Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joseph Toser

0 bejegyzést írt és 2289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan változik az UEFA TV-jogdíjakból származó bevételek elosztása a következő szezonban, és mi változik öt olasz szereplő jelenlétével. A következő szezontól valóságos forradalom veszi kezdetét a Bajnokok Ligájában, a kontinens legfontosabb klubfutball-versenyében. Az UEFA úgy döntött, hogy…..
Joseph Toser 2024.04.16 20:12:27
@rockitbaby: akkor pl a Milánnak, Romának, Atalantának, Nápolinak igencsak bele kell húznia, hogy marketing értékben növekedjenek. Ezt máshogy nem igazán tudják elérni, szerintem, csak úgy ,HA a bajnokságban és a nemzeközi kupákban nagyon jól szerepelnek. Akkor tud majd az Olasz bajnokság erősebb lenni tv-s szempontból,IS.
Joseph Toser 2024.04.17 02:02:06
@rockitbaby: ezt kellene még érthetővé tenni:
"A klubok rangsora az alapján, hogy az országuk közvetítői mennyivel járultak hozzá a teljes versenyciklus teljes televíziós bevételéhez;"
---nekem a "országuk közvetítői mennyivel járultak hozzá" a nem teljesen tiszta, a nem teljesen értem kategória!!!!
Joseph Toser 2024.04.18 00:01:18
@rockitbaby: "A BL közvetítési jogait is meg kell vásárolni, az nem jár alanyi jogon a tv-knek."
-- Ez tiszta! DE, hogy adjon több mérkőzést, 1 nap, ha csak mondjuk 2 vagy 3 sportcsatorna van a kábelen, mint alap szolgáltatás? Meg ügye azokat az emberek igyis-ugyis előfizetik, mivel benne van a tv-s csomagban, mint alap szolgáltatás?
Remélem érted, hogy hogy értem és mire gondolok?
„Nem örülhetünk egy döntetlennek. A Juventus számára egy döntetlen vereséggel ér fel.” Hangzanak Del Piero szavai. A gól nélküli döntetlennel zárult Derby dello Mole után, melyet a mester jó meccsnek és eredménynek minősített a klub ’Fino alla fine’ jelmondata mintha értelmét veszítené. Lássuk, hogy…..
A Juventus felnőtt csapata a Fiorentina ellen hazai pályán egy nem éppen szemre tetszetős játékkal ugyan, de megtörte a hetek óta tartó negatív szériáját, és már a Torino ellenében arra készül, hogy két meccsesre duzzasztja a győzelmi sorozatát. Kevés ennél pocsékabb sorozat akadt idén, de a…..
Joseph Toser 2024.04.12 21:26:14
@rockitbaby: igen!
A másik ami még érdekes, nekem, hogy 3421, 3412 a fiúknál, a Nők-nél a 433 van, kb állandóan, hadrendbe állítva.
Vajon a fiúknál direkt van a 3421, 3412 hadrend használva?
Joseph Toser 2024.04.15 19:39:40
@rockitbaby: ezt már "szeretem" ! Ha már van akadémia a NAGY csapatnak, akkor az akadémia játszon abban a taktikai hadrendben, amiben a nagy csapat. Mert így könnyebb a fiatalt a nagy csapatba beilleszteni, ahogy Te is mondod.

Már csak remélni lehet, hogy az új edző, aki lesz a következő szezonban, annak is jó lesz ez a taktikai hadrend amiben a fiatalok jászanak?!
Az Il Corriere dello Sport szerint a Juventus a 2023/24-es szezonban eddig 57 millió eurót keresett a meccsnapi bevételekből, 18 összecsapásból 16 teltházas volt az Allianz Stadionban. A Juventus azon kevés Serie A-s klubok egyike, amelyiknek saját stadionja van, és a meccsnapi bevételek az elmúlt…..
A hétvégén a Bajnokok Ligája indulás elérésében kulcsfontosságú rangadóra kerül sor majd a Fiorentina ellenében, hazai pályán, de ez mellett a pályán kívül is folynak a harcok és küzdelmek a következő szezonra, vagy távlati tervek tekintetében. Lássuk, hogy a minap kik osztottak meg a nagyérdeművel…..
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Joseph Toser 2024.03.14 13:20:03
@JuventusFanatikus: miért mondott le?
Joseph Toser 2024.03.30 18:59:10
@Rikoo: itt az a kérdés, hogy mennyire kapják szét akár Leverkusen-t és a Bolognát?
Mert hiába marad a mostani siker edző, Xabi, Motta, ha szétkapják a csapatot a kezeik alól.

