Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heyokha

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívüli bejegyzés következik, többször emlegettem a Mars-projectet, s hogy ennek az emberek számára látható folyományairól majd 2012 után fogok beszélni. Tekintettel az ezzel kapcsolatban keringő információkra (melyek nyilvánosság által elérhető volta megdöbbentett engem),…..
heyokha 2015.12.11 20:28:09
@janiboy: "Ha ez nem kamu," 2K, 2012, mar olyan mint egy szappan opera. mintha volt valami olyasmi hogy lezarjak a vilaghalot 2012-ben s elkoezdodik az uj vilagrend... most jonnek az ufok... majd jon will smith, nem kell aggodni :)
Mint korábban meghirdettem, tegnapelőtt a Civil Multimédia szervezésében tartottam előadást a Magyarnak lenni című előadássorozat keretében. Köszönöm mindenkinek, aki személyesen is eljött! A többiek pótolhatják videóról alább. Szerdán a Hun TV Aktuálpolitikai kerekasztal…..
heyokha 2015.12.05 19:46:24
néhány saját megjegyzésem lenne, ha szabad:

az eleje nem volt poénos egyáltalán. a Szent Királyság úgyis akkor fog megtestesülni mikor eljön az ideje. ez ilyen "mikor lesz világ vége" téma.

továbbá:

„ebben az országban mindenki király akar lenni” - nem-e királyi nemzet vagyunk? (királyi szkíták) az én szempontomból a nemzet kéne uralkodjon királyként. ezt Pap Gábor valahol ki is fejti, de hogy a Szent Korona működtetése a nemzet és a király egyaránti feladata lenne. akkor amíg nincs király a nemzetre hárul e feladat, legalábbis bizonyos része. addig is az igazság, az igazság felismerése kell egyesítse az embereket.

„mindenki áskálódik mindenki ellen” - mert zavaros mindenkinek a világképe s az egyének szellemi szintje nagyon különböznek. az egyetértéshez azonos vagy közeli szellemi szint szükséges.

„az emberiség serdülő kora” - nem igazán értenék egyet. inkább arról lenne szó mintha űrlények vették volna át az emberiség irányítását akik nagyon is jól tudták hogyan működik a szerves egész, s mai napig is tudják. szét rombolása után, pedig felépítenek egy saját, már mesterséges rendszert, amelynek lényege a kiszolgáltatottság. majd lassan jönnek a "már ezt is tudjuk", a "már ezt is feltaláltuk" mese, s a szervest helyettesíti a mesterséges. szervesen működő nemzetek helyett pedig szervetlen egyöntetű népeket varázsolnak, akik az államot tartják megteremtőnek a valódi Teremtő helyett.

a világot nekünk egy bizonyos fajta ember(?) szempontjából mutatják be. ez a világkép az uralkodó. nem az emberiség egésze "fejletlen". olyan mintha behoznák az őserdőben élőket a civilizációba, elhitetve őket hogy a városban élők rosszak és elpusztítandók. nem-e ez folyik különös képen az utóbbi néhány évszázadban? gondoljunk az afrikai rabszolgákra vagy a betelepített oláh kecskepassztorokra. az ilyen népességek teljes hűséggel szolgálnak az állam, az életadójuk iránt. most is ez folyik a bevándoroltatottakkal. én úgy látom éppen az ilyen népességek emberiességvesztése miatt került a világ ebbe a helyzetbe. ebből fakad a végtelenségig tartó önpusztítás. benne van zsigereikben a "túlélés", de a szenvedéstől, az öngyűlölettől valahogy meg kéne szabadulniuk. erre jön a pia, a kábítószer, a mások feletti uralkodás. nem lenne könnyebb az öngyilkosság. nem. mert én túl kell éljek... ilyen a paraszti vagy Indián társadalomban nem volt. ahogy elhangzik az előadásban is, ma már társadalom nincs is. ez rabszolgatartás. felhívnám a figyelmet hogy a világot a bevándorlók uralják, legalábbis a bevándorló szellemisége. az angolok, az amcsik, ruszkik stb nem „őshonos” népek.

