Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsanon2

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenóbia Lúdláb 2013.03.20 21:44:28
A Pi 37 lett, amiből okosan kiszámoltam, hogy én meg mindjárt 32, a még nálam is okosabbak ebből kikövetkeztethetik, hogy hány évvel idősebb a bátyám. Ezt a rettenetes hírt, hogy nem rég még csak 17 volt, én meg 12 - akkoriban már nem is ütöttük egymást annyira, hanem…..
Egy kedves megkeresés után úgy döntöttem, kicsit belemászok az elmúlt pár év részleteibe. Ráérősen otthon ülős kismamaként kezdtem magam elszégyellni, hogy még mindig nem tettem eleget a Határátkelő kedves felkérésének. De most elszánt vagyok és nekirugaszkodom!   A terhességem nagy részét…..
Na, belenéztem ebbe a sorozatba. Film, állítólag. Vagy valami ilyesmi. Jesszus, és még egyszer!! Mi van? Lehet jelentkezni szereplőnek. ÓÓÓ, micsoda színészi teljesítmények, ja, nem is azok. Mert ez ilyen valóságshow éjjel, nappal de inkább kitaláció vagy "történet" vagy akármi. Igen, ez a helyes…..
zsuzsanon2 2017.11.19 18:59:36
Hát ez kell a népnek, na. :D Az igényeket ki kell szolgálni. Manapság már ki néz tévét? Na, a színvonalból kiderül. Persze az idős korosztály kivétel, azok még néznek, na de azok úgysem ezeket. Legalábbis a szüleim nem. Apám sport éjjel nappal és hírek, anyám néha egy film. Inkább olvasnak. Én néha bekapcsolom, ha zajt akarok vasaláshoz, nadddde amikor 70 éves néninek küldik a pénzmágiát, akkor hanyattdobom magam. És nem értem, ezt hogyan lehet engedélyezni? Csak mert adó jön be ebből is? Az a lényeg? Ja, értem. Ez tök jó függőség különben, nem igényel semmilyen gyógykezelést, jön az adó, hát hajrá. Soha semmit nem hiszek el, már a cigaretta leszoktatásnál sem, hogy az egészségünkre akarnak vigyázni, az egész arra megy ki, hogy ne kelljen fizetni a gyógyellátást. Minden a pénzről szól. Az alkohol még késik, gondolom azért, mert akkor mi lesz a nagykutyák borászatával, szőlőivel. Meg ugye milyen szép hagyomány a borkészítés. Elvégre azért alakult ki, mert abban nem terjedt a pestis. Meg megvolt a napi celebshow-delírium ugye nem volt tévé. :D Na mindegy. Hányinger, ha belegondol az ember. Csak a szólamok szépek, nekem egykutya: kommunizmus, nácizmus, liberalizmus, sorosizmus. Izmus mind. Csak a pénzkeresésről szól az összes. Na, a celebek meg a cirkusz a népnek. Nehogy okosodjunk már, még véletlenül sem. Na, tök jól elkanyarodtam én is, már olvastam három hete ugyan az írásod, csak gondoltam idenézek, mert ígérted tegnap, hogy összedobsz egy posztot, hátha megvan nekem is a napi kikapcsolódás. :D IKL bezárt, sajnos, pedig micsoda jó cikket írt utoljára! Minden szavával egyetértettem. Mintha a nagyanyám írta volna. Gondoltam, hogy felborzolja a kedélyeket az uniszex-liberalista:nekemmindentszabadmásnakmegmegmondommitlehetbölcsészvagyok önbezáró világban, de hát ezen csak röhögni lehet, nem kell őket komolyan venni, a gyerekeik majd helyreteszik őket. :D Lesz itt hamarosan világ. Na, megyek vasalni, most mágiaszünet van. :D Ja, de celebek biztos vannak, ilyenkor beteszek valami jó kis filmet.
A hvg.hu-t  eddig nem a bulvárportálok között tartottam számon, de a lenti cikk olvasása után elgondolkodtam: vajon közéleti írásaik is ennyire megbízhatóak? Jó, tudom, ez a gasztro rovat, de a hitelesség ott is elvárható. Lássuk csak, mit írnak:  Limabab, rebarbara levél,…..
Az erősen hatásvadász cím mély dilemmát takar: mit tehet egy szülő, ha (2 éves, a fogkrémeket desszertnek tekintő) gyermekének fluoridmentes fogkrémet szeretne venni, de amire ráakad a neten, az egy májkárosító növény kivonatát (is) tartalmazza? A válasz egyszerű: válasszon…..
Mindenféle elektronikus belépéssel rendelkezem, elvileg itthonról el kellene tudnom intézni az ügyeimet. A többségét. Aztán nekiállok tölteni a nyomtatványt a neten, elakadok. Azért az alap dolgokat beadom de korrigálni kell majd. Felhívom a hivatalt. Bunkóné Brigitta felveszi, jól letol hogy még…..
Néha egy poszt...vagy nem A profi 2017.02.06 18:24:25
Napok óta szerkesztgetek egy menő programmal animációkat és teljesen odavagyok tőle. Odalennék ha értenék hozzá. Eddig két videót sikerült összehozni és az nagyon baró. Ezeket:  Az igazsághoz hozzátartozik hogy komoly segítségre volt szükségem és a főbb lépéseket le is írtam ami 3,5 oldal.…..
zsuzsanon2 2017.02.09 05:05:45
:D
És nem is fogok ha így haladok. Vén koromra beiratkoztam autós suliba. Kresz elmélet, egészségügyi vizsga lement rögtön. Még szerencse hogy ott nem hasaltam el már az elején. Aztán jött a mumus, a vezetés. Még igen fiatalka koromban megpróbáltam, oktató bunkó, sosem mentem vissza. Aztán meg a 8 év…..
zsuzsanon2 2017.01.13 22:04:00
@Turchi: De hát ez olyan beteges, nem? Utál és mégis olvas? Akinek nem tetszik amit ír, hát azt nem olvasom. Most mérgezzem magam? Ahogy az életben sem állok vele szóba, ugyanúgy nem is olvasom. Öt blog van lementve nekem a kedvencekhez, ebből most egy bezárt. Egy másik áll, nem történik rajta semmi egy éve. Szóval marad három. És nem, nem keresek másikat. Oké, egyhez néha visszanézek, háromhavonta mondjuk. Mert jópofán ír. De annyira nem érzem a közös témát, ezért elég háromhavonta. Ha utálok valakit, miért olvassam? Érthetetlen. Ezért lesz mindenki beteg. Agyilag. A tanárod is, rémes. Teljesen igazad van. Már én is kiabáltam volna, ha valaki így aláz. Mire fel? Az a dolga, hogy tanítson. Nem az, hogy számonkérjen. Azt majd a vizsgabiztos. NEM???
zsuzsanon2 2017.01.14 06:03:13
@Turchi: Na, én ezt nem tudtam volna megcsinálni. Hogy magyarázat nélkül lelépek. Pedig én tudok tűrni, de csak önös érdekből. Bár lehet, vannak férfiak (sokan), akik nem bírják a női kritikát. Mert félnek hogy összemegy a jelentéktelen valamijük a gatyában vagy mi. Azt hiszem. :D Na, velük csak nagyon durván lehet vitatkozni, mert nem hajlandók a hülyeségükből egy jottányit sem engedni. Mert a végén lelkibetegek lesznek. Na, ilyennel sokkal találkoztam már itthon. Meg eggyel Burgenlandban is. Hogy igazságos legyek. Annak biztos magyar őse volt. Akkora kisebbrendűségi érzése lehetett, hogy muszáj volt megaláznom mások előtt ordítva, hogy végre észhez térjen. Sosem fogom elfelejteni, azt hiszem. Két napig ideges voltam utána.
zsuzsanon2 2017.01.15 02:54:57
@Turchi: Ja, még a végén megtévesztesz mindenkit! :D
Azért mert nem írok még olvasok, mert tudok olvasni is, bármilyen meglepő DD. A következő kommentek nem feltétlen nekem íródtak, több blogról származnak de legalább rendszeresen használják. Na ezért nem beszélgetek inkább a neten idegenekkel. Na meg minek.  - Gyurcsányos vagy Orbános e vagy?-…..
zsuzsanon2 2017.01.13 22:04:05
@Turchi: Nem vagyok biztos benne, hogy ez az anyagiak miatt van. Azt hiszem, a rendszerváltáskor született gyerekekkel nem foglalkoztak annyit és úgy a szüleik, amennyit kellett volna. Hirtelen minden lett, elanyagiasodott a világ, minden kapható lett, mindenki ment harácsolni, üzletet nyitni, seftelni, akármit, hogy végre bármit megvehessenek és megtehessenek, így egész egyszerűen nem volt idő a gyerekek szocializációjára. Leültették őket a hirtelen 40 csatorna elé és kész. Nem volt többet közös családi program, vagy csak jóval kevesebb. Mindenki hajtott a pénzért. A gyerekeknek meg nem volt "gyerekszobája". Ez az a korosztály, amelyik rémesen közönyös tud lenni, rémesen tud viselkedni és a gyerekeiknek sem tudják átadni az empátiát. Mert én azt látom, ez hiányzik az emberekből. Nagyon liberálisoknak hiszik magukat, pedig csak végtelenül önzők.
zsuzsanon2 2017.01.14 06:02:25
@Turchi: Helyes. :)
BUÉK akiknek  Fogadalmak folytatása: (nem írok posztot, ezt már meg is szegtem) Miután 2 nap alatt 3x is megszegtem minden fogadalmam ezért ezt a posztot is újra írom, mégiscsak szilveszter van, szeretet, béke meg minden... 1.Igen, mindenkinek igazat adok akinek akarok... 2. Még akkor is…..
zsuzsanon2 2017.01.02 03:56:47
Fogadalmak: 1. Nem, nem írok posztot.(kivéve ezt, meg még néha) 2. Nem, nem szólok posztokhoz. 3. Ha mégis, nem válaszolok csak azoknak akik... 4. Nem törlöm a blogot többet csak nem publikus. Azért írok ám DD 5. Nem vitatkozom olyanokkal akik... senkivel nem vitatkozom. Az élet rövid és nehéz,…..
zsuzsanon2 2016.12.25 04:48:50
Hat akkor jojjon egy kis osszefoglalo az elmult nehany honapunkrol. Hol is kezdjem? Talan a sulival. Aron tavaly tavasszal betoltotte az 5. eletevet, igy szeptembertol iskolaba ment. Egeszen pontosan Kindergarden-ba. Annyira nem ijeszto, mint ahogy tunik elso olvasasra. Ez az osztaly egy amolyan…..
zsuzsanon2 2016.06.25 13:32:41