Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamkivetettt

64 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retro játékmúzeum Bábel torony 2014.09.11 10:48:02
Rubik Ernő neve megkerülhetetlen ha régi játékokról esik szó. A magyar játékgyártás javát a 80-as években a logikai játékok adták, amelyek sorát a legnagyobb sikernek számító Bűvös kocka indította el.A gyűjteményemben több régi logikai játék megtalálható, amelyek…..
14. Furcsa volt így nappal "pihenni". Kőkemény kiképzésre számított, aztán ez van. Igaz, hogy a körülmények igen mostohák itt, szinte olyan, akár egy börtön. De senki sem reklamálhatott ezért, hiszen maguk választották ezt a sorsot.- Te is a családod miatt vagy itt? - hallotta a…..
13. Anicét nem félt, valami oknál fogva nem volt benne félelemérzet. Talán eddigi hányatott sorsa miatt, megszokta a veszélyes helyzeteket. Nem rémült lett a fegyvercső hidegétől. Inkább bosszús, idegesítette, hogy megalázzák őt és társait is, akiket nem is ismert, de úgy…..
11. Ezen, az utolsó otthon töltött éjjelen Anicét nem tudta lehunyni sem szemét. Fel-alá járkált a szobában, tervezgetett, gondolkodott egy-egy zokogásroham között.. Mert valljuk be, hiába akart keménynek mutatkozni, hiszen ő volt a férfi a háznál, de a szíve a helyén volt, s…..
Anicét - a Tiszta Szívű A Tíz 2014.09.29 20:08:36
10. Rettentő gyász sújtotta Anicét családját. Családját.. Hiszen már csak ketten maradtak! Itt kell egyedül hagynia a húgát, és ebbe a gondolatba még bele is borzongott.. Nem is tudta, hogyan mondja meg Nadine-nak, hogy ő bevonul katonának. Sajnos, semmit sem tehetett volna ez ellen…..
Anicét - a Tiszta Szívű A Kilenc 2014.09.17 13:48:17
9. Anicét igen vegyes érzelmekkel baktatott hazafelé. Hol nekilódult, hol lelassított, mert félt édesanyja reakciójától. Hogy a Hivatalból hogyan jutott ki, arra nem is emlékezett egészen. Miután közölte vele az ezredes a döntésüket, hamar kint találta magát a Hivatal…..
Anicét - a Tiszta Szívű A Nyolc 2014.09.14 21:04:26
8. Egyenként hívták be a fiatalokat, így Anicét a nehéz ajtó dördülése után kettesben maradt Oszkárral. Félhomály uralkodott odabent, mely inkább a sötét felé hajlott, kissé dohos, hivatali "könyvtárszag" lengte körül. Ezt a helyiséget ismerte, mióta édesanyja…..
Anicét - a Tiszta Szívű A Hét 2014.08.21 20:26:59
7. Anicét türelmes ember, azaz fiú volt, de ebben a tömegben és idegállapotban, amibe ezennel került, nehéz volt türtőztetnie magát, hogy ne hatalmasodjék el rajta az idegbaj. A Hivatal előtti téren iszonyú tömeg taposta egymást. Mindenki be akart jutni, mindenki harcolni akart a…..
Anicét - a Tiszta Szívű A Hat 2014.08.04 20:41:46
6. Rettentő éhínség szabadult a városra a háború beköszöntével. Támadás nem érte őket, a harcok úgymond nem itt zajlottak, de az ország gazdasága összeomlott, már a gazdag réteg is csak az összeharácsolt javakat élte fel, viszont a szegényebbik rétegnek sajnos nem voltak…..
Anicét - a Tiszta Szívű Az Öt 2014.07.31 20:51:49
2. rész Ínséges idők TÍZ ÉV MÚLVA 5. Anicét óvatosan lopakodott hazafelé. A kis városban már hónapok óta zavargások voltak, és az élelem megszerzése még azoknak is gondot jelentett, akiknek volt pénzük. Hármasban éltek, édesanyjával és húgával Nadine-al. Édesanyja…..
3. Másnap aztán intézkedtek is, amennyire tudtak. Tamáséknak volt tanyájuk, vagy divatos nevén szólva farmjuk. Így aztán sok ilyen holmijuk volt, mint mondjuk a talicska. Ráadásul oly módon, hogy el tudta hozni úgy, hogy a szülei észre sem vették. Mert nem igazán tudott volna mit…..
1. rész Mielőtt a világ "elmozdult" volna, azaz a Háború előtt 1. Anicét a régi lőtér szívében álldogált, és várta a többi fiú érkezését. Vékonyszálú, szőke haját a szél lebegtette, mert a feje búbján volt egy kis forgó, és ott a haját sosem tudta lefésülni. Kék…..
Sziasztok!Ezúton is szeretnék mindenkit üdvözölni ezen az oldalon, s remélem, tartalmas időtöltést okozom Nektek, és úgy érzitek majd, megérte benéznetek hozzám és talán legközelebb is megteszitk, ezzel is Hű Olvasóvá válva.Az új történetet igyekszem összeszedettebbé…..
