Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurt Wagner

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Be patient. There is hope. God is in control. (Légy türelmes. Van remény. Isten kezében az irányítás.) Ezek a szavak zengnek már lassan 4 napja a fejemben. Hihetetlen egyszerű a képlet, mégis megdöbbentő, hogy még sosem hallottam ilyen frappánsan összefoglalva.…..
PPKE-BTK SzóSz blog Egység 2009.02.13 14:27:00
Utazunk haza. A buszon Istivel beszélgetek. – Figyelted, összefogott minket? – kérdezi. – Kiket? A katolikusokat? vagy a szószosokat? – Nem. Akik az Úrvacsoráról beszélgettünk. Mindig mindent elpoénkodunk, vagy eltérünk a témától, most meg annyira rajta volt…..
Szilveszter éjjel. Dudák zaja, petárdák robaja. Tüzijátékok röppennek a magasba, hogy színpompás robbanással aláhulljanak, nem hagyva maguk után csak puskaporszagú füstöt. Szinte forr a levegő a hangnak, fénynek és hőnek eme színes kavalkádjától. Az emberek arcáról…..
PPKE-BTK SzóSz blog csak ennyi... 2008.12.29 12:34:00
Amikor egy Down-kórostól megkérdezték, szeret-e imádkozni, így válaszolt:   "-Igen-felelte Pierre, mire a segítő folytatta: -És mit csinálsz, amikor imádkozol? -Hallgatok-felelte Pierre. _És mit mond neked az Úr? -Azt mondja: "Te vagy az én szeretett fiam."…..
Most kaptam. Gondoltam talán ide illik.  Imádság a betlehemi Kisded jászolánál"Leborulok előtted, Uram, Jézus Krisztus, aki valóságos Isten ésvalóságos ember vagy; aki megtestesülésed szent valósága általfelülmúlhatatlanul összekapcsoltad Isten világát az én…..
PPKE-BTK SzóSz blog Csendes este 2008.12.02 23:09:00
Ma olyan 4 körül bementem egy kicsit üldögélni a lelkészségre. Igazán emailt akartam írni egy gépterembe de gondoltam előtte benéztem azért a lelkészségre. Egy testvérrel rövid szóváltás után elkezdtünk verekedni (ez most picit agresszíven hangzik, de hogy igazán csak…..
A minap amint a Szent Péter téren sétálgatok és éppen visszaintegetek a pápának aki a lakosztályából köszöntött engem, a fejemre esik egy könyv. Furcsa volt, mert nem volt felettem senki, még egy pingvin sem. Kinyitottam, belenéztem és rögtön ez a mondat…..
Kurt Wagner 2008.10.30 01:50:21
 Napsütéses szombat délelőtt van, az ember nem is gondolná, hogy október tizenegyedik napját tapossuk, legalábbis a naptár szerint. Cipőm Piliscsaba poros útján, cipőmben én, rajtam a hátizsákom, hátizsákomban egy csomag piskóta és egy liter tartóstej. Ébresztőóra…..