Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eminusz

0 bejegyzést írt és 1008 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este elérkezik a 2021 óta várt pillanat, az FC Barcelona újra a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában fog pályára lépni Nápolyban. A katalánok háza táján nem egyszerűek dolgok, de halmozottan igaz ez a Napolira, akik tavaly még az elmúlt bő harminc év egyetlen Serie A győzelmét ünnepelték,…..
Eminusz 2024.03.26 07:00:24
@Robi71: En sem latok semmit ezekben a gyerekekben! En ezt a brazil vonalat elengednem mindenkeppen! Kozelebe se ernek az egykori brazil valogatottnak meg a cserepadjahoz sem!
Egyetlen brazil jatekos van a mai fociban, akit szivesen fogadnek es az Bruno Guimaraes! :)
Eminusz 2023.12.22 21:09:22
@g4brielsmith: Oszinten, en sem vagyok elajulva Felixtol… Fati harmadennyi jatekidovel hozta ezt a statisztikat! Kivancsi lennek o kapna ennyi lehetoseget kezdokent, mit csinalna! Gyanitom jobb lenne, dehat ot valamiert kipecezte Xavi!
Nyilvan ha jobb anyagi helyzetben lennenk, nem erdekelne, hogy leigazoljak-e a portugalt vagy sem, de a jelenlegi helyzetben szerintem nagyon el kell rajta gondolkodni! Visca el Barca!!!
Eminusz 2023.12.14 06:49:13
@evooo: Sokan (tobbek kozott te is) azt hozzak fel Xavi vedelmere, hogy nincs penz igazolasokra… Akkor lassuk az elmult 4 atigazolasi idoszakot, amikor mar o volt az edzo!
Ferran Torres 55 millio
Lewandowski 45 millio
Raphinha 58 millio
Kounde 50 millio
Roque 40 millio
Pablo Torre 5 millio
Oriol Romeu 3 millio
Ez osszesen 256 millio! Plusz ugye az ingyen vagy kolcson erkezo jatekosok, akiket ugyanugy bele kell kalkulalni a budzsebe…
De “jaaj szegeny Xavi nem tudott igazolni….”
Mirol beszeltek??? 256 milliorol egy Girona meg egy Antwerp almodni se mer!
Eminusz 2023.11.18 08:01:26
@Red Cule: Christensen szamomra azert kihagyhatatlan, mert az osszes vedonk kozul o a legjobb labdakihozatalban (ami nalunk szinten nehezsegekbe utkozik…)! De Jonggal meg egyenesen orom nezni oket! :)

Auba, Memphis es Luuk elkuldese miatt mar akkor haragudtam Xavira, hiaba jott Lewandowski! Miert kell lecserelni egy tamadosort, ami 4-eket rug olyan csapatoknak, mint a Real Madrid, Atletico Madrid vagy Napoli???! Mar akkor feltettem ezt a kerdest….

Es abban is egyetertek, hogy Xavi a mai napig nem talalja jatekosok helyet! Jol irtad Raphinha es Balde ide tartozik… A hirek szerint most Cancelo okozza neki a legnagyobb fejtorest, mert JHV-kent nem tetszik neki, ezert lattuk mar jobb oldali tamadokent, kozeppalyaskent es BHV-kent is…. A kedvencem, mikor Gavit sokaig bal oldalon jatszatasa utan berakta kozeppalyara es mindenki huledezett, hogy “uuristen Xavi mekkora zseni Gavinak nagyon jol megy az uj posztjan…”! En meg mondom mi van?? Gavi mindig is kozeppalyas volt, csak Xavi eddig rossz poszton jatszatta… Ezt mindenki tudta.. Na mindegy…

