Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rezsnyák Péter

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alsós voltam emlékszem, amikor nagyon menőnek számított az "Amire nincs magyarázat" című könyv, ami misztikus események, megmagyarázhatatlan jelenségeket elemzett meglehetősen felszínesen. Ebben a könyvben olvastam előszőr a torinói lepelről, és rettenetesen izgalmasnak találtam…..
Izgatottan és örömmel konstatáltam, hogy a passzívházak kérdése bekerült a gimnáziumi tananyagba. A 10.-es Fizika tankönyv befejező, 'Termodinamika' című fejezete szerint A jövő a passzívházaké A kérdés nem sokkal a Carnot-körfolyamat, a hőerőművek, a hűtőgépek,…..
Az előző bejegyzésben már bemutattuk ezt az érdekes üveg szerkezetet, ami amellett, hogy kimagasló módon szigetel, a napjárástól függően árnyékol, de még a felesleges hőenergiát tárolni is képes. Most nézzük meg egy kicsit közelebbről és mélyedjünk el a szerkezet…..
Az alábbi posztban Bélabácsi nevű kommentelőnk egyik kommentjét emelnénk ki, mert tökéletesen bemutatja, mennyire nincs könnyű dolga annak, aki nem építőipari mesterembernek tanult.  Ma már - tisztelet a nagyon kevés kivételnek, szerencsére találkoztam ilyennel is - az…..
Rezsnyák Péter 2015.02.04 09:35:44
@Bélabácsi: Akkor kurva nagy baj van, ha kívül 18-20 fokos a hőszigetelés!!