Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memsahib77

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csalogassuk vissza a nyári hangulatot egy vidám mintás nadrággal! Persze nem árt készenlétben (a kormányon!) tartani egy melegebb kabátot sem... Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!..
Jómagam nem vagyok nagy piros-rajongó, de ez a szett szerintem tökéletes: sportos, elegáns, fiatalos. Egy ilyen összeállítás sosem megy ki a divatból. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!..
Még ezeket a csípős szeptemberi reggeleket is át lehet vészelni egy kis kardigánnal, feltűnő zoknival és bokacsizmával, a délutáni napsütéses bringázáshoz pedig tökéletes viselet a libbenős szoknya. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!  ..
Tökéletes összhang bringa és bringás között: a ruha piros színe a lánccal harmonizál, a szandál színválasztása pedig a natúr biciklivázhoz illő. Mintha a kerékpár az öltözék stílusos kiegészítője lenne. Vagy éppen fordítva? Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és…..
Azt hiszem, tavasz volt, kb. 2 éve. Éppen autót terveztem venni, kerestem a városi életmódhoz legjobban passzoló típust. Viszont amikor végiggondoltam, mikor, hogyan és mire is tudnám használni az autót, rájöttem, hogy tulajdonképpen nem is arra van szükségem. Naponta a…..