Mindent osszevetve a Barcaban vedoket latunk tamado poszton, tamadokat vedekezo kozeppalyaskent es kozeppalyasokat szelsokent… Egyszer mar leirtam, hogy jellemeznem egyetlen szoval a Xavi-fele futballt, most is ugyanaz a szo jut eszembe: KATYVASZ!
Visca el Barca!!!
Eminusz 2023.11.19 12:02:12
@Bivi76: Zubimendi kb ugyanannyiba kerulne, mint Kimmich! Sok kulonbseg nincs a ket jatekos kozott, csak annyi, hogy a nemet a vilag egyik legjobbja a posztjan, a spanyol pedig egy kozepszeru kozeppalyas… Vegulis, a Barcelona jelenlegi statuszat tekintve (kozepcsapat) lehet, hogy tenyleg az utobbi illene jobban a csapatba….
Eminusz 2023.11.12 07:03:33
@altopasso: Tudnek sorolni jatekosokat, akik jol teljesitenek aktualis csapataikban, de azert nem teszem, mert semmit nem jelent! Amint idejonnek, ugyis elfelejtenek focizni! Csapatszinten vagyunk rosszak! Az elmult ket evben minisegben fejlodott a keret, ennek ellenere folyamatosan romlik a teljesitmeny! Ennek az okat kellene megtalalni! Pont ezert gondolom, hogy nem uj igazolasokban kell keresni a megoldast!
Eminusz 2023.11.14 06:42:34
@Força Barça!: Ha mar U17.. Ezelott, november 10-en Spanyolorszag 2-0-ra verte Kanadat Marc Guiu goljaval es golpasszaval! :)
Eminusz 2023.11.14 06:45:38
@g4brielsmith: Es itt erdemes megemliteni Grimaldot, aki ontja a golokat es golpasszokat (11 meccs, 6 gol, 5 assziszt)! Tobbszor is lenyilatkozta, hogy akarmikor visszaterne a Barcaba, dehat a Barcanak sajnos nem kell… Pedig ingyen volt a nyaron… Mekkora fogas a Leverkusennek!
Eminusz 2023.11.07 09:34:22
@g4brielsmith: Igen. :/ Nico nagy kedvencem volt… Xavi Simons es Olmo is elkepesztoek uj csapataikban. Grimaldo egyenesen felelmetes a Leverkusenben! Jo, ugyes Balde, de azert nem egy szint… :/ Az utobbi idoben raadasul nem is nagyon tesz hozza a meccsekhez… Ez Abdeben mondjuk szemely szerint en semmit nem lattam, na de Fatit a mai napig egy geniusznak tartom! Az o balszerencseje, hogy Xavi valamiert sosem kedvelte… Mindig volt valami kifogasa, amiert nem jatszatta… Es ha oszintek akarunk lenni, Felix jol kezdett ugyan, de nehany meccse elmult a varazsa… Pedig joval tobb lehetoseget kapott, mint Ansu, aki ugyanannyi golnal jar a Brightonban, mint a portugal, aki majdnem haromszor annyi percet toltott iden palyan! Felmerul a kerdes, hogy ha Fati kapta volna meg iden ugyanazokat a jatekperceket, mint Felix, vajon nem lenne-e jobb mutatoja?? Nem vagyok benne biztos, hogy nem….
Esakkor elerkeztunk ahhoz a kerdeshez, hogy minden kovet meg kell-e mozgatni Felix leigazolasaert: szemely szerint en meg nem jelentenem ezt ki! Visca el Barca!!!
Eminusz 2023.10.30 19:04:34
@g4brielsmith: Na igen… Luuk De Jong senkit nem zavart volna, ha marad, nem tudom, miert kellett elkuldeni…
Az altalad emlitett masik uriembert nem ismerem, de valoban jok a statisztikai! :) Mindenkepp tamogatnam egy ilyen jellegu csatar leigazolasat, mert van, hogy elfogy a fantazia es meg bele se lehet nyulni a meccsbe, mert nagyjabol ugyanolyan stilusu jatekosok ulnek a padon is… Marpedig a padra en olyanokat ultetnek, akik tudnak valtozast hozni! Nem azert, mert jobbak, mint aki helyere behozzak oket, hanem mert teljesen mas stilust kepviselnek! :) Visca el Barca!
Eminusz 2023.10.12 06:53:31
@Máté Barca: Amindenit… Na ez egy szép, összeszedett, érvekkel alátámasztott reakció, semmi személyeskedés! :) Így kell vitába szállni! Gratulálok és köszönöm! :)

Engem sikerült valamennyire meggyőznöd és türelmesebb leszek! :)

