Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parazita666

0 bejegyzést írt és 371 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a tegnapi bejegyzés címébe írtam a selyemzsinórt, még nem tudtam, hogy Varga Istvánnak van egy eposzi jelzője. A sors iróniája, hogy nem a politikai ellenfeleitől származik, hanem állítólag Antall Józseftől. A miniszterelnöknek egy MDF-en belüli vitában nem jutott eszébe a keresztneve, ezért…..
Miután kiderült, hogy a Gundel látszólag látványos kettős mércét alkalmaz az általa üzemeltetett miniszterelnöki palota menzájának árképzésében, az étterem - egy-egy kevésbé érdemi megszólalást leszámítva - egy teljes hétig némaságba burkolódzott. (Csak ma, azaz hétfőn jelent meg interjú az étterem…..
parazita666 2019.01.15 23:45:02
@nick papagiorgo: Milyen többszázmilliárd havonta te pökhendi proli? A genderszakon oktatnak nektek ilyet a sorosegyetemen? A hozzád hasonló nincsteleneket a Gundel közelébe sem engedik, úgyhogy ne játszd magad, életedben nem ettél étteremben sem sorosbérenckém!
Kívül tágasabb – valóban ezt mondta főnöke egy 24 éves brit nőnek, ám meglehetősen szokatlan indokból. Emma Hulse első napja egyben az utolsó is volt az angol Unit TV társaságnál. Produkciós állásra vették fel, de öt perccel később már ki is rúgták – mert túl jól…..
Fegyvertelen A szex nem bűn 2018.07.30 16:53:33
De az erkölcsök kisajátítása és összemosása teljesen hétköznapi dolgokkal szerintem az. De kezdjük az elején! A házasság előtti szexualitás tiltásának történelmi hagyományai és okai vannak. Anno nyilván a születendő gyermeket egyrészt nem tudták eltartani család nélkül, kivetette az (amúgy elég…..
parazita666 2018.08.01 19:27:58
@maxval balcán bircaman: Ha feleségül venném anyádat, a nászéjszakán taknyosra szopatnám, meg mindenféle gusztustalan állatságot csinálnék vele, amit el sem tudsz képzelni, bevonnánk pár tripperes kurvát is a hecc kedvéért, nos, az bűn lenne? Szigorúan keresztény értelemben persze.
A japán sushi világa teljesen érthetetlen azok számára, akiknek nem sikerül megtapasztalniuk a helyszínen, ezért próbálok kis betekintést adni, hogy miért is nem arról szól ez, hogy nyers halszeletkéket helyeznek rizstéglákra...
parazita666 2018.05.28 11:06:40
@Parajpuding: Ha Japánban jársz a bukkakét ne felejtsd el kipróbálni!
        Az egyik kedvenc színésznőnk, de már rég láttuk. Most, hogy kisvártatva itt az Ocean's 8, nyilván vannak megjelenései is. Ez az amerikai InStyle címlap és belső anyag is ilyen. Carter Smith divatfotós készítette a képeket, Alberta Ferretti, Isabel Marant, Etro, Altuzarra és LV darabok…..
Szöknek fölfelé a hőmérsékletek, érkezik a nyár, amikor alapvetően mikulásos őrület nélkül magunktól is egyre gyakrabban kapkodunk egy üdítőspalack után, hogy lehűtsük magunkat a tűző napon. A nagy üdítőscégek pedig jó és kevésbé jó újdonságokkal rukkoltak elő, ezeket veszem most górcső alá. Red…..
parazita666 2018.05.03 15:29:38
Járjuk a világot (többnyire csak képzeletben) és a budapesti éttermeket (azokat tényleg), és elég sok helyen megpróbálkoznak, hogy a hamburgert "helyi" ételként adják el, vagy legalábbis az adott országra jellemző sajátosságokkal tegyék izgalmasabbá. Kézenfekvőnek tűnik a dolog, hiszen a hambi eleve…..
A Gazdag kölykök (Rich Kids…) Instagram-profilnak már számtalan leágazása van, mi magunk is többet bemutattunk közülük. Ami közös bennük, az a sokszor gyomorforgató dicsekvés a pénzzel és vagyonnal (jellemzően persze apuci és anyuci vagyonával). Most azonban sikerült az…..
parazita666 2018.04.17 18:10:46
Nem tud senki semmit, Lajos a hős, mindenki bassza meg...
parazita666 2018.04.13 12:24:45
@Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban: Te mi az apád faszáról beszélsz baszd meg? Ez az ember egy szent! A migránskúró büdös kurva anyádat és apádat! A genderszakos hüje pajtásaidnak dumáljál ilyeneket a sorosegyetemen! Takaroggyál az országból libbant bolsevik!
Ahogy a hajó a brooklyni öböl kikötője felé közeledett és az utasok az utolsó ingyenes pezsgőjüket kortyolgatták, a kapitány egyszer csak feltűnt a hídon, mert túl magas volt a vízállás és a hajó nem tudott kikötni. „Szólok, ha ki tudunk kötni. Addig is szeressétek tovább egymást és folytassátok a…..
parazita666 2018.04.04 13:48:20
@Ma Baker: Az egész bitcoin őrületet a háttérből manipulálják. Majd amikor bitcoinkárosultként a nyilvános férfi wécék körül őgyelegsz abban bízva, hogy megsajnál valami koszos alak, a furulyáját a szádban tartva jusson eszedbe a nagy üzleti lehetőségről kiagyalt fantáziád.
