Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biczó Krisztián

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Muszáj előre leszögeznem, hogy nem én voltam a Dunkirk fő célközönsége: a háborús filmekkel nagyon hadilábon állok - egyébként is vegyes megítéléssel - és akkor még finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy Christopher Nolan nem tartozik a kedvenc rendezőim közé. Az előzetesen napvilágot látott…..
Mint oly sokan, én is a Harry Potter könyveken, illetve az ezekből készült filmadaptációkon nőttem fel. A szemüveges varázslótanonc kalandjai tanítottak meg igazán szeretni az olvasást (az első három könyvet egyetlen éjszaka alatt letudtam), és a mozgóképes változatot is mindig nagy örömmel néztem…..
Biczó Krisztián 2016.11.18 15:28:46
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
- HP-sorozat rossz konyvnek valo titulalasa =sznobság
- PlanetPlanetside - az intelligens ember shootere
-ebbol a ket egyenletbol mar valami ki is johet aminek van ertelme
A filmet a CineFesten volt alkalmunk megtekinteni. A Csillagainkban a hiba tavaly olyan film volt, amely mind a nézőket, mind a kritikusokat meglepte, és egy klisészagú történetből egy valóban élvezhető, egyben vicces és szomorú, valamint igazi tartalommal rendelkező dramedy…..
Érdemes megtekinteni a lenti, 1926-ban rögzített kisfilmet, amiben nem csak az első motoros ejtőernyős kísérletet tekinthetjük meg (spoiler: nem adta ki), de egyben a világ első stunt videóját is. A felvételen Fred Osborne próbált rá az azóta sem mindennapi mutatványra. A jelek…..
Ismét Spanyolországból sikerült találnom egy gyöngyszemet, úgyhogy az ibériaiak újfent bizonyították, érdemes odafigyelni a filmgyártásukra. Hozzá kell tennem ugyanakkor, hogy az ehhez hasonló alkotások ugyan képesek megfelelni egy filmrajongó igényeinek, de igazán soha nem…..
Nem bocsátok meg könnyen, és Hugh Jackman nagyon kiverte nálam a biztosítékot A nyomorultakban nyújtott szánalmas teljesítménye miatt (valójában az összes bűne az volt, hogy teljesen közepes alakítást nyújtott kedvenc musical-em főszerepében, de erre nálam nincs mentség!).…..
Smoking Barrels Haunt (2013) 2014.06.25 06:00:00
Egy barátom múltkor megkérdezte, hogy „Te direkt csak szar filmekről írsz kritikát?” Egy másik így kontrázott: „szereti a kínt, ezért néz ilyeneket”. Na kérem szépen, ezúton széles plénum előtt (az én olvasottságommal ez mondjuk olyan tíz embert jelent) megvédem magam.…..
Smoking Barrels Honeymoon (2014) 2014.06.16 12:00:00
A történetmesélés alapja a dráma, a dráma alapja pedig – sokak szerint – a kommunikációképtelenség, illetve az üzenet félreértése. Hosszú távon ez azt jelenti, hogy a bármilyen konfliktus alapja az, hogy soha nem ismerhetjük meg a másikat teljesen, mert nem lehetünk vele…..
Biczó Krisztián 2014.06.17 18:29:09