Egyetlen dolgot fűznék hozzá: Direkt nem írtam le Koeman nevét, mert sokan itt hallani sem akarnak róla, de ha te felhoztad, akkor leírom, miért gondolom, hogy “igazságtalanok” voltak (es a szurkolók nagyrésze is az) vele. Az, hogy Xavit jobban megbecsülik, számomra nem abban nyilvánul meg, hogy türelmesebbek vele és még nem menesztették, hanem abban, amit Koeman is lenyilatkozott már.
Amikor Koeman átvette a csapatot, teljes csőd volt. Akkor történt a Messi-ügy is és hozzá is vágták Koemanhoz, hogy ez van, ezzel kell dolgozni! Szegény szeretett volna, de nem tudott igazolni, mert mikor kérte a keret megerősítését, csak az volt a válasz, hogy sajnáljuk, nincs pénz. Így ment ez egészen addig, amíg nem jött Xavi! Érdekes módon amint kinevezték, a következő átigazolási időszakban januárban igazoltak több játékost, amivel versenyképesekké váltunk, majd később jött a nyári nagybevásárlás.
Számomra ez egyértelmű. :)
Lehet, hogy Koeman nem volt eredményes, de eddig neki több dologért tudok hálás lenni, mint Xavinak, hogyha a jövőt nézzük (Araujo, Balde, Gavi, Pedri) :)

Visca el Barca!!!
Eminusz 2023.10.12 15:27:51
@Máté Barca: Ismét egy üdítő hozzászólás! :)

Nico Gonzalezt én is nagyon sajnálom, mert nagy kedvencem volt. :(

A kommented többi része komolyan elgondolkodtatott… Főleg az a része, hogy Xavi miatt többen jönnek ide szívesen és tényleg van benne valami. :)
Azt viszont tartom, hogy a fiatalokkal nem tud még bánni. Nemcsak Nico, de Gavi formája is visszaesett az érkezésekor (mostanában mondjuk ismét mintha jó lenne). Fatival sem bánt épp megfelelően, mondjuk ő valamiért nem volt szimpatikus sosem Xavinak, véleményem szerint azért jutottunk idáig vele. :/ Ez is egy fájó pont számomra, amit Xavi számlájára írok!