Én kb meg voltam győződve, hogy Xabi megy München-hez. Ott kevésbé lett volna lehetősége megégni. Motta meg hát akár 1 polcal feljebb is léphetett volna.
Joseph Toser 2024.04.01 17:25:25
@eddie999: én itt szoktam.... nem mindig azonnal rakják fel, de felkerül és nem nyílik meg 500 kamu oldal, mielőtt elindulna a mérkőzés. Nem csak Juve mérkőzéseket lehet visszanézni, hanem kb bármit!

fullmatchsports.cc/lazio-vs-juventus-full-match-2023-24/
A Juventus a ma hajnali órákban hivatalos közösségi médiás felületein némileg meglepő módon bejelentette, hogy az elmúlt közel két hónap botrányos eredményei a csapat vezetőedzője, Massimiliano Allegri azonnali hatállyal lemondott a vezetőedzői posztról, melynek nyomán a holnap esti, Lazio elleni…..
Fabio Capello az IlBiancoNero hasábjain osztotta meg gondolatait egykori játékosáról, Igor Tudorról, akit nemrég nevezett ki a Lazio vezetőedzőnek a távozó Maurizio Sarri helyére. Az Öreg Hölgy szurkolói között szép számban vannak olyanok, akik örültek volna, ha a horvát szakember a Zebrák kispadját…..
Az általánosságban véve megbízhatónak számító átigazolási szakember, Matteo Moretto a minap arról értekezett, hogy a Juventus, az Inter, valamint bizonyos angol klubok élénk érdeklődést mutatnak a Genoa izlandi gólvágója, az Izrael elleni Eb-selejtezőn mesterhármast szerző Albert Guðmundsson iránt,…..
Joseph Toser 2024.03.26 18:13:57
@Rikoo: igen... Greenwood..... csak jön a kérdés, hogy egy Angol játékos a Serie-A-ban???
Csak nehogy Aaron Ramsey sorsára jusson.
A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri a mai nap folyamán hosszabb interjút adott a neves brit sportújságnak számító The Athletic munkatársának, melynek keretében főként a klub ifjúsági szektoráról értekezett, szót ejtve több fiatal labdarúgóról, valamint visszatérésnek hatásairól is, ám…..
Joseph Toser 2024.03.22 22:52:12
@pedronegroo: én nem tagadom, hogy igen is sokat vártam Allegritől, mikor visszatért. Azt azért nem gondoltam, hogy ennyire lemaradt a fejlődésben. De még ha le is maradt, azt elvártam volna, hogy igenis felvegye a tempót és ha kell, akkor váltson. DE ez látható, hogy nem megy vagy nem is akarja, hogy menjen. Nem tudni, hogy melyik.... szerintem.

Azt nem mondanám, hogy nekem hallucinálást okozott volna, DE, igen... szembe jött a szaros pelenka és jól arcon is vágott!

