Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyfelmetsző

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig délután fél négykor még úgy állt, hogy odamegy, mármint a sajtó értesülései szerint (a nol.hu hozta le először a hírt). A bejelentés, ha valaki lemaradt volna róla, így szólt: Az RTL-es Fókusz főszerkesztője, Jakab Ádám lesz áprilistól a TV2 összes hírműsorának főszerkesztője, az…..
agyfelmetsző 2016.03.31 22:26:13
@Atanos: Ha nem történt meg, akkor az nem lehet hír!
agyfelmetsző 2016.03.31 22:42:05
@sixx: Számomra úgy tűnt, hogy csupán árnyékboxltok!
Van itt nekünk egy régóta kezeletlen kelésünk, amely kiújuló módon gennyezik. Jobboldali honfitársainkat lázálmok kínozzák, és senki nem igyekszik kigyógyítani őket súlyos tévképzeteikből. A páciens félrebeszél, hogyaszongya: ő lenne itten a nemzeti oldal. Amiből a…..
Az elmúlt napokban új értelmet nyert az a korábbi kijelentés, miszerint Európa megújításához új vezetőkre van szükség. Az uniós vezetők és az Európai Parlament által az Európai Bizottság élére választott Jean-Claude Junckerről már hónapokkal ezelőtt is tudni lehetett,…..
Dinamó Műhely Milán 2014.11.07 12:59:03
Milán meghalt. Tulajdonképpen ennyi. Vége. Rózsa Milán, egy kedves barátom, egy vállaltan meleg férfi és az egyik legelszántabb, legőszintébb, tisztább szívű aktivista súlyos depresszióval küzdött, és most alul maradt. Jött a vonat.  Milán volt az az ember, akit a…..
Miért keresnek a férfiak többet, mint a nők? Miért becsülik meg jobban, miért ismerik el jobban a férfiakat a munkaerőpiacon? Mi az oka annak, hogy nagyon sok területen hitelesebb egy férfi, mint egy nő? Ezekre a kérdésekre évtizedek óta keresik a választ a kutatók, szociológusok…..
Kétszeresen is a kis- és középvállalkozások lehetnek az internetadó legnagyobb vesztesei, ha a Fidesz által benyújtott módosító javaslatnak megfelelően valósul meg az új adónem. Egyrészt szolgáltatóként: a jellemzően magyar tulajdonú kis és közepes…..
agyfelmetsző 2014.10.28 15:38:00
@TuRuL_2k2: Rogán már az Orbán utáni időszakról egyeztetett Goodfriend-el.
Most indul majd el a belső harc a Fideszben, hogy ki legyen Orbán utódja.
Lázár lett volna, ha konszolidáltan mennek a dolgok, de ő rajta van az amerikaiak tiltólistáján.
Rogán elhiszi magáról, hogy ő léphet Orbán helyébe, de nyilvánvaló, hogy nincsenek meg hozzá a képességei.
Egy hete írtuk meg, hogy úgy hírlik, a Class FM-nek nem kell se Jáksó László, se Csiszár Jenő, drágák is, meg volt velük probléma elég (személyes ellentétekről volt szó, illetve a Habony-közeli Jáksónak állítólag azóta állt kifelé a szekere rúdja, hogy a Class FM…..
   Erdemrendet kapott Takaro Mihaly "irodalomtortenesz".  Takaro volt az a kis pollencs, aki orjongve mocskolodott, miutan Kertesz megkapta a Nobel-dijat. Evekkel ezelott mar irtak rola a Magyar Narancsban, igazi komplett bolond irodalmibogarlaszlo. Tudom, hogy most fel kellene haborodnom, de…..
Dinamó Műhely Ennyi volt 2014.07.15 09:12:55
„Miskolc a miskolciaké”  Pásztor Albert   Para-Kovács Imre írása   Éppen húsz éve történt, hogy Kecskemét felé mentünk néhány Narancsos kollégával és Kőszeg Ferenccel, hogy a helyi könyvtárban ünnepeljük a liberalizmust, amikor jött a hír, hogy az SZDSZ beszáll…..
Az elmúlt hetekben jó pár sajtómegjelenés volt arról, hogy a meleg férfiakat kizárják Magyarországon a véradásból. Intézményesült homofóbiáról van szó vagy az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) a nemzetközileg is jól bevált gyakorlat alapján szűri ki a “rizikós” véradókat?..
agyfelmetsző 2014.07.15 22:12:16
@SZ. J. Imant: Buzi-e vagy?
Jobbegyenes Mérlegelni való 2014.06.20 17:51:36
Ma, 2014-ben az emberek többsége nem igényli az elszámoltatást, és őszintén szólva ezen nem is lehet csodálkozni, amikor Tasnádi Lászlónál sokkal nagyobb halak úszkálnak vígan az elhazudott rendszerváltás korrupciótól és nepotizmustól bűzlő csatornájában. Tegnap óta…..
Kérem szépen, két újabb VV6-díva is kés alá fekszik VV Iza csöcsnagyobbító bejelentése után. Egyikük, a szamárköhögéshez hasonló nevetéséről híres(?) VV Alexa csalánszájat akar magának, azaz az ajkait tölteti fel vagy mittudomén, esetleg talált egy orvost, aki a…..
agyfelmetsző 2014.06.19 18:24:24
agyfelmetsző 2014.06.19 19:29:11
@sixx:
Neked tényleg megfelel az, hogy szart lapátoltatnak veled az Indexnél?
Ne becsüld le magad ennyire!
Bár a panellakások megítélése nem a legjobb Magyarországon, több közép-európai országban is úgy tűnik, elindult az ilyen lakások felértékelődése. Egy nemrégiben publikált felmérés szerint például a csehek 40 százaléka úgy gondolja, a panel ideális lakóhely lehet. De…..