Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfőmérnök12

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Alfőmérnök12 2014.06.19 07:28:17
@pocaklakó minimanó: "Nem látom, az összefüggést."

Pedig elég egyszerű. Bizonyos dolgok "bírása", "élvezete" korcs lélekre vall.
Pl. akik a Sas-kabarén (őszintén, tehát nem azon, hogy milyen szánalmasan szar) jókat röhögnek, azok korcs lelkű alemberek.

Én úgy gondolom, hogy ragi/B&S kommentjeinek az élvezte is ilyen alemberi dolog. Nem valami szürreális izé, hanem halandzsába csomagolt gyűlölet. Ha lehántod róla a halandzsát, nem marad más, mint szélsőjobbos közhelyek gyűjteménye. (Hogy ellenpéldát hozzak, pl. Grift vagy Falafel zsidózása időnként szórakoztató, sőt, még azt is elismerem, hogy egyik fő ellenségem, Loxon rasszizmusa sem mentes szellemességtől, intelligens meglátásoktól; nem is a rasszizmusa miatt támadom.)

Annyit hajlandó vagyok enyhíteni az ítéletemen, hogy nem vagy beteg lelkű korcs, csak idióta, vagy alacsony intellektusú, amiért egy beteg lelkű korcs vergődését "bírod".