Ez már nagyon fetételes mód, de szerintem Koeman alatt Pablo Torre is alapember lehetett volna… szerintem :)
Eminusz 2023.10.17 04:05:32
@Raven1975: Azt irod Pique az egyetlen jatekos, aki lemondott a penzrol, szoval mindenki mas elvette… Ennek ellenere csak Koemant kritizalod! Es a tobbiek, akik elvettek??
Eminusz 2023.09.26 07:11:39
@Máté Barca: A Daily Mirror (nem tudom mennyire hiteles) ertesulesei szerint az 5 meccsen 0 gol, 0 assziszt annyira csalodast kelto, hogy a PSG mar januarban kolcsonadhatja. Az Arsenal, a Tottenham es a West Ham erdeklodik iranta.
Eminusz 2023.09.28 19:52:33
@g4brielsmith: A pontatlansagra ezek kozul semmi sem lehet mentseg! A Barca ellen evek ota igy jatszanak a csapatok, szoval egyaltalan nem kene, hogy meglepje oket! Inkabb megoldast kene talalni! Az, hogy beall a busz, csak a helyzetkialakitast kellene, hogy nehezitse, de az eladott labdakhoz (akar sajat terfelen is) mi koze?? Az meg ne legyen mar kifogas, hogy az ellenfel nem hagyta ervenyesulni a csapatot… Miert kene hagyniuk?? Szegeny csapatnak azert nem ment, mert az a szemet ellenfel megolte a jatekukat a taktikajaval?? Eleg bena kifogas….
Eminusz 2023.09.22 06:21:33
@Máté Barca: Egy dolgot elfelejtessz: Felixre nincs opcioja a Barcanak! Ami azt jelenti, hogy minden egyes kiemelkedo produkciojaval egyre tavolabb kerul attol, hogy a Barca jatekosa legyen! Hogy miert? Top csapatok figyelik a teljesitmenyet, akikkel sajnos nem tudunk harcba szallni, ha licithaborura kerulne a sor! En nagyon szeretnem, ha sikerulne vegleg megszerezni, de valljuk be, jelenleg erre nagyon keves az esely… :/ Visca el Barca!
Eminusz 2023.09.04 11:03:14
@Máté Barca: Pontosan erre gondoltam a meccs nezese kozben! Nalam semmi extra a srac… Meg arra, hogy nem lehetne-e inkabb Oscar az edzo.. Eskuszom sokkal elvezetesebb volt az elozo 2 meccs… Nem tudom a vezetoseg meddig toleralja meg a kis csapatok elleni nyogvenyelos gyozelmeket…
Nem lattam meg olyan edzot, akinel semmit nem szamit az aktualis forma… Ferran Torres bombaformaban jatszik, de hiaba… Nem kap kezdokent lehetoseget, ellenben Lewandowski, aki csak szenved, minden meccset vegigjatszik… Oriol Romeu is alapember, ami szinten hihetetlen szamomra… A vedelemre is kivancsi leszek, ha mindenki egeszseges, gyanitom Christensen fog kikerulni a kezdobol, pedig nalam alapember… Elvezet nezni, ahogy De Jonggal kihozzak a labdat! Na mindegy, ez van, jelenleg ezt kell nezni. :)
Eminusz 2023.09.14 20:45:31
@g4brielsmith: En is pont ugyanerre gondoltam!
Bizzunk benne, hogy 16 eves kora ellenere van olyan erett, hogy jol kezelje a szituaciot! :)
2 rossz dolog tortenhet:
1. Akkora teher lesz ez neki, hogy ragorcsol es nem fog neki menni a jatek.
2. Nagykepu lesz, ezert egy ellenszenves jatekos lesz… Persze ettol meg lehet jo… De nem szeretem az ilyeneket.. :/
Eminusz 2023.08.29 17:02:29
@Máté Barca: Orulok, hogy csak kolcsonben erkezik… Valoban jo jatekos, de lattunk mar sok jo jatekost elverezni a Barcelonaban… Epp ezert nem tudom, miert nem az ilyenfele kolcsonszerzodeseket reszesiti elonyben a klub… Nem buktunk volna annyit az elmult nem is tudom hany evben……
Eminusz 2023.08.30 13:11:38
@jani888: Igen en is olvasok ilyeneket. Allitolag Guardiola is ova intette Xavit, aki mar januarban le akarta igazolni, de Pep inkabb a Bayernnek adta… Azert az nem jo omen, hogy se a Citynek, se a Bayernnek nem kellett….
Ja meg portugal, ami miatt nalam alapbol minuszrol indul.. Felreertes ne essek, nincs bajom veluk, csak a Barcelonanal nem igazan valnak be.. Utoljara Deco volt sikeres portugal nalunk, aki amugy brazil :D Figot is emlithetnem, dehat ismerjuk a sztorit…
Eminusz 2023.04.24 12:41:40
@Máté Barca: Ja.. 1 evig… Utana lehetne kezdeni elorol a csapatepitest… Na pont ezert nem tamogatom Messi visszahozatalat! Nekunk mar nem ilyen jatekosokban kellene gondolkodnunk, hanem olyanokban, mint Julian Alvarez vagy Yeremy Pino… Persze Gundogan es Inigo ingyen johetnek, mert kell a tapasztalat is, de Messihez el kell adni a fel csapatot meg ha ingyen erkezik is…
Eminusz 2023.04.19 19:21:47
@Red Cule: De jo, hogy szerintuk csak 1 ember hozzaallasaval van baj…. Ezek szerint Alba, Busquets, Lewa es sorolhatnam rendben vannak… Rovidebb az a nevsor, akiknek oeldaerteku a hozzaallasa… nev szerint: ter Stegen, Araujo…. Es talan Balde… Ennyi….
Eminusz 2023.04.20 04:34:15
@g4brielsmith: 3. pont folytatasa:
… esakkor jovore irhatnad le ugyanezt a kommentet, mert ugyanott lennenk.. A habzsi-dozsinek mindig ez a vege…
Eminusz 2023.04.20 17:32:55
@g4brielsmith: Hat ez az! Ez evek ota alapproblema nalunk… Sokszor olyan erzesem van, mintha itt a blogon sokkal jobb szemunk lenne ahhoz, hogy ki illene a Barcaba es ki nem… Dybala miert nem volt jo tavaly?? Eriksen hogyhogy nem merult fel soha?? Nala megjegyeznem, hogy hatalmas rajongoja vagyok… A Tottenhames idoszakaban a kedvenc kozeppalyasom volt, teptem a hajam, mikor az Inter leigazolta 20 millioert, mikozben mi Coutinho aran alkudoztunk (vegul sikerult FELalkudni 160 milliora…)
Most meg… Majdnem meghalt a pali, aztan visszatert, a MU leigazolta aproert mondvan, jo lesz tartaleknak, ehhez kepest nem tudjak nelkule elkepzelni a kezdot….. Meg most sem lenne egy elvetemult otlet leigazolni… Na szoval a lenyeg, nalunk valahogy sosem sikerul a megfelelo embereket megtalalni…..
Eminusz 2023.04.14 06:55:17
Latom irjatok itt az elkepzeleseiteket, amik mind jok, de sokan elfelejtitek, milyen helyzetben vagyunk! Jelenleg nemhogy igazolni nem tudunk, de meg Gavit sem sikerul regisztralni, Balderol nem is beszelve! Sajnos veluk is szamolni kell az erkezoi oldalon!
Masik dolog, nagyreszt a “folosleges” jatekosokat irtatok, mint tavozok, de ha Messiket akartok igazolni, akkor az nem lesz eleg! Alapembereknek kellene tavoznia, mint De Jong vagy Dembele… Es akkor el is erkeztunk a nagy dilemmahoz, Messihez… Tegyuk a szivunkre a kezunket es mondjuk azt, hogy pusztan szakmai okokbol varjuk ot vissza… Ugye hogy nem megy? A Barcelona-szurkolok 100%-a (ahogy en is) azert varja vissza Messit, hogy legyen egy melto lezarasa az o korszakanak! Egyetlen egy szakmai okot nem tudok mondani, ami a leigazolasa mellett szolna! Ha nem lennenk ilyen helyzetben, akkor persze, hezitalas nelkul, de igy… Egyetlen jatekos miatt elveszitsunk tobb alapembert es meg igazolni se tudjunk rajta kivul senkit? Lathattuk az elmult 8 evben, hogy o sem garancia a sikerre, szoval ugyanugy szenvednenk… Raadasul ez boritekolna Busquets es Alba hosszabbitasat, amibol koszonom, nem kerek!