A nyugati ember számára Japán még mindig megmaradt egyfajta titokzatos helynek, a különc kultúrájával, furcsa szokásival. Valójában sok japán még mindig maga is hisz ebben, de a világlátottabbak viszont kritikusak ezekkel a nézetekkel. A japán egyediség tudata másrészről táptalaja a rasszizmusnak…..
parazita666 2018.03.19 12:38:54
@Skywatcher: Nincs új a lenyugvó nap alatt! :-D
A széklet színe és állaga sokat elárul egészségi állapotunkról, ezért érdemes legalább egy pillantást vetni rá, mielőtt lehúznánk a WC-n. Eláruljuk, mire érdemes figyelnie...
A jogállam leépülése, a személyi és sajtószabadság megsértése, a pszichiátria politikai célokra való felhasználása, a hatalmi önkény megnyilvánulása – ezek a teoretikus problémák is vizsgálhatók egy elfeledett, de kulcsfontosságúnak tűnő 1918. februári botrányban. SZEGŐ IVÁN MIKLÓS CIKKE..
Mixie Kutyusok az állatorvosnál 2018.02.07 12:20:13
Orvoshoz senki sem szeret járni. Nincs ez másképp az állatokkal sem, akik tudják, hogy az állatorvos nem éppen móka és kacagás. A kutyusok már útközben megérzik, hogy ahova éppen visszük őket, az maga lesz a rémálom. Most összegyűjtöttük a legaranyosabb képeket kedvenceinkről, amik jól elkapják a…..
A szupergazdagoktól sosem állt távol a felesleges rongyrázás, ám most egy amerikai autóbolondnak alighanem sikerült szintet lépnie. Kris Singh leendő Aston Martinját akarja igazán egyedivé varázsolni...
El tudod képzelni, hogy az ebéd végén egy könnyű desszert helyett egy kis szappant rágcsálj? Netán a tévé nézése közben egy kis falról lekapart meszet majszolj? Sajnos létezik egy ritka betegség, a Pica szindróma, ami arra készteti az embert, hogy hasonló bizarr dolgokat…..
Összefutottam a héten egy régi haverom feleségével. Megálltunk kicsit beszélgetni. Persze hamar a politikára terelődött a beszélgetés. Felháborodva mesélt nekem. „Minden nap reggel 7-től dolgozom délután 3-ig. Utána rohanok az oviba a kicsiért, aztán a suliba a nagyobbik gyerekért. A teljes havi…..
parazita666 2018.01.26 08:16:47
Marie Curie, Claudia Schiffer, Bob Dylan és Albert Einstein. Tudod mi a közös bennük? Mindannyian introvertált személyiségek voltak. De mi alapján különböztethetjük meg, hogy melyik személyiségtípusba tartozunk és hogyan tudjuk a legjobbat kihozni magunkból introveráltként? Sylvia Löhken A csend…..
parazita666 2018.01.15 12:32:53
Beizzította kampányát a DK. Ott ütik a kormányt, ahol a legjobban fáj, és ahol a társadalom többsége Orbánék ellen van.  Miközben lassan az összes ellenzéki párt egymással van elfoglalva és fűtött tévéstúdiókból üzenget a másiknak, addig Gyurcsány - úgy tűnik - megtalálta a Fidesz-rezsim gyenge…..
parazita666 2018.01.13 09:29:13
@.Gordon Gekko.: A felcsúti apja párttitkár volt, a kenyéradó gazdád meg kisztitkár, kurvára utálhatták a kádár rendszert, meg komcsik sem voltak, csak onnan kapták a fizujukat... XD
Akkora idióta vagy baszd meg, hogy cirkuszban kéne mutogatni.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt cím! Sz. A. vagyok. 9 éve dolgozom egy dinamikusan fejlődő nagyvállalatnál. Történetem úgy nagyjából 2 éve kezdődött ami egy kicsit bizarr,morbid és furcsa másoknak talán vicces is,azt…..
parazita666 2018.01.11 12:15:36
@Szumátriai Patkánymajom: "Ezek a pénzéhes magyar szukaribancok "szeretnek" az utolsó forintodig, és utána mehetsz a lecsóba."

Amennyiben ilyen tapasztalataid vannak a gyengébb nemmel kapcsolatban, akkor mi alapján degradálsz le bárkit? A párválasztásod keserű tapasztalatai arra engedtetnek következtetni, hogy te sem vagy egy alfahím...
A vietek étkei egyáltalán nem rosszak. Nem spórolnak a fűszerekkel, bőségesen akad chilli, nem félnek használni a lime-ot sem és fekvése folytán a tenger gyümölcsei is sűrűn felbukkannak. Halakból egészen meghökkentő a választék, s egész évben akadnak friss és kivételesen változatos zöldáruk…..