Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naysayer

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
Magyar idő szerint hajnal 3-kor folytatódik a Trónok harca a hatodik évaddal, amit soha nem látott várakozás előz meg, hiszen a tavalyi évadzáróban úgy kivégezték az egyik közönségkedvenc figurát, Havas Jont, ahogy a The Walking Dead soha nem merne senkit kinyírni. A halálra szurkált, a hóban…..
Ha valamikor szobrot állítanak a fillérbaszásnak és gerinctelen nyomorúságnak, az tuti, hogy a TLC 19 Kids and Counting című reality-jéből megismert Duggar-családot fogja ábrázolni, és remélem, a majdani művész valahogy meg tudja örökíteni az álszent, bigott…..
  Az a nagy baj az Emmy-díjjal, hogy annyi jó tartalom van a tévében, hogy egyszerűen lehetetlen, hogy minden kategóriában mindenkinek bejöjjön az ízlésének, vágyának megfelelő lista, emiatt vinnyogni felesleges, ezt saját magamnak is mondom, mert élen járok a sértett cikkek…..
Maradunk annyiban, hogy nem ez a mostani évad volt a legerősebb az Arrow történetében, de legalább kiderült ebből a friss bakivideóból, hogy a színészek végig jól érezték magukat. Különösen a Malcolm Merlynt játszó John Barrowman, aki már-már Christopher Walken szintjén hozza…..
  A Nielsen adatai szerint 8,1 millióan látták a Trónok harca ötödik évadának vasárnapi fináléját, írja a LA Times. Ezzel megdőlt a rekord, mert a nyitó epizódnak ennél valamivel kevesebb, nyolcmilliós közönsége volt áprilisban. Az HBO fantasy-sorozata 2011 áprilisában…..
naysayer 2015.06.18 07:27:29
@Firestarter.18: Senkinek nem azzal van baja, hogy filmre írták át a könyvet, hanem azzal ahogyan azt tették. Logikátlan és ostoba, sehova nem vezető történetszálak, béna megoldások kísérték az egész évadot.
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
naysayer 2015.06.02 10:40:59
naysayer 2015.06.02 11:17:19
@Csoszi_ka: @NAR: @doggfather: @Dekatlon: Én vágom, nem véletlenül hívják sárkányacélnak, csak ugye senki nem tudja hogy pontosan hogyan is készül, mágiának több köze van hozzá valószínűleg mint a felhasznált anyagnak.
A Red Nose Day elnevezésű gyereksegélyező rendezvény egyik legnagyobb dobása volt a Coldplay Trónok harca-musicalje, amiből eddig csak párperces videók szivárogtak ki, de most 12 percen át röhöghetünk azon, hogyan énekelnek az HBO legnépszerűbb szériájának legnépszerűbb…..
naysayer 2015.05.22 22:54:01
Braavos Arya takarítóból hullamosónak lépett elő a Fekete és Fehér házban, ez lehet egyfajta promóció, franc se tudja, mindenesetre rém lelkiismeretes és nagyon figyelmes, körmöt vág, hajat most, a hulla nagyon pöpec lett, tán életében sem volt ