Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyBe

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Így kell veszíteni 2014.06.18 10:45:58
Nem tudom, hányan figyelik olvasóink közül a MotoGP-bajnokságot, de remélem, minél többen, mert amit idén ezek a határtalan zsenik előadnak, az nem semmi. Kőkemény küzdelem, nem ritkán 330-as tempó felett de úgy, hogy a hátunkon feláll a szőr és nem lehet kibírni legalább egy…..
NagyBe 2014.06.18 16:29:06
Forma-1-et kb '87 óta követem, TV-ben meg, amióta közvetítik. Mindig lelkesen vártam, utánaolvastam a futamoknak, utána a versenyelemzéseket és kommenteket, de az utóbbi 3 évben fokozatosan meghalt a lelkesedésem. Megölték. Még mindig megnézem, de már nem várom izgatottan. Az idei autók orra ocsmány, a hangjuk jó, de ez nem F1, kb mintha az Eurosport Superbike közvetítésben monoton módon brummogó Ducatikat hallanám. De mindezekkel még kiegyeznék, ha nem lenne az ÁTKOZOTT DRS. Ez mi?? FAKE OVERTAKING dear Mr. Todt!!!!!! Megnyom egy gombot a hátul haladó, és KIKERÜLI az elöl haladót (tudom, tudom, azért meg kell dolgozni, hogy 1 sec-re megközelítsd)????? Mindig is imádtam az olyan állatokat, mint Hamilton vagy Montoya, akik akartak és tudtak is előzni. Gomb nyomogatás nélkül is. De ez mű, nincs értéke egy-egy előzésnek.. :/
@Shadow: erre találj ki valamit kérlek és fogadtasd el az FIA-val: ne legyen újra unalmas vonatozás, de ne is legyen műelőzés. Valahol a kettő között.

DTM: én is szeretem a test-test elleni csatákat és itt lehet is, de hogy ide is minek kellett bevezetni az állítható hátsó szárnyat..??

@lobster thermidor: MotoGP jó, és Rossi egy legenda, akit nem lehet nem szeretni, de nézd meg a tavalyi évet, ott mit produkált a kiscsávó (Marquez) és Lorenzo. Rossi - sajnos - csak a hátukat nézte. Vagyis, ha nem lenne (remélem, még jó darabig lesz!), akkor is lenne izgalom.
NagyBe 2014.06.19 18:55:05
@Shadowbull: Köszönöm a finoman pikírt megjegyzést, de értem, miért találták ki. De azzal, hogy kitalálták, sajnos átestek a ló túloldalára és TÚLSÁGOSAN megkönnyítették a előzést. Elveszítette az értékét és sima kikerüléssé degradálódott. Erre írtam, hogy a kettő között félúton van (lenne) a megoldás ;)