Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cavaillé-Coll

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- prokee - Egy orrmotoros Škoda 2007.10.09 08:52:00
Életem nagy lidérce volt a Škoda 1203 mikrobusz. Valahogy mindig a látókörömbe került egy, pedig itthon alig akad valaki, aki manapság a típus említésére ne pislogna roppant tanácstalanul. Talán még a 70-es, 80-as években sem ugrott be mindenkinek, miről is beszélünk. A…..
Kell még a kerekekbe fújni, le is kéne mosni, talán még a terepszínü festésen is pepecselek, de amúgy nincs vele sok gond, környezetét kímélö kis autóka... ..
Mahindrunner Startolj Apukám !!! 2014.10.15 22:34:46
Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai autókeresö-projektünk meghozta gyümölcsét! Ugyan a következö müszaki vizsgáig, még van pár teendö, de legalább fittyet hányhatok a küszöb tájéki felületi rozsdára :D! Asszem a zöldkártya elött 2 héttel már nem eszem karalábé levest,…..
Belsőség A Charger, ami Galaxie 2008.01.10 14:11:00
Nemnemnem, nem hiszem el, egy Charger, ott, úúúristen, állj meg!!! Szokásos kapkodó fotózás, a fényképezőgép keresőjében az autóval az úttesten hátrálva majdnem elüt egy bogártaxi, dudálás, fékcsikorgás, emberem a másik oldalról üvölti, ha egy rohadt rozsdaboglya miatt…..
Cavaillé-Coll 2008.01.11 05:53:07
Szevasztok Mack-társak, hopp ez nem az az oldal...
Khm,szóval,hogy ne csak a Yankee verdákra Recskázzatok,mint1 ellensúlyozandó betettem nektek 1 vadkeleti ellenséges Gépet,amivel talán még az "ottani" alternative Sztárszki és Hács ismertebb nevén Herr Genosse Brezsnyev is bródszálydolt (fuckultatíve Olgicskát "újrendezte") hamvas iparitanuló korában a nyizsnyevartovszki Lényin Proszpekten :)))

denisovets.narod.ru/gaz/gazprototips/GAZ12_2.jpg

Annának pedig (akinek személyében a "Hogy üssünk le minél több l1et s le7öleg csapkodás nélkül" verseny Elsö,hol-tversenyben másodick es harmadick and mint1 Plüssz különdíjasát tisztel7jük) gratula ehez a
nagyszerüen taktikus fedöstoryhoz,amivel elhitette Velünk,1szerü s puró Ámberekkel,hogy bamba túristaként hervadtan hü Praktikájával (aus der DDR)
lesorvadt,Isaura sorsára jutott rozsdafoltokra vadászik! De NEEEM!!!
Te 1 csizmacsempész vagy Kislyányom!!!
Jelzem,hogy (jó Magyar szokás xerint) fél lábbal már az Apeh-nél vagyok! Tudnillik sohasem le7 tudni,még az is +es7,hogy "Hü" "szolgálataimért" cserébe +dobnak 1 Gaz12-essel! Így,közeledvén a reggelhez remélem,hogy sikerült Neked pár álmatlan éjszakát (eddig csak nekem jutott ki belöle,amíg ezt a sok xart leírtam) okoznom (föleg ami a ferih1i fogadóbizottságot illeti,mee-amikó Pickel-a-pech a szívem majdnem +szakad...)a közeljövöre nézvést,mégha nem is (úgy,ahogy xeretnéd Bébi...)az arrafelé oly méltán népszerü El Matador Farokcsóválós Téhnyikkel. :D

U.I.: Esetleg programozott amnéziába esem,ha nekem is "behozol" 1 rájás weszkót 10 ropiért!
Még akkor is,hogyha mifelénk (Magyarország-lálá-láá-láá-láá-láá-láá-csudaorr-szág) B-ritish P-etróleum-on erösen Homoerotikus töltete lenne,ha mondjuk az 5 órási Rorátéra a tömjénes Füstölöt vadul pörgetvén ebben Dzsesszelnék be! :)))

U.I.2: A dedikált Isaurás férfitangát már majd´elfelejtém, de aztán rájövék,ho a csizma má nem elég!!!

Gyengébbek kedvéért,akiknek az eddig leírtak kínaiul lennének: www.peteranna.hu