Igen nagy elvárásaim voltak, mikor visszajött, DE sajnos csalódtam. Volt időszak, mikor azt gondoltam, talán hittem is, hogy a helyes úton van, kb minden, de .....
A Bianconeri vezérigazgatója, Maurizio Scanavino a minap az Allianz Stadiumban megrendezett Juventus Business Forum keretében beszélt a klub aktuális ügyeiről, szót ejtve a bevételek felíveléséről, továbbá a klub perspektívájáról is, ezen felül pedig nem feledkezett meg bizonyos sportszakmai…..
Joseph Toser 2024.03.22 15:16:05
@Drughi Di Bianconeri: Állítólag Elkan egy üres lapot adott Adrian Newey-nak, hogy azt ír rá amit akar, kérésként csak menjen a Ferrari-hoz!
Nem tudom, hogy ez a dolog mennyiben befolyásolhatja a Juve jövőjének pénzügyi vagy akár más dolgait... csak gondoltam megosztom! :-)
Az elmúlt napokban több, jelenlegi, valamint kölcsönben játszó labdarúgókkal kapcsolatos hír is napvilágot látott az olasz sportsajtóban, melynek keretében a források szót ejtettek két szélső várható sorsáról, míg a jelenleg a Fiorentinánál futballozó Arthur ügynöke, Federico Pastorello arról…..
Joseph Toser 2024.03.22 14:44:48
Artur nem tud egy kicsit engedni a fizujából? Nagy szíveséget tenne a Juventus-nak és Fior-nak is. Juve pénzt kap, Fior meg Artur-t.

@Drughi Di Bianconeri: nem csak a Juventus-nak ajánlotta be magát, Koopmeiners, hanem a PL-es klubnak is, azokból is valszeg a felsőházi kluboknak.
" nem tagadom, hogy néhány alakulat hívásának esetén akár az angliai esőt is elviselném..."
És valljuk meg, HA egy PL klub bejelentkezik érte ( Newcastle, Aston Villa, Chelsea, Tott, MU, (Brighton?), akkor nem igazán tud és szerintem nem is akar majd versenyezni Koopmeiners-ért a Juve!
Továbbra is számos találgatás lát napvilágot a Juventus egyes játékosinak, valamint a csapat mesterének jövőjével kapcsolatban, a pletykák pedig értelemszerűen leginkább azokat a futballistákat érintik, akik lejáró szerződésük miatt szabadügynökként távozhatnának a nyáron. Ebbe a körbe tartozik…..
A Juventus a Genoa elleni döntetlennel tovább folytatta az Empoli elleni, februári mérkőzésen elkezdődő negatív spirált, melynek köszönhetően immár nem a bajnoki cím, hanem a második hely megszerzése jelenti a legnagyobb kihívást az elmúlt nyolc összecsapáson csak hét pontot szerző Öreg Hölgy…..
Joseph Toser 2024.03.20 03:46:22
@Rikoo: basszus! Tudor már nem lesz Juve edző. :-(

Érdekes De Zerbi. vajon azért nem akarnák, sokan, mert kijelentette, hogy neki nem fontos a győzelem? Szerintem meg igenis fontos, minden edzőnek, a győzelem, csak szerintem De Zerbi tisztában van, volt, mindig, ahol edzősködött, hogy nem tud "annyira" sikeres lenni az adott csapattal, hogy mindig a győzelemért küldje fel a csapatát a pályára. Még ha nyilván minden csapat nyerni szeretne, játszon bárki ellen.

Ha, De Zerbi kaphatna egy jóval erősebb keretet, akkor szerintem ez a fajta gondolkodása, vagy inkább mondása, megváltozna. Vagy inkább úgy is lehetne fogalmazni, hogy meg kell, hogy változzon.

