Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szelindek2

42 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megvettem, csupán egyetlen egyszer. Megkóstoltam, csupán egyetlen egyszer. Csak azért vettem meg, mert éppen nem volt más márkájú joghurt. Siettem, ez olcsónk tűnt, negyven forint nem a világ. Nem is volt igazi joghurt, csak „élő joghurt kultúrát tartalmazó eper ízű…..
Miután még mindig ki vagyok bukva, mert még mindig nem tudom, hogy akkor este a Balaton partján a sátorban, félálomban tényleg megkérte-e a kezemet, vagy csak álmodtam, vagy megkérte, viszont nem emlékszik rá, vagy megkérte, csak nem gondolta komolyan, vagy… Szóval…..
Úgy látszik, ez a nyár ilyen gólyatáboros dolog. Azért vicces, hogy pont, amikor már semmi közöm nincsen az egyetemhez, akkor megyek több tucatnyi gólyatáborba. Mert hogy a szeptember elejét is sikerült gólyatárborolni. Óh, azok a koleszos évek és esték és hajnalok, óh, azok…..
Szelindek ReGólyatábor 2010.08.29 01:08:31
 Gólyatáborban voltam. No nem azért, mert úgy döntöttem, hogy újra járom az egyetemet (bőven elég volt az a pár év szenvedés…) hanem mert annyian nyüstöltek haverok, hogy menjünk már le, megszaglászni a friss pipi husit. Sátor fel, meg persze a leginkább szükséges…..
Szóval, miután Ádám kitalálta ezt a szülő látogatós mizériát, elmagyaráztam neki, hogy a családomban hogyan mennek a dolgok. Egész hamar túljutottunk az elváltak a szülők különélnek témán. Kicsit leragadtunk anyámnál, meg a buddhista központnál. Aztán az is időbe telt,…..
Jön a tavasz, bimbasznak a fák, és virágoznak a madarak. És Ádám a fejébe vette, hogy itt van az ideje a kölcsönös szülőlátogatásnak. Mert hogy a lányos szülőknek igenis illik ismerni a drága lányuk szíve választottját. Na de kérem, most mi lesz? Akkor családi vacsit…..
Eltűnt a macskamán néni. Eltűnt! Egyszer csak nem volt ott. Így, ahogy mondom. Szóval ha vk találkozna egy zakkant öregasszonnyal, házipapucsban és virágos otthonkában, a hóna alatt egy teáskannával (mert azt mondják, a lakásából a teáskannán kívül semmi sem hiányzik),…..
Mennyi tészta, milyen régen nem írtam… Több hónapja! Nem gondoltam volna, hogy erre valaha is sor kerül, hogy én hónapokat kibírjak írás nélkül, de úgy látszik, vannak még csodák. De egyszerűen nem tudtam írni, nulla időm volt az őrült családom meg Amanda…..
Szelindek Mindenszentek 2009.10.31 11:00:36
Lassan itt van mindenszentek, és Peti bácsival majd megőrülünk. Csak úgy özönlenek az emberek. Ilyenkor mindenkire rájön a hoppáré, és pont most akarja kitisztíttatni a sírkövet, mert már húsz éve nem volt és hát a por, meg a sár beleragadt a vésetekbe, és olvashatatlanná…..
Szelindek A zseni 2009.10.10 20:38:48
Így kiszabadulva az egyetemről kicsit meg vagyok ijedve. Még mindig nincsen munkám, pedig nagyon-nagyon keresek, de úgy néz ki, évközben a kutyának sem kell tanár. Viszont meg vannak még a korrepetálósaim, ééééés, összejött az a magántanuló hétéves kislány, aki olyan kis…..
Szelindek hmmm... 2009.09.21 22:51:45
A halottak nem élnek nemi életet. Mégis szaporodnak. Azon gondolkodtam, talán erre változtatom meg szlogenemet. Annyira illene ehhez az oldalhoz. Főleg Peti bácsival, meg a Luciferrel :)) ..
Szelindek hát nem jó. 2009.09.12 15:00:06
Legalább egy hónapja nem írtam. Na persze van rá mencségem. Néztem, ahogy az egyetemisták fáradtan kullogtak végig az utcákon, elaludtak a buszokon és idegösszeroppanást kaptak a villamosokon. És arra gondoltam, milyen  jó nekem, hogy ennek vége. Aztán persze rájöttem,…..
Tegnap késő este jöttünk meg. Egész haza fele úton fohászkodtam és görcsösen kapaszkodtam a székbe. Ádám szörnyen vezet, ráadásul bőven este volt, amikor elindultunk, mert Marcsi mama nem engedett el minket, mert még ad egy kis sütikét, még azért ebédeljünk már itt,…..
