Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PropánBrutál

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Steve Jobs múlt héten megjegyezte, hogy idén egy új terméket mutat be az Apple, legtöbben a laptopvonal felújítására gondoltak. Elvileg nem csupán egy hardveres ráncfelvarrás várható, de még csak nem is egy egyszerű burkolatváltás lesz a nagy dobás. Az Appleinsider…..
Appleblog Magyar szótár iPhone-ra 2008.06.25 07:26:00
GK-nak elege lett, hogy nem tudja használni az iPhone szövegkiegészítő-korrigáló szolgáltatásait magyar nyelven, és volt olyan szorgalmas, hogy készített egy 79.000 szavas szótárt erre a célra. A szükséges fájlok itt elérhetőek, ugyanitt találjátok meg a telepítés menetét…..
PropánBrutál 2008.06.25 12:30:22
Úgy tűnik, a Google a kiegészítők piacán is megvetné a lábát. A drótnélküli egerek újrahasznosított anyagokból készültek. Húsz dollárért adják.Via ShinyShiny..
Egy olyan kütyüt fejlesztettek ki, mely a SIM-kártyáról hozza elő a már törölt üzeneteket (feltéve persze, ha még a kártyán vannak, vagyis nem írta felül egy fájl). Számítógépeknál már láttunk ilyet, de otthoni használatra szánt SIM-kártyákat olvas kütyüt eddig még…..
Nyilvánosságra hozta desktop freeware-jének bétáját a DoubleTwist Ventures. A fejlesztés hátterében 'DVD John', a hírhedt hacker áll, aki tizenhat éves kora óta a másolásvédelem ellen harcol, többek között az iTunes-ról származó zenék védelmének feltörésén ügyeskedett…..
comment:com Vért frissít a Tv2 2008.02.11 12:22:28
Legutóbb még csak a próbafelvételen elhullajtott információkat szedtük fel a Tv2 dohányzójában, meg tippeltünk, de most már tudjuk. De tényleg. Íme a Tv2 tavaszi új műsorainak műsorvezető-gárdája, akiket több fordulós castingon választott ki a csatorna több tucat jelölt…..
Mert ezen a néven fogok majd Blogolni ezen az oldalon... :)..