az igazi megoldás felé vezető egyik út a „hülyék” (biorobotok) felismerése. persze mindenki másokat néz hülyének :) itten olyan parazitákról van szó akik nem szálnak le rólad, reggeltől estig képesek zaklatni.(gyakorlatilag ez a rendszer rövid pszichológiai felvázolása) sokat gondolkoztam miért ilyenek. úgy vélem rájöttem. öntudatuk hiányában zaklatásként fogják fel a tudatos, értelmes és erkölcsös ember figyelmeztetéseit, amely csak jóra terelné őket és jobbá tenné őket. az erkölcsöt pedig korlátozásként. mivel mindenki úgy viszonyul a világhoz amit kap belőle, nekik ilyen felfogásuk keletkezett. (avagy, mindenki saját magából indul ki.) ezért kötekedőssé válnak. (pl: emberek életét ellehetetlenítő tör-vények) észre lehet venni hogy az ilyenek a legerkölcstelenebbek. aztán majd ők játsszák a nagy áldozatot. nem képesek saját vagányukból kizökkenni, saját magukat meghaladni. ez szüli a káini viselkedést is. de az öntudat hiánya... hogy lehet tudatot adni kinek nincs? :)
heyokha 2015.12.06 10:30:12
@dangbird: "nem arról van szó, hogy most vettem egy 180 fokos fordulatot és innentől ezt fogom hirdetni, csak találtam egy teljesen másik nézőpontot, ezt akartam megosztani."
- ertem en :) csak szerettem kiegesziteni szereny szemszogemmel. nekem is sok ideig az volt az erzesem mintha az emberiseg csak most kamaszodna. de kozben a nagy evolucio heveben pont hogy vissza fele menetelunk.

"45 eves ember baratnojevel"- a legtobb ember asszem meg a serdulo kort sem erte el, valahol a hulyegyerek a homokozoban van. ez az oktatas magasztos eredmenye.
ez a "nagyon erett vagyok" meg "felnott vagyok" egy akkora aljas kamu... testileg lehet elerni erettseget, az meg nem jelenti a szellemit is.
A bejegyzés a Szájbatalpaló blogon itt található. Megszakítjuk a múlt, jelen és jövő viszonyán való rágódást (az ezt lezáró bejegyzést pótolni fogjuk!), hogy rendhagyó módon a napi eseményekre reagálva tartsunk egy gyorsrágó szájbatalpalót A TERRORIZMUSRÓL. Én…..
heyokha 2015.11.18 15:43:45
@dangbird: "krizis szineszek"
de mind ez hova vezthet valojaban? van valakinek valami jo ralatasa? jo, azon kivul hogy szukitsek az emberek szabadsagat, most tenyleg ilyen hulyenek neznek minket vagy ez csak egy felmeres? en mindig ugy szoktam gondolni hogy az a sok mega arengedmenyes buli ahol tapossak egymast az agymosottak csak felmerok a rendszer altal, lassak ha jol mukodik-e a gepezet. amig ilyen tortenhet, minek valtoztatni valamit? ugy velem ennek is lehet egy ilyen vetulete.
heyokha 2015.11.20 19:51:52
@dangbird: "A műsorvezető brit kiejtéssel beszél, de ez egy orosz csatorna."

s ezzel hol a baj? nezzel egy kis Al Jazirat is, nezd meg ott milyen brit kiejteseket raknak be.
A múlt hét végén Magfalván, az Ember és Természet konferencián elhangzott előadásom: Adományokat lehet küldeni a megszokott csatornákon: Tóth BálintUnicredit Bank1091 8001 - 0000 0105 - 4711 0009 paypal: blog2012 kukac freemail ponnt hu (És hadd ne adjam elő múltkori…..
Íme. Elkészült az előadás videó, egész 25-én ennek az utómunkáját csináltam. Áldott karácsonyt mindenkinek (ami még hátravan belőle.)   Továbbra is lehet küldeni koszos pénzeket, sőt, azt nem csak ilyenkor, hanem mindig. :) Tóth BálintUnicredit Bank1091 8001 - 0000…..
„Az Úr megkeményíté a Faraó szívét”   – az „Oszd meg és uralkodj” technika alkalmazása a történelemben és a jelenben  Az „Oszd meg és uralkodj” módszerét általában a Római Birodalomhoz kötjük a közgondolkodásban. Lényege, hogy egy hatalom az ellenségei…..
heyokha 2015.01.08 20:19:58
heyokha 2015.01.09 18:09:04
@dangbird: "Je suis = I am ("én vagyok") franciául."

en azt tom mit jelent. Csak hasonlit a Jezusra ha igy egybe olvassa az ember. Veletlen... (?)

