Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lil67

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő, lxrose által írt levélről a Széchenyi Fürdő előtti mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyek esete jutott egyből eszembe, ahol a vastag oszlopra szereltek egy apró táblát, amit a másik irányból érkezőknek esélye sincs észrevenni. Ott azért kerékbilincs…..
lil67 2009.10.20 21:20:30
@nonolet: No, párhuzamosan beszélünk, szerintem voltak felfestett vonalak parkolási helynek, csak ezek is jól megkopva. Nélküle értelmetlen lett volna a forgalomtól elzárt terület felfestése, szerintem. Az az ovális rész végig fizető parkolós rész.
lil67 2009.10.20 21:42:40
@nonolet: Tavalyi az ügy, így már veszett fejsze nyele. Nem tudom, hogy hülyeséget írok-e, talán a terézvárosi közjegyzőnél kellett fellebbeznem.
Mindenesetre tanulságos volt, remélem ez életem első és utolsó kerékbilincse, meglehetősen sokkoló volt:)
Legközelebb, ha arra járok azért megnézem azt a táblát:), kíváncsi vagyok!
lil67 2009.10.20 21:43:30
@nonolet: És köszi a segítséget:)
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
Amikor megláttam Budai Bernadett rosszullétének hírét az Index címlapján, rögtön kattintottam, mert kíváncsi voltam, hogy feltettek-e valamilyen videót vagy fényképet. Na nem azért, mert annyira meg akartam nézni, hanem mert nagyon érdekelt, hogy hogyan kezelik a…..
Az iWiW korábban megpróbálta meggátolni, hogy különöző programok segítségével a júzerek összegyűjthessék saját ismerőseik emailcímeit. Aztán hamar kiderült, hogy az emailcímek képpé alakításával nem sikerült meggátolniuk, hogy a felhasználók exportálják iwiwes…..