Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Louiscyphre01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC rendkívüli adást tett közzé tegnap délután a brit Alsóházból. Theresa May és a tory kormányt a közvélemény arra kényszerítette, hogy azonnal adjanak számot az orosz kém, Szergej Szkripál ellen elkövetett merénylet ügyében folytatott nyomozásról. Az ügy nemzetközi jelentőségű, hiszen…..
Louiscyphre01 2018.03.13 18:29:00
@Parajpuding:
A világ is jobban járt volna, ha a kurva anyád nem szart volna ki téged, vagy legalább a ganajtúró közmunkás apád óvszert vett volna pia helyett.
A kép nem illusztráció Nemrégiben, nem éppen akaratom szerint egy eléggé furcsa pszichedelikus élményben volt részem, amelynek mikéntjét és tanulságait fogom leírni ebben a posztban. De kezdjük, szépen az elején! Kevesen tudják, hogy a mi családunk apám révén gombaismerő, és gombaszerető család.…..
Louiscyphre01 2016.11.29 03:03:50
Az ateisták mindig ezzel érvelnek, hogy a tudatmódosító szerekkel elérhetőek a területenkívüliség, asztrális és egyéb élmények, tehát téma lezárva.
A másik oldal szerint pedig pont ezek szabadítanak fel olyan érzékszerveket, amik az evolúció során kivesztek a homo sapiensből, am. személy szerint mindig igyekeztem " természetfeletti" (mármint a személyesen megélt) jelenségekre racionálisan reagálni, 97%-ban be is vált, de volt az a fránya, maradék 3%, amire nem találtam magyarázatot....Tudományos szempontból irreleváns, mivel egyéni, saját tapasztalatok, azaz nem kontrollálható , bármikor reprodukálható folyamatok,és ez ugye a tudományos vizsgálat alapja-viszont átéltem személyesen, pont ezért maradok az egészséges, a "faszomtudja' agnosztikus álláspont híve.
Am. nem mellesleg, a tudomány ugrásszerű fejlődésével, például kvantumfizika a napjainkban zúzzák porrá az általunk ismert fizikai törvényeket.
Azért gondolkodjunk el Galilein, aki az akkori tudományos dogmákkal olyan szinten ment szembe, amire talán példa nincs. A baj, hogy a tudomány szekta bemenekült a dogmákkal körbebástyázott elefántcsonttornyába, és élből mindent, ami eltér, az általuk megszabott nyomorúságos kis békaperspektívától,aki ellentmond azt csípőből-szimbolikusan, de máglyára vetik. Enyhén inkvizíció, aka katkó egyház szaga van.:)
Talán azét egyben egyetérthetünk: célszerűbb lenne némi nyitottság, a szigorú szabályokhoz való görcsös ragaszkodás helyett-különben én kíváncsi lennék néhány valódi X-aktára, mert van olyan.

Pecae-és open your mind.:)
A 10 legjobb akciófilm a 80-as évekből A 90-es évekre már leáldozott az egyszemélyes gyilkológépeknek, a humor és a látvány került előtérbe.  Arnie és Sly továbbra is műfaj istenei maradtak, köszönhetően annak, hogy felismerték a változtatás szükségességét, a mordályok…..
Louiscyphre01 2014.09.18 00:31:15
Desperado? Ez valami vicc, azontúl hogy R.R., kiválóan tud nyúlni nála jóval tehetségesebb filmesektől-itt elsősorban Jonh Woo-tól, na és Banderas mint Chow Yun Fat wannabe meg amúgy is iszonyat nagy gáz- a "történet" olyan szinten gyépés, logikátlan, összecsapott jellegtelen valami, hogy Tarantino protekciója nélkül épeszű producer egy centet sem adott volna rá.
Mátrix: talán a legtúlhájpoltabb film a 90-es tablójából, elhiszem hogy egy kockának baromi újdonság volt, hogy a való világ nem az amit látni vélünk, de az ókori görög filozófusoktól kezdve John Carpenter They Live-ig elég sok mű foglalkozott a gondolattal. A többi része meg végképp a no comment kategória, a legpofátlanabb lopás mindenhonnan: kung-fu, wuxia-filmek, hongkongi bullet-ballet akcióeposzok na és persze elsősrorban, megkerülhetetlenül, ismét Jonh Woo: a film elején, amikor Trinity a lépcsősoron lecsúszva duplastukkerrel írtja a rosszakat, kockáról-kockára vették át Better Tomorrow II-ből, a Mátrix nevet viselő celluid hulladék egy silány, összelopkodott mozgókép, aminek nincs helye semmilyen listában. Nem véletlen lett bukás a következő két rész, a Wachowski testvérek pedig-hála az égnek!- végleg eltűntek a jól megérdemelt süllyesztőbe.
A lista természetesen szubjektív, akárcsak az én véleményem.:)
A többi felsorolt művel nagyjából egyezik a véleményünk, na de egy Heat-et hogy lehetett kihagyni? :D