Miért kell költöznöm? A blogol.hu rendszere egy nagyon régi fejlesztésű blogmotor, amit technikai elavultsága miatt nem lehet fejleszteni és az üzemeltetése is nehézkes, ezért kell azt bezárnunk. A blog.hu-ra költözéssel egy új, funkcióiban gazdagabb blogmotorral fogsz…..
szamkivetettt 2014.06.18 20:47:53
@cadix: köszönöm, próbálok akkor türelmesebb lenni. (-:
szamkivetettt 2014.06.18 20:52:12
@mrdudo: megpróbáltam ismét, és most a "költözöm" lenyomása után más jelent meg, mint tegnap, most azt írták, elkezdődött a költözés, és majd értesítenek a befejezéskor. Úgy tűnik, akinek nem sikerül, érdemes később ismét megpróbálni.
Nagyon köszönöm a segítséget, azt hiszem, így már menni fog!
szamkivetettt 2014.06.18 21:02:09
@mrdudo: köszönöm még egyszer én is a türelmet! (-:
Lainsuojaton Reload? 2014.06.18 20:50:00
Na, hát átköltötünk ide. Ezer éve nem írtam, nem tudom fogok-e még, talán igen.... De mára ennyi, talán még az, hogy most C7-em van már jó ideje. :D..
Lainsuojaton Baszki... 2011.03.24 16:44:04
Hát, én már nem tudom, mi van.... Wellsről van szó természetesen. Hogy mi a fenét keres állandóan azon az átkozott csén!? Hát, mert biztos nem engem!! És persze lehet ki se derül, mert nem tudom.... Amúgy hétfőn este felhívott, s az lett a vége, hogy itt is aludt; tök jó volt,…..
Lainsuojaton Nha..... 2011.03.20 20:56:44
No, hát újra itt. Az előbb jót mulattam néhány ezeréves bejegyzésen, pedig mikor írtam nem volt ám vicces... Amúgy nem vagyok vicces kedvemben. Bakker! Wells egy igen érdekes személység, s fogalmam sincs, vajon tényleg fog-e keresni, ahogy ígérte. Eléggé kiábrándítóak a dolgok…..
Lainsuojaton Mégse...? 2009.01.08 18:00:40
Szombaton mégsem lesz munkanap. Örülök is, meg nem is, mert azért már úgymond beleéltem magam a dologba, tehát beletörődtem vagy mi. Volt ma gyűlés is, de szerencsére nem rosz hírek voltak...Nos, a mások dolog, hogy Ópusz talán mégsem f.sz, mint ahogy tegnap mondtam,…..
Lainsuojaton Mínusz 2009.01.07 19:54:28
Fokban is mínusz van, meg hiányban is. Ksz...  Mi a fenéért nem felejtem még el. Ópusz meg szerintem úgy ahogy van egy nagy f.sz, és kapja be!! Köcsög! Ami jó: itt van a macsek. :-DAzon gondolkozok egész idő alatt, hogy vajon Ksz letiltott-e. Ópusz tuti, de ő meg bassza meg.…..
Lainsuojaton Ópusz 2009.01.06 20:09:29
Tegnap megismerkedtem Ópusszal. (-: Hát, hogy ebből mi lesz, azt nem tudom még, mert vegyes érzéseim vannak, és ami a legnagyobb baj, hogy mégis hiányzik Ksz. És nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni. Mikor már azt hiszem, hogy túl vagyok rajta, akkor mégis hiányzik. )-: Amúgy…..
Lainsuojaton Avatar... 2009.01.05 19:33:32
Sajnos, megint van valami. \-:   Ksz avatart váltott, s nem tudom, miért, de vlaami nagyon-nagyon rossz érzésem lett miatta. )-: Majdnem De azért még nem. Még......
Lainsuojaton Hideg megint... 2009.01.03 23:11:10
Hmmm... Azt már nem tudom, ki, mi volt az a Tivó... Ezek szerint nem fontos. Persze rengeteg minden volt már megint, amit kihagytam. A lustaság fél egészség. Azóta ugye beférkőzött az életembe Ksz, még mindig itt van... Ááá, lehet tudom már ki az De fene tudja, én annyira…..
Lainsuojaton Hideg... 2008.06.15 20:39:38
Hát, nem jött ez a Tivó. De én azt mondom, b.ssza meg, már elnézést, hisz nem szoktam csúnyán beszélni. Utálom az ilyen köcsögöket, akik csak szórakoznak az emberrel. Ha én komolyan gondolok valamit, akkor az legyen is az! Délután megnéztük az Ördöggerinc-et. Szerinem jó volt!…..
Lainsuojaton Húúúú 2008.06.12 21:38:20
Hát, felesleges volna mindent felsorolni, mi történt... Azóta N73 van, megint voltunk a Nagyvárosban decemberben még, s megvettük... De ami ennél is fontosabb talán az az, hogy Sírral is vége! Hihetetelen, de mégis igaz, hogy én vetettem ennek véget még fél éve...... Hát ez van.…..
Lainsuojaton Eső.... 2007.10.22 18:05:43
Hú, de pocsék idő van ma. Bár estefelére lett csak iylen szerencsére. Nos, Sír nem ment a koncóra. Hogy hogy nem, de nem ment. Lehet, mert egy kicsit a lelkére beszéltem? Ki tudja... Azt meg még nem is tudja, hogy valszeg csak pénteken fogok menni hozzá a csütürtök helyett, mert…..