Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scott Pilgrim

96 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A srácok folytatják a keresést és követik Popeye tippjét. Escobar egykori üzlettársa, Gacha nem kispályás figura volt, többek között Kolumbia nemzetbiztonsági épületének felrobbantása is a neve mellé írható. Gyakorlatilag majdnem ugyanannyira gazdag volt, mint Pablo, így simán…..
Folytatjuk a kincsvadászatot, de újabb falba ütközünk. Kiásnak a srácok egy hordót El Oronál, de teljesen felzabálta a természet, szóval pontosabban egy fémhordó szétmállásnak indult darabjait találják meg. Ergo volt ott valószínűleg pénz, de a nagy felismerés, hogy versenyt…..
Folytatjuk tovább az éjszakai akcióval, találnak is egy szomszéd teleken valamit a műszerek, de felbukkan a szomszéd és visszavonulót kell fújniuk. Úgy döntenek, megpróbálnak majd engedélyt szerezni a szomszédok telkeihez, de addig is lépnek. Úgy döntenek, hogy visszamennek…..
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Doug találkozik az út szélén Popeye-jel. És meglepően segítőkész. Ad is egy tippet. Érdemes kutakodni Escobar börtönében. Escobar ugyanis épített anno egy börtönt magának, ami csak a nevében az, valójában egy valóságos palota. Amikor ugyanis…..
Folytatjuk ugyanonnan az aranykeresést. Valamit találtak a srácok, Esteban izgatott, de egyelőre csak motoralkatrészeket sikerült kiásni, amiket az ott elásott áldozatokkal együtt ásatott el Escobar. Doug elmondja, hogy Esteban szerint két bizalmasa rejtette el Escobar pénzét, akiket…..
Emily lemászik, behatol a barlangba, de a maszkos csávó meglövi kábítólövedékkel. Közben Tommy-t hívják, hogy találtak egy egykori dolgozót az árvaházban, elmegy kihallgatni egyedül, mivel Nick fél órája elérhetetlen. Emily magához tér, lát egy embert letakarva, leveszi róla…..
Egy 24 éves rejtély nyomába indulunk most: a Discovery stábja két egykori CIA nyomozóval vág neki Kolumbiának, 45 napot kapva a kormánytól, hogy megtalálják Pablo Escobar maffiózólegenda rejtett és soha meg nem talált millióit. Escobar fénykorában egyébként naponta 60 milliót keresett a…..
Nick feltápászkodik a bekapott lövés után, odaér Tommy, kérdi, hogy mi történt, Nick pedig gyorsan mondja, hogy Emily az, rálőtt. Emily tovább menekül, Tommy be is éri, de végül Emily-nek sikerül meglépnie egy vonattal átrohanva az állomáson. Tommy riadóztat, hogy Emily a…..
Ezt a hogyvoltot némi korrekcióval kezdeném, mert nem volt tiszta az előző epizód vége: valójában nem Nicknél volt az előző epizód végén a telefon, amit Emily hagyott Flynnek, hanem Alice nővérénél. Kiderül, hogy mind Flynn, mind Emily el van tűnve. Az epizód onnan indul, hogy…..
Emily egy lakásban ébred, Jack éppen a sebét látja el, majd bead neki egy injekciót. Közben folyik a sajtókonferencia a talált holttestekről. Később Emily összeszedi magát, Jack közli, hogy nem súlyos a sérülés, kiszedte a golyót, és amúgy egy motelben vannak. Emily…..
Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. A szakállas fickó kitessékeli fegyverrel a kamionjából. Emily megkérdi, hogy most mi lesz, lelövi, vagy átadja a zsaruknak. A fickó meg azt mondja, egyik sem, mert rühelli a zsarukat, az ellensége ellensége meg a barátja. Larry Novonak hívják és felajánlja a…..
Emily betör egy pisztollyal titokban a pszichológusához, akit túszul ejt, lekötöz, majd az aktáiban keres. A pszichológusa segítségét kéri. Ő meg segít, a vérző szemet keresik hipnózissal. Az emlékei közt pedig talál is egy fát, meg gyerekeket, és rájön, hol lehet az a…..
Adam Radfordnak feltűnik, hogy valaki a fiókjában kutatott, izgatottan betelefonál, hogy mikor látták Emily-t utoljára. Visszaér közben Emily elmondani Nicknek, hogy mit látott, de annyira nem sikerül meggyőzni. A napló ténye ugyanis még nem bizonyítja, hogy ő az elrabló, és ettől még be kell vinnie…..
Emily-vel indítunk, aki próbál visszaemlékezni, de egyben retteg is attól, mi lesz, ha emlékezni fog mindenre – mondja a pszichológusnak. Közben Harlow-nál helyszínel Tommy. Megkéselték, az elkövető elvágta a megfigyelőkamera kábeleit. Megérkezik Nick is, és meggyőzi Tommy-t, hogy ne gyanúsítsa…..
