Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfőmérnök75

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Alfőmérnök75 2014.06.18 10:24:15
@Füstös-Róka Giovinezza: Amíg nem tud idézni tőlem olyat, hogy az SZDSZ-ről, vagy valamelyik baloldali kormányról pozitívan nyilatkoztam volna, addig az állítása hamis, más szóval hazugság, de úgy is mondhatnám rágalmazás. Mivel mindig is küzdöttem az SZDSZ”liberálisok” ellen, aligha fog ilyet találni. Hogy eközben a nácik ellen is küzdök, az csak a magafajta leépült szellemi fogyatékos nácik számára ellentmondásos.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy visszaolvasható az összes kommentem.
blog.hu/user/166725/tab/activity
De a korábban Gagarin nicken írott kommentjeim is visszaolvashatóak, pl. itt:
arokaso.blog.hu/2008/07/15/babarczy_eszter_1?fullcommentlist=1#comments

Na, rajta, nyomorult patkány, idézzél tőlem olyat, ami azt támasztja alá, hogy kedvenc pártom lenne az SZDSZ!

Ja, és még valami te hulladékember.
Lehet, hogy más értelme is van annak, amit írsz, "madárnyelven" akarsz közölni valamit.
Csakhogy amit írsz, annak az elsődleges jelentése akkor is rágalmazás, jó hírnév megsértése.
Más esetben persze a szövegeid másodlagos jelentése a botrányos, és sunyiságra, gyávaságra vall, hogy nem mered explicit "kimondani", amit gondolsz, tán mert tudod, hogy ez esetben elküldenének a picsába minden normális közösségből. (Hogy a jósdán megtűrnek, sőt néhányan "kedvelnek", annak az illetők ostobasága és/vagy hitványsága, silánysága az oka. De hangsúlyozom, ettől ők még nem nácik, csak ostobák, silányak, vagy hitványak.)
Egy szánalmas szarházi, sunyi, gyáva alak vagy, aki a pokolban fogja végezni.
Alfőmérnök75 2014.06.18 11:16:51
@pocaklakó minimanó: blog.hu/user/166725/tab/activity

Normális blogokon, normális nickekkel soha nem "kurvaanyáztam". (Lásd pl. tauglich, grift, falafel, mormogi blogjait. Pedig ezek közül néhány még nácinak is számít a ballibek szerint.) De itt a mandineren sem, ha nem elmebeteg, személyiségzavaros hülyékkel volt dolgom. MézesRozi más eset, ő szándékosan, előre kitervelten próbált meg lejáratni, érthető, racionális reakció volt a részemről, hogy ellene fordultam.