Szelindek vittük az elsősegélybe 2009.08.12 00:19:22
Az egész azzal kezdődött, hogy Marcsi mama, a nagymamám, akinél az elmúlt hónapot töltöttem, és akinek kempingje van egy tó parton, na, szóval Marcsi mama kitalálta, hogy vigyük el a kicsiket aqua worldbe. Én nem tudom, mégis hogy gondolta. A kempingbe csupa nagycsaládos van, minden…..
Szelindek Betoppanó gyerekek 2009.08.10 20:36:35
  Már nem is tudom hány hete vagyok itt lent nagyanyám táborában, a világ végén. Nem sokra, hogy én lejöttem, utánam utazott Ádám is. Először úgy volt, csak egy-két napra jön le, de azóta nem is ment el. Először minden jól is volt így. Sokat ültünk kint a parton, és…..
Szelindek Ádámmal 2009.06.29 21:21:06
Szóval mostantól jó ideig lent leszek istenhátamegettiben. Csak hétfőn jöttem fel pestre, a szalsza miatt. A szalsza után meg elmentünk egy indiai étterembe. Ketten. Ádámmal. Mint kiderült, bolondul az indiai kajáért. Én is szeretem, mert anyu régebben sokat csinált, még azelőtt,…..
Szelindek Niki kétszer 2009.06.29 21:20:38
Miután Peti bácsinál kisebb családi válság tört ki a felbukkant lány miatt (aki amúgy – a sors fintora – Nikinek hívnak, csak úgy, mint Peti bácsi fiát), és hirtelen leutaztam a nagyszüleimhez istenhátamegettibe. Józsi papának és Marcsi mamának egy tó mellett laknak,…..
  Előkerült Peti bácsi lánya. De komolyan. Bent üldögéltem a pult mögött, odakint zuhogott az eső. Egyszer csak csilingel az az izé az ajtó felett, és bejött egy fiatal lányka, 17-18 éves. Bejött, odassszézott hozzám, rákönyökölt a pultra, megrebegtette a szempilláit.…..
Szelindek Zsolt esküvője 2009.06.21 23:30:18
  Közben teljesen kiment a fejemből a Zsolt esküvője. Hát, nem mentem el rá. Ugyanis tegnap, három nappal az esküvő előtt körbe ment egy email, hogy nem lesz. Zsolt és a barátnője szakítottak. Az emailt a barátnőjétől kaptam. Hát, nem valami szép sztori. Zsolt nem bírta…..
Szelindek Ádám rejtélye 2009.06.21 23:25:47
Bocsi, h csak most írok, de közben lementem a nagyszüleimhez, ők gyereknyáritábort visznek, és ilyenkor segítek nekik. Ez viszont időigényes. És arra már nem jutott, hogy elővegyem a klaviatúrát.Nah, meg volt az az ominózus csütörtöki találkozó. Miközben odamentem, a buszon…..
Szelindek új találka lesz 2009.06.10 21:37:53
  Miután Ádám szerencsésen elhagyta a blogom címét, én pedig nem adtam meg neki újra (úgy kell neki!), nyugodtan írogathatok továbbra is ide azt, amit akarok, és arról, amit akarok. Mázli, hogy egy ismerősöm sem olvassa ezt, így nem röhögnek a sarkamban. Cserébe viszont…..
Szelindek Még sem para 2009.06.06 15:17:53
  Ma felhívott az Ádám. Nem tudom, h honnan tudja a telefonszámomat, mert nem emlékszem arra, h megadtam volna neki. Azért keresett, mert elhagyta azt a kis cetlit, amire feljegyezte a blogom címét. Juhéééé! Legyen megint hétfő, legyen megint szalsza...!..
Szelindek Mi lesz most? 2009.06.04 23:03:12
  Te szent ég... Visszaolvastam az írásaimat. Pontosabban beleolvasgattam. Nem hiszem el, hogy ennyit áradoztam a macskáról. Meg hogy tényleg ilyen őrült az életem. És én ennek a blognak a címét megadtam az Ádámnak! Mit fog hozzá szólni? Hogy lehettem olyan hülye, hogy…..
Szelindek Ádám - 2. rész 2009.06.04 21:43:02
  És most jön a legjava. Tegnap találkoztam Ádámmal. Igen, a szalszázós Ádámmal.Én csak beakartam ülni a siriusba. Az egy teaház. Régebben Jucával jártunk oda, de ő a pocakja miatt nem szeret már lemenni. Tisztára hangulatos, tele van párnákkal, meg le kell venni a cipőt.…..
Szelindek A szivárvány 2009.06.03 23:24:42
  A végén muszáj volt elmenni szalszázni. Muszáj volt. Mert Samu elvette a szöcskéim mókuskerekét, és Rozi teljesen belebetegedett, Televény meg abba betegedett bele, hogy Rozi belebetegedett a mókuskerékbe. Én meg abba fogok belebetegedni, ha továbbra is betegek lesznek.…..