Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DízelBoy (törölt)

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Miért utálják a furgonosokat a többiek? Gyorsak, rutinosak, nem félnek a kockázattól. Ritkán is esnek pofára, de akkor nagyon. Vélemények az azonos című cikkünkről...
DízelBoy (törölt) 2009.01.30 12:05:07
  Ha azt mondják, szálljunk buszra, mert úgy csökkentjük a szálló por mennyiségét, nézzünk körül a buszon. Ha negyvennél kevesebben tartózkodnak rajta, nekünk pedig benzines autónk van, máris megdőlt az elmélet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Kiszorítás 2008.12.28 00:43:57
  Egységes egészségügyi határérték megállapítása igen bonyolult, mert sok aeroszolképző anyag már egészen kis mennyiségben is nagyon káros lehet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
A Survivor című valóságshow töretlen népszerűsége többek között annak az egyszerű tényezőnek köszönhető, hogy akadnak közöttünk olyanok, akik nagyon szeretnek otthonuk melegében üldögélve mások kínlódásán szórakozni, vajon megeszi-e a nyers birkaagyvelőt Mike, ha…..
Kedves apuka!Ön olyan elfoglalt, hogy az utolsó pillanatig dolgozott, és nem volt ideje ajándékok után kajtatni? Milliomos talán, aki már minden megvett a fiának, aki a csilli-villi cuccokat két perc alatt megunja? Vagy ellenkezőleg, majdnem olyanszegény, mint a templom egere, ezért nem…..
DízelBoy (törölt) 2008.12.24 13:15:47
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
DízelBoy (törölt) 2008.12.17 17:38:52
  A hatóságok törvényen kívüliként kezelik a mopedautókat. Az ombudsman viszont nem hagyja. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Lámák az utakon 2008.10.29 00:32:00
  A forgalom tengerében van néhány cápa, megannyi színes hal – kicsik és nagyok, vékonykák és pufókabbak –, de úszkál néhány láma is. A lámáknak nem ez a természetes élőhelyük, egyszerűen nem illenek oda, és ezt ők is érzik. Bizonytalanságuk sok furcsa…..
Subba Reggeli gyors: Megütöttem 2008.09.29 10:12:00
Megállítja, átvágja, leforgatja, feltölti az internetre valaki szórakoztatására. Nekünk már csak meg kell találnunk hozzá a célcsoportot.   ..
Szemfüles olvasónk vette észre jártában-keltében a következő jelenséget, melyet az Autós szégyentáblán közzé is tett. Eddig semmi érdekes, de nézzük csak meg közelebbről: Rácz Tamás főszerkesztő-helyettes ugyanezt látta szlovák rendszámmal, szintén Cayenne-re szerelve,…..
DízelBoy (törölt) 2008.09.25 20:23:31
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..
  Nem gondolták volna, hogy ez velük is megtörténhet: földdel teli nyílt törések, leszakadt végtagok, szétroncsolódott arcok, nyílt koponyatörések alatt remegő agyvelő. Hozzászólások az azonos című cikkünkhöz...
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
Subba Hülye videó: Travi törpe 2008.02.11 08:45:00
Kezdjük egy videóval a hetet. Csak mert a hétfő legjobb nap a héten, és mert ez a kedvenc számunk. Egy picit azért is, mert a videóban minden szereplő élő.  ..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..