Nem néztem az én avatatlan szemeimmel, De Zerbi féle csapatot játszani, mostanában, hogy azt merjem mondani, hogy a jelenlegi keret alkalmas lehetne-e az Ő játékfelfogására?!
Joseph Toser 2024.03.20 23:22:47
@Andras74: Bocsánat, hogy közbeszólok, DE szerintem rosszul gondolod, látod , értelmezed @Direct_01: kolléga írását.
idézem: "ez részben annak köszönhető, hogy ultra gyenge formában az egész Serie A! Egy olyan Milan a második jelenleg, aki az első 10 fordulóban kereste önmagát! A Napoli úgyszintén, csak ő náluk ez az egész évre értendő.Roma - Lazio edzőváltás"
--- Szóval, Te erre azt mondtad, hogy "ezzel meg azt állítod, hogy nem mi vagyunk jók, hanem a többiek mégrosszabbak. Tényleg nem értelek."
--- szerintem meg hogy csak, ahogy én értem, Milan keresete önmagát, DE azóta meg megtalálta önmagát és erős túlzással, szárnyal.
Napoli meg edzőváltás és láss csodát...
Ugyanez a Romára is igaz. Edzőváltás és láss csodát...
Lazio lejtmenet, edző lemond és jött egy új. Igaz, ott még nem látjuk, hogy mi lesz, DE a váltás megtörtént!
Szóval, szerintem rosszul értelmezted az írást és pont, hogy a Juve indult el, megint, a lejtőn, nevezzük szarnak, és nem a Serie-A ultra gyenge.
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
Joseph Toser 2024.03.20 05:51:56
@dobor norbert: @Rikoo:
Szerintem az alap tiszteletet mindenkinek meg kell adni.

NINCS OLYAN, HOGY A TISZTELETET KI KELL ÉRDEMELNI!!!

Független, hogy 50 éves vagy 20 éves az illető!
Az 50 éves nem kicsinyítheti le a nálánál fiatalabbat csak azért mert 50 éves. És nyilván fordítva is igaz.
Az alap tisztelet, hogy normális hangnemben szólítjuk meg egymást.
Azt gondolom, hogy nem egy családból származunk és nem vagyunk 1000 éve haverok, barátok, hogy.... Így vannak dolgok amiket NEM engedhetünk meg magunknak.

Nekem csak ennyi a hozzászólni valóm, amit lehet, hogy nem is kellett volna leírnom!

Csakhogy a cikkhez is szóljak: valami nagyon nem működik és valszeg az öltöző sincs már Allgeri kezében. HA lehetőség volna rá, akkor most kellene váltani. DE ez nem fog megtörténni.
Mint ismert, a Juventus mindenképpen szeretne egy új középpályást igazolni a nyár folyamán, s bár a sajtó az eddigiekben leginkább  Teun Koopmeinerst emlegette a klubbal kapcsolatban, az utóbbi időben más játékosok, többek között a Bolognában szereplő Lewis Ferguson, valamint az  Udinese sorait…..
Joseph Toser 2024.03.16 09:48:31
@rockitbaby: @Andras74: Valszeg Alonso-nak a Bayern lenne a legkisebb kockázat, hogy ne bukjon meg.
Pioli-t én sem tartom befutónak a Juve kispadjára, csak felmerült bennem, mert felmerült Pioli menesztése, IS.

Én is azt feltételezem, hogy Alonso-nak kész terve van. Máshogy nem lenne értelme azon a szinten, ahol van. De még a kisebb osztályoknál is kell, hogy legyen további terv, hogy "hogyan tovább??"

Jó volna tudni, hogy mely edzők lesznek elérhetőek a nyáron, "Juve szinten" , akik közül lehetne csemegézni, pletykálgatni, fantáziálni.
Mint ismert, az elmúlt hetek rossz eredményei miatt ismét felmerült Massimiliano Allegri távozása, lévén, hogy a mester kontraktusa már csak egy évig, 2025 nyaráig érvényes az Öreg Hölgynél, a Juventus pedig sosem kezdett meg egy szezon úgy, hogy a csapat aktuális vezetőedzője kifutó szerződéssel…..
Joseph Toser 2024.03.07 05:52:46
@rockitbaby: Nem kampányolok Giuntoli éles szeme mellett, még, de Kvará-t igencsak megtalálta. IGAZ, kellett hozzá edző és felfogás, hogy az kijöjjön belőle, ami kijött. Szóval... lehet hogy megvan a szeme csak nem olyan az edző, aki azt kihozza a játékosokból, ami kijött Kvarából. Persze ez csak 1 játékos a sok "besült" igazolásból.
Ide a Juventushoz ez nem megengedett, hogy CSAK egy fiatal vagy egy kiszemelt legyen az A játékos.

