Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ian URIEL

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon nyilvánosságra került, hogy a Nemzeti Közszolgálati Kisgömböc további 145 fa kivágására kapott engedélyt az Orczy parkban, a Ludovika Campuson. Igen, nem csal a szemük, száznegyvenöt darab fa, egy valóságos erdő. Mindezt az eddigi általam ismert 131 darab már kivágott fa mellé. Ez…..
Ott kezdeném ezt a posztot, hogy technikai sportok iránti rajongás és a "természet szeretete" kicsi koromtól jellemző rám. Amióta az eszemet tudom, imádtam a Forma-1-et, a motocrosst, a rally-t, és odáig voltam a David Attenborough filmjeiben és Gerald Durrell könyveiben megismerhető…..
Ian URIEL 2015.03.12 03:37:32
Az igazan Okotudatos auto ott kezdodne hogy a 200 eve kitalalt Stirling motort hasznalna(bovebbet gugli)

Az autoverseny egy Globalis Auto CIRKUSZ csak ismetli a 100 evvel ezelotti PR-t!

Ha mar mindenesetre Elektromos auto akkor eleg megnezni a 100 eve inditott Bp.i buszokat!(elektromosak voltak es hatalmas aksiban taroltak az energiat!)100 evvel kesobb Ed Musk Ujra ratalalt az aksi problemara!Igaz mar 1983-ban bemutattak a WELTAUTO c.filmet ami arrol szolt hogyan sullyesztettek el a csodaaksit es miert!Ehhez kepest szinte masodkerdes hogy Napelemmel megy e a jargany!(bar ez is fontos mibol csiholja a hajtashoz szukseges energiat!)Ps.Egy 2-3 eves mernoknek(kozlek v.gepesz mar
nem nehez megtervezni v.kiszamolni az elektromos hajtasu jarmuvet!Csak egy a Bibi Tesla bacsi ezen a konstrukcion mar jo 100 eve tullepett az elektromos autojaval!Nap se kellett hozza megis szaguldott!Ehhez kepest a mostani elektromos rally VISSZALEPES a kozepkorba!Ui:Orulnek annak ha NEM Algorehoz hasonlo FAFEJEK hataroznak meg a fejlodesi iranyt!Egy kommunikacios(PR)szakember maradjon az ujsagirasnal es az Autok es mas jarmuvek Tervezeset hagyja meg a Szakembereknek!Ok ertenek hozza es az Algorehoz hasonlo ujsagirok NE akarjanak Cirkuszt csinalni a Kozlekedes fejles
ztesbol!Abbol csak Vilaghaboru lesz ha politikusok v.Pr szakemberek dontenek a Kozlekedes fejlesztesrol!(Eddig min.2 vh.volt az Eroforrasok es nyersanyag ill.energiahordozok miatt!Tobb nagy gazdasagi valsag es energia valsag!Sztem Algore es az ujsagirok maradjanak a kaptafanal!Aloha!
A Párbeszéd Magyarországért a hétvégi taggyűlésén leszűrte a három választás tanulságait: Mostantól teljes erőnkkel arra összpontosítunk, hogy reményt és jövőképet adjunk az embereknek. A PM önállóan politizál, de mind az Együttre, mind az összes hiteles és…..
Ian URIEL 2014.11.15 03:37:11
Mihez kezdjen magával az ellenzék a most kezdődő ciklusban? Tiltakozni, tüntetni, sőt, lázadni: kell. De nem elég. Tervezni, programot írni: kell. De ki olvassa? …Hát akkor?!? Az előző ciklusban a Fidesz-KDNP elvette az önkormányzatoktól az iskolákat. Ahhoz képest, hogy Hoffmann…..
Fotó: Mladina A szlovén Kezdeményezés a Demokratikus Szocializmusért kiáltványa, amely annak az Egyesült Baloldalnak a tagja, amely a Demokrata Munkapárttal (DSD) és a Szlovén Fenntartható Fejlődésért és Ökoszocializmusért Párttal (IDS) együtt a májusi európai parlamenti…..
  Ha megkérdezünk egy „átlagos” európai döntéshozót, hogy mit ért energiabiztonság alatt, akkor várhatóan azt válaszolja, hogy elsősorban az orosz fosszilis tüzelőanyag-importtól való függőség csökkentését, hiszen lássuk csak az ukrán krízist és a gázcsapok…..