En a kovetkezoket tennem:
Tavozna: Dest, Eric, Lenglet, Umtiti, Alba, Busquets, Collado, Trincao es lehet sokakat meg fogok lepni, Kounde (nalam az utobbi produkcioival teljesen kijatszotta magat a csapatbol…)
Kolcsonadnam: Pablo Torre, valamint akinek most nagyon jol jonne egy kolcson ugy gondolom, az Fati! Mehetne a Sevillaba, ugyis az apja oda vinne…
Rajta kivul meg Ferrant mondanam, de sajnos rosszul allunk tamadofronton es nem tudunk erositeni sem… :/
Erkezne: Gavi, Balde, Riad es J. Araujo a B-bol, Nico es Abde kolcsonbol vissza, valamint Inigo Martinez es Gundogan ingyen.
Sajnos a tamadosort nem tudjuk megerositeni, pedig jelenleg az a leggyengebb zonank… En szemely szerint Lewandowskit siman leultetnem a padra, ha lenne egy jo csatarunk.. Az en nagy almom Julian Alvarez lenne, dehat bele se megyek…. :/
Esakkor a csapatom:

Ter Stegen / Pena
-
J. Araujo / Roberto
Araujo / Riad
Christensen / Inigo
Balde / Alonso
-
Kessie / Gundogan
De Jong / Nico
Pedri / Gavi
-
Raphinha / Ferran
Lewandowski
Dembele / Abde

Tudom, nem valami eros, de sajnos a realitas talajan maradva, erre talan van esely…
Ja es meg valami: a sokak altal atadolistan szereplo Kessie nalam nemhogy maradna, de alapember lenne! Sot tovabbmegyek, o lenne az egyik csapatkapitany! Araujo es ter Stegen utan!

Visca el Barca!!!