris hétközi fordulóval szívat minket a Premier League, így kénytelen leszünk most is leírni figyelemfelkeltés szempontjából a pina szót, hogy a rombuszimádók táborát is kattintásra serkentsük. Az európai kupahét miatt négy meccset gyorsan el is pakoltak,…..
Leito 2009.08.19 21:34:25
Leito 2009.08.19 21:35:29
@bag:

igyekszem, de felváltva nézem a loki és a tottenham meccsekkel.