Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci1982

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a nyáron úgy véltük, nem egy összefüggő sorozatot indítunk, mint az elmúlt 3 évben, hanem minden héten (augusztus végéig) egy bizonyos témát járunk körül. Most megnézzük…..
Na igen, az egyedfejlődés útján ide is eljutottam, hogy saját fajtám hibáin elmélkedem. Pontosabban a nők hibáin. Napok óta csak női társaságban vagyok, azaz magammal, érthető. Másik magyarázat, hogy kicsit magam felé hajlik a kezem, megpróbálom a férfiakat rávenni, hogy ne…..
Laci1982 2015.08.01 11:02:07
Belsőség Heti merítés 2015.07.26 07:24:02
Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet Kicseréltük a tömítéseket, mert onnan okádta az olajat és ugye a forró olaj nem a primer megoldás a vezérműszíj élettartamának növelésére. Mintha olvastam volna, hogy újabban az autógyártók…..
Én még ilyen gyönyörűen megfogalmazva nem olvastam érvelést arról, hogy valójában a vásárló érdekében történik a töpörödés. Kár, hogy a boltok polcain lévő árból a hagyományos, burkolt áremelés trükkre gyanakszik inkább az egyszeri vásárló, mint Loco. Kedves…..
Az űrügynökség a 2020-as években akar szondákat küldeni a Jupiter holdjára. Az Independent pénteki híre szerint a NASA gyakorlatilag biztosra veszi, hogy következő missziója során bizonyítékot talál arra, hogy van élet a Jupiter Európa nevű holdján. Az űrügynökség a…..
Belsőség Heti merítés 2015.07.19 07:41:54
Olajkályha kirakat managereknek Az összkerékhajtás tényleg fantasztikus dolog télen!!Na de akinek van egy csepp ítélőképessége (nekem nem volt)az nyugodtan számoljon utána, hogy az év 365 napjából hány napon tudja ezt igénybe venni, a többin viszont marad a plusz egy liter,…..
Laci1982 2015.07.19 17:08:51
@Schütii: kicsit én is meglepődtem, mikor vissza felpörgettem, hogy milyen motort kevesellt és 2.0-t láttam. De nekem is pontosan 2.0 volt (mondjuk az enyém kombi). 220 lovasból ültem abba...Hááát elég lagymatag is volt :) De ezzel már tisztában voltam, mikor megvettem. Az erejét ezért soha nem szidtam. De amúgy simán elég normális közlekedéshez. Viszont csak a 220 lovacskára emlékeztem szívesebben, úgyhogy elváltak útjaink :) Ettől függetlenül rengeteg olyan ítélet van, mikor elérhető legkisebb motorral vesznek autót (khmmm bömi 316... XD ) és utána írják az ilyen címeket, hogy "vezetési élmény nulla", "Germán Dacia", stb :)
Minden kornak megvannak a kedvenc gyerekjátékai. Egy 1598-ban megjelent magyar nyelvű írás szerint akkoriban a sípkészítés volt az egyik népszerű elfoglaltság a gyerekek körében, míg a technikai fejlődésnek köszönhetően(?) napjainkra merőben átalakultak a gyerekek…..
Áll a levitézlett fitneszguru és b. neje a Buda-Cash székház előtt és örömködik. Az udvari videós megörökíti, ahogy kimentették a bedőlt cég karmaiból a részvényeiket, közlik, mekkorát fognak pezsgőzni erre este, ujjong is a facsés rajongótábor. A rövid videó július…..
/photo:kphill/ Döbbenetes képekkel adózunk ma az áldozatoknak, az embertelen módon kivégzett embereknek és az ő családjaiknak. Emlékezzünk főhajtással az értelmetlen háborúk áldozatai előtt, ne felejtkezzünk meg a tetteinket követő felelősségvállalásról sem.  Az élet…..
Laci1982 2015.07.13 07:46:37
Unalmas, idegesítő és ez a legfőbb oka, hogy a legtöbb szakáll nem tud rendesen kibontakozni. A viszketés. Milyen jó lenne, ha valamilyen úton-módon meg tudnánk tőle szabadulni! Most nézz magadba és számold meg hányszor próbáltál már szakállat növeszteni azért, hogy kb. 6 nap…..
Laci1982 2015.07.07 08:12:56
Belsőség Heti merítés 2015.06.07 08:15:13
Motorozz négy keréken! A legőszintébb, legjobb visszajelzést egy kisgyerek reakciójából látjuk. Ott nincs irigység, se mérlegelés, hogy most ennek szabad-e örülni, vagy le kell-e nézni a másikat, netalán utálni kell-e az illetőt. Kisgyerek nem tetteti, mint egy szomszéd a…..
Azok után, hogy még a magyar királyi család egyik sarja is megszólalt a Mokka kritikán aluli színvonala miatt, a Blikk szerint Sebestyén Balázséktól is kaptak rendesen a Morning Show-ban. Sebestyén szerint a médiaiskolákban kéne mutogatni tananyagként, amit a két műsorvezető…..
Belsőség Heti merítés 2015.05.31 09:52:43
Aztán megláttam ŐT Egyvalami biztos volt, hogy kupét szeretnék. Ehhez képest lett egy 5 ajtós, zöld Peugeot 207-esem, 1.6VTI motorral, "sporty" felszereltséggel, ami kb. kimerül egy amúgy tetszetős fehér számlap, króm kipufogóvég, krómkeretes ködlámpa összeállításban…..