Igen! Nagy hátrányba kerülhet a Juventus, ha nem a megfelelő edzőt ültetik le, Allegri után. Nem titok, hogy én nagyon szerettem, szeretem Allegrit és amit képvisel ( beton védekezés), DE emellett kell a kreatívabb ( nem feltétlen a szép), foci, labdatartó, támadó foci. Ezt, most, Allegri nem tudja, ezzel a kerettel. Így én is azt mondom, hogy nem szabad az utolsó évét kitölteni.

Az én véleményem az, hogy télen ezért sem jött senki. Nem Allegrinek lesz a nyári átigazolási ablak nyitva. Ő már, Allegri, már Januárban tudta, hogy szezon végén vége.
Joseph Toser 2024.03.07 20:04:30
@rockitbaby: @Rikoo: Igen! igazatok van. Kinek igy-kinek úgy! :-)
Én azt gondolom, hogy az erőnlét az amúgy is kellene.
Már serdülőben és az ifiben is, az én 80-90es éveimben, nyáron alapoztunk. Erős túlzással, de a 8-13 éves gyereket, engem, széthajtott Sándor bácsi, az edző. Szétfutatott a sportpálya futó részén és ha nem tetszett neki az idő, akkor plusz kör, plusz "büntetés"! :-)
Meg is volt az eredménye, mert bírtuk erővel a magunk módján! :-)

Azt nem akarom elhinni, egy TOP Klubnál, Juventus, hogy csak "ennyire" futja!??!!??!! Ez mind elfogadhatatlan, mind az edzői stábtól és a játékosoktól is! Hogy akar bármelyik játékos TOP játékos lenni, ha kipurcan 60-70 perc után. Ráadásul nem is 60-70 percet sprintel végig, folyamatosan. Lusták vagy elcsalják az edzést. Vagy a szint, amit teljesíteni kell az alacsony! Szóval, én az gondolom, nincs NAGY elvárás a játékosokkal szemben! HA ez így van, akkor nagy szégyen és hatalmas csalódás, mind a Klub felé, mind a játékosok felé.

Allgeri kezei alatt, ügye alig változott a keret.

Így jön egy kérdés:
Kinek vagy kiknek a felelősége az, hogy semmit nem változott a játék, erőnlét, teljesítmény (pályán és a tabellán) egyaránt?

Ha tudják a választ, esetleg a stábban, akkor miért nem tesznek ellene?
Ha tudják a játékosok a választ, akkor miért nem tesznek ellene?
Joseph Toser 2024.03.08 19:59:47
@dobor norbert: direkt szítani a tüzet vagy csak véleményt ütköztetni nem ugyanaz!
Ebből a hozzászólásodból kiderült, hogy DIREKT csináltad!
Sajnálom, hogy így van!
A Juventusszal kapcsolatos ügyekben igencsak szakavatottnak számító olasz újságíró, Romeo Agresti a napokban hosszabban beszélt Paul Pogba helyzetéről, mivel mint ismert, a doppingellenes bíróság a múlt héten négy éves eltiltást szabott ki a franciára tiltott szerhasználat miatt, s bár a középpályás…..
Massimiliano Allegri a Bianconeri vasárnap esti, Napoli elleni rangadója előtt megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, melyben kitért saját jövőjére, Paul Pogba négy éves eltiltására, valamint reagált a Partenopei elnökének, Aurelio De Laurentiisnek a közelmúltban tett provokációira, továbbá…..
Az olasz doppingellenes bíróság négyéves eltiltást szabott ki a Juventus középpályására, Pogbára tiltott szerek használata miatt. Több olaszországi forrás, köztük a Repubblica és a Sky Sport Italia is megerősítette, hogy a doppingellenes bíróság elfogadta a FIGC ügyészének kérését, így a francia…..