Így, hogy előkerült Emily, Harlow-t kiengedik. Egy Kerry Price nevű nő keresi fel közben Tommy-t azzal, hogy infója van, miszerint Emily-t nem is rabolták el valójában. Azt mondja, látta Emily-t két hete egy férfivel vitatkozni egy kikötőben kocogás közben. Tommy mutogat neki…..
Nagyképűség lenne azt mondanom, hogy komoly őszi munkákat végeztem a kertben (jelenlegi fizikai és egészségi jellegű kötöttségeim mellett), de azért igyekeztem elvégezni néhány apró-cseprő teendőt, melyekkel már a közelgő télre készülünk fel. Még nyár végén kaptunk a rokonságból néhány tő tormát.…..
Scott Pilgrim 2017.09.29 12:41:41
@lyzX: hol lehet találni ekkora tömböket? megtetszett ez a díszítés :)
Scott Pilgrim 2017.09.29 13:09:28
Családi videónak tűnő emlékfoszlányokat látunk hősünkről, ahogy cukiskodik a kutyával, a családdal, a gyerekkel, aztán egy csapásra a jelenben találjuk magunkat, ahol őt kikötözve pofozzák egy sötét helyen. Aztán egy üvegkalitkában fekszik eszméletlenül, de hamar felébred,…..
Végre bemutathatom, hogyan készül a saját fűszerpaprikakrémem, amit számos receptemnél felhasználok ízesítőként; őrölt fűszerpaprika, ketchup, vagy csípős szósz helyett. A hazánkban elterjedt fűszerpaprika eléggé alulértékelt nyers formában, ami számomra abban nyilvánul meg, hogy egyetlen termelő…..
Scott Pilgrim 2017.09.22 09:49:45
@Gyalogrépa: köszi szépen! szoktam ezekben a boltokban járni!
Egy hajón kezdünk, egy rakás francia maffiózó van rajta. Az egyikőjük tengeri beteg, három óra múlva fognak kikötni. A főmaffiózó elővesz egy nagyonbüdös sajtot, amit az apja érlelt, a tengeribeteg fickó a szagától elmegy hányni, a főmaffiózó utána és lelövi. Ezután azt…..
hogyvolt Snatch 1x09 - Creepers 2017.08.01 07:21:34
Ezúttal is a múltban indítunk, de most csak a rablást látjuk másik szemszögből: Dwyer telefonál a sofőrnek, aki szállítja az aranyat, hogy minden rendben megy-e, azt válaszolja, hogy igen, majd kirabolják az autót a srácok. Ugrunk a jelenbe, Dwyerék elviszik az aranyat, beszélnek arról is, hogy…..
Nőként sűrűn okozott már gondot, hogy olyan alsóneműt válasszak, ami egyben kényelmes, de mégis képes beindítani a férfi fantáziáját. Bár úgy gondolom, hogy sok esetben csak mi stresszelünk túl egy ilyen kérdést, mivel a párunk bármiben kívánatosnak fog találni, de egyrészt eddig a pontig is el kell…..
Scott Pilgrim 2017.07.28 12:15:19
hogyvolt Snatch 1x08 - Pear Shaped 2017.07.21 09:00:00
Hét nappal korábbról indítunk. A farmer megtalálta a földjén elásott aranyat, hívta Dwyert, mint rendőrt, hogy nézze meg, mit talált. Dwyer megnézi, örül neki, majd egy ásóval leüti a farmert és hívja a felettesét, hogy nagy fogást talált. Vissza a jelenbe, Alt nyaggatja az…..
Ezúttal hat nappal korábban indítunk. Egy markolóautó túrja a földet, amikor egyszer csak rábukkan az aranyrögökre, amiből azóta már kád lett. Ugrunk a jelenbe, Vic éppen dühös, mert szerinte jól rajtakapta a nejét az öreggel. Lily viszont dühös, mert hát mit keres kint és…..
Rég néztem meg ennyi filmet, mint az elmúlt egy hét szabadságom alatt, szóval gondoltam, írhatnék is belőlük egy olvasónaplószerűséget, hogy mit láttam az elmúlt héten.  Sleuth (az eredeti): Egy felkapaszkodott bevándorló megleckézteti az őt megleckéztető és lenéző gazdag gecit. Felkapaszkodott…..
Ezúttal is a múltban kezdünk, de most nem egy konkrét eseményt látunk, hanem Lily elnarrálja az arany útját az évek alatt. Egyik bandától a másikhoz került, az előző gazdája rendszerint meghalt és teljes bandák tűntek el közben. Ugrunk a jelenbe, ahol Charlie körbevezeti a…..