Laci1982 2015.05.31 16:18:12
@Schütii: még szerencse hogy te tisztában vagy vele, hogy mi a nekem megfelelő kategória....tudod inkább úgy mondanám, hogy azért nem vennék brerát, mert kiütést kapok a megbízhatatlan autóktól. És hogy honnan szedted a hsz-ból az audi-bmw-mercedes triót....ehhh...ez elég nagy rejtély számomra......
Laci1982 2015.05.31 16:29:08
@lac1: kivágtátok az alját is és úgy hajtottátok, mint a Frédi és Béni-ben?.... 3,8 L....istenem, csak egyetlen ember végre bebizonyítaná már előttem, hogy birtokol ilyen autót. Mert 5 évvel ezelőtt még 5 literrel vagizott minden szájhős, ez mai világban lecsökkent négy lityóra, de látom, már a száz évvel ezelőtti szuzka 3,8cal is elment. Nem is értem, hogy akkor miért öltek ennyi lét már hibrid technológiába. Elég lett volna egy gyárlátogatás a suzukinál 20-25 évvel ezelőtt, akkor már ha azt fejlesztették volna tovább, ma már 0,01 literrel autóznánk
A gyerekek imádják a gyorséttermi sültkrumplit - az otthoni sokszor nem is jó nekik. Spurman megszerezte Magyarország kedvenc sültkrumplijának receptjét. Hozzávalók egy nagy adaghoz: Két hosszúkás krumpli Mogyoróolaj (annyi, hogy ellepje a krumplit) 2 kanál kukorica…..
Laci1982 2015.05.30 23:03:51
@hidroponi: görhöny. Melyik isten háta mögötti putriban használják ezt a szót? lol....
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
Sokat vonatozunk. Rengeteget vonatozunk. Sőt...túl sokat vonatozunk. A legtöbbször azért döntünk a "gőzösök" mellett, mert az autónál olcsóbb, a buszoknál pedig kényelmesebb. Mármint általában. Íme 7+1 tippünk a zökkenőmentes utazáshoz. Vagy legalább annak közelébe…..
Laci1982 2015.05.30 10:19:26
A fél internet háborgott, amikor kijött a CBS új szuperhősös sorozatának, a Supergirlnek az első több mint ötperces részlete. Abszolút érthető, hiszen az a kisfilm konkrétan a délutáni tini tévésorozatok legsötétebb időit idézte, ráadásául mindezt egy ikonikus…..
Írtunk már listát a terembe járó (kicsit sem tolerálható) egyénekről. Egy még csak elfér. Sokan biztos magukra ismernek a felsorolásból és remélhetőleg kicsit elgondolkoznak (és még véletlenül sem megsértődnek) vagy csak egy jót röhögnek magukon. Akkor hát nézzük azokat a…..
Belsőség Heti merítés 2015.05.24 08:32:38
Egy amerikai középkategóriás a ´80-as évekből Mikor megvettem, ismerőseim mondták, hogy drága lesz az alkatrészellátás, nehézkes a beszerzés, sokat fog fogyasztani az autó. Szovjet koporsószállító made in USA Felhívott, hogy ha még mindig vágyom az amerikai szarokra,…..
Laci1982 2015.05.24 10:42:43
egyetlen amerikai autót vennék: Dodge Charger R/T 1969 fekete. carzz.co/8-dodge-charger-r-t-440-1968-1969_6466.jpg Mondjuk az nagyon kéne hobbi autónak, vagy csak garázsba beállítani és gyönyörködni benne. De az árának köszönhetően soha nem lesz. Mindegy. Ezen kívül az összes többit felőlem bezúzhatnák. Ipari hulladék mind, kivéve talán kettőt manapság: Camaro, Tesla
Alibanya jegyzetel Szexbakik 2015.05.18 13:49:00
Az arisztokrata nők és a zene - ennek jegyében telt a hétvége. Jól van túlzok, csak részben, főztem is, meg takarítottam, azaz kevésbé arisztokratikus tevékenységek is színezték a hétvégét. Felmerült itt, már többször, hogy a nők az évszázadok során miért nem alkottak, miért nincsenek zeneszerzők,…..
A NASA új, akkumulátorral működő 10 motoros repülőgépe felszáll, lebeg, mint egy helikopter és olyan hatékonyan repül, mint egy repülőgép. A motorok, légcsavarok helyzete függőleges és vízszintes irányban egyaránt változtatható a szárny forgatásával. A Greased…..
Laci1982 2015.05.14 16:36:26
Nagy az Isten állatkertje – körülbelül ez volt az első reakciónk, amikor szembesültünk a Passenger Shaming nevű oldallal. Ezen ugyanis olyan, reptereken és repülőgépeken készített fotókat láthatunk, amelyek azt bizonyítják: egyeseket egyáltalán nem zavarja az, hogy nyilvános…..
Laci1982 2015.05.14 13:19:26
@Mészáros Laci: jaj, mert te gondolom mennyit utaztál már business classon nyomorék...gondolom repülőt is még csak a szomszéd tv-jén láttál....a business class annyira rohadt drága, hogy ahhoz eléggé tele kell lenni, s sok repülőn az sem jelenti a felhőtlen kényelmet....ergó sok esetben meg sem éri a hatalmas árkülönbözetet.
A bolt termékeit kézzel összetaperoló vevő nem a kedvencem, de azért az, hogy egy önnön fontosságába vetett hittől dagadó, túlmozgásos biztonsági őr képes legyen rendőri asszisztenciát is mozgósítani egy ilyen ügyhöz, azért elképesztő. A debreceni Auchanban…..