De a Csarli az Csarlsz, magyarul Karoly. Ami lehet kiraly. A wikin asszondja hogy Karoly az szabad embert, ferit jelent. En vagyok a szabad ember/kiraly? Sotetseg kiralya/ura? Aki elszakadt a Teremtestol. Luci baratunk? :)
heyokha 2015.01.10 00:39:39
@emberneve.gyufa: azert kerdeztem ha nem-e valami programozasi jelszo. mar rajottem hol hallottam hasonlot. A pink floyd - high hopes dal vegen.

lyrics.wikia.com/Pink_Floyd:High_Hopes
Íme. A 2012 Blogból kinőtt kezdeményezés eredményeként megszületett első filmünk. Csak 15 perces, de jóval több mint 1000 munkaóra van benne. Remélem, meglátszik majd.A film DVD-n megvásárolható, amely a film teljes változatát tartalmazza (bár mindössze néhány másodpercnyi,…..
Végre-valahára felkerült. Sokat dolgoztam a vágással, azért (is) tartott ennyi ideig. Első rész, letölthető Második rész, letölthető Első rész, YouTube: Második rész, YouTube: Továbbra is lehet adományokat küldeni, aki akar és tud. A történetnek ezzel nincs vége.…..
heyokha 2014.08.06 20:20:18
van-e neve annak a szimbolimnak ami 33:40 percnel van bemutatva a masodik reszben?
mintha ez is amolyan lenne:
a3-images.myspacecdn.com/images03/32/993f909b7c5f46eaa587ca61ce8d4c63/600x600.jpg

nem vagyok benne az ilyen luciferianus szimbolikakban, de a holdsarlo nem a fertilitas jelkepe meg ilyenek? igy van Szuz Maria is abrazolva nagyon sokszor. Nem lehet hogy ez annak a fejre allitott valtozata, csak megmaradt a hold szarvkent?
heyokha 2014.08.06 22:31:28
@emberneve.gyufa: magyarország??? muahaha azt hittem csak nallam van ez, mert nem onnan vagyok. ez telleg jo vicc

ez a kep amirol szo lenne:
(kozepso)
www.mxoarchive.net/megacity.html
img121.imageshack.us/img121/6537/glyph2.jpg

nem vagyok tulsagosan nagy ralyongoja a Matrixnak, de van benne Mega City? Vagy az a jatekbol van?...
Szintén környezetismeret-óráról emlékezhetünk az állatvilág két táborra osztására: vannak káros állatok, és vannak hasznosak... „Leegyszerűsítjük a gyerekeknek”, ugye? Aztán ezek a gyerekek agrármérnökké, erdőmérnökké vagy hasonlóvá felnőve írmagostul akarnak kiirtani bizonyos állatokat kártételük…..
heyokha 2014.07.26 21:41:32
@dangbird: "Tudom, hogy Gábor mintája az emberi viszonyokra vonatkozik, de egy jól működő társadalomnak nem természeti mintákat kéne követni? (Magas labda, tudom.)"

Hat hogy a fenebe ne! Neked ugy tunik hogy ez egy jol mukodo tarsadalom? :))
A labda nem annyira magass mint inkabb nehez :) Illetve egy bonyolult es nagyon osszetett tema. Roviden, arrol van szo hogy a gepies gondolkodas fele toljak az embereket, igy ha nincs elore legyartott sablon akkor nem lehet vedekezni. De a sugallat ezt erzekelheti. Igy szuletik meg a racionalizmus is (marmint a gepies gondolkodasbol), ami nem mas mint elore legyartott sablonok ide-oda tologatasa es vegyitese. Mind ezt a varosodassal jelent meg, a termeszetben minden "termeszetes", a varosban meg minden mesterseges, igy a let es gondolkodas is az lesz. A kolcsonos viszony atcsap egy hiszterikus tulelesi harcba, ez a Kaini szellemiseg. Persze a hatterbe van meg valami mas is ami meg ennek elozmenye lehetett. Ha jol tudom Kain is es Romulusz is foldmuves volt, Abel meg Remusz (kecske) pasztor. Ugyhogy ketten harcolnak pont ugyan azert a darab foldert, mig az egesz emberiseg a kalapacs es az utovas koze van szorulva.

S elerunk a mahoz, ahol a 99%-a az embereknek ugy latjak a Termeszetet mint az az erdo ott kint, meg azok a fak, vagy azok a hulye zajos madarak. Ez a dualisztikus gondolkodas, mikor feher-feketeben latja az ember a vilagot. Vagy zerokban es egyesekben :) Mar az osszefuggeseket nem latjak, csak az adott napi hisztit. Celebek, terrortamadas stb. Ezert johet minden harom evente a vilagvege. Aki ezt eszleli, azt pedig a pszihologia gyanusnak nyilvanyitja.
Az abeces olvasas-iras es most a szamitogepek csak ratesznek egy jo lapattal a gepies gondolkodasra, mind ez az "evolucio neveben". Figyeljetek meg hogy a magyarban a FEJlodes nem pont ugyan azt jelenti. (fej,megfej,megfejteni,fejez,kifejez,befejez stb)

Ha nem terunk vissza a sugallatokhoz mindennek lottek. Meg annyit hozzatennek hogy a valosag felismeresekbol all es nem bizonyitekokbol. Tehat azt felismerni kell nem bizonyitani. Ez is a racionalitas egyik megtevesztese.
Ezt érdemes továbbküldeni minél több embernek! Tökéletesen összefoglalja a lényeget. Ha nem megyünk választani, az is egy választás! 2014. április 2. 7:50 Géczy Gábor írta:Az elmúlt időszakban sokan kérdezték, hogy kire fogok szavazni ezért úgy döntöttem, közzé teszem…..
Üdvözlök mindenkit az új oldalon! Amint látható, az eddigi tartalmak már meg is jelentek, hozzászólásostól, videóstól. A blog.hu persze nem a legkedvencebb blogszolgáltatónk (már írtam rajta korábban szupertitkos blogot, sőt, a Szolgálati Telepet is itt publikáltam), de ide volt…..
heyokha 2014.06.19 00:29:04
@spike_spiegel: "Valakinek van valamilyen érdekes, nem túl nyilvánvaló észrevétele az ukrán-orosz témában?"

most attol fugg kinek mi nyilvanvalo... :)

szerintem a skot levallas is osszefugg mindezzel. meglatjuk mi lesz, mintha szeptember 18-an lesz a szavazas.

a ruszkik megkapjak a ruszkik altal lakott teruleteket, idovel. meg feherorosz. itt meg lesz kiralysag, csak nem szmunkra. majd folytatjak ott ahol a habsburgok abba hagytak.

figyeljuk csak meg hogy akarjak a magyarsagot osszetakolni ezzel a petofis dologgal. aztan majd johetnek ide is az orvadaszok.

van egy csavo, neven William Engdahl, elegge jokat mond...
heyokha 2014.06.20 01:59:37
@Nikiló: "Már azt sem látom tisztán, hogy mit akar láttani a média. Azt meg aztán pláne nem, hogy valójában mi történik. "

nyilvanosan is be kell donteni az ejuht. mi olyan nehez felfogni?... pont olyan mint a bin ladenes ugy. nem szamit mennyi eletbe kerul, annal valodibb.
most mar kezd nagyon kette szakadni az emberi tarsadalom. biorobot es meg jozannak maradtakra. persze a jozaneszu a rossz, nem kell ezt kihangsulyozni kulonosen. pont mint jezus...
a kontraszt egyre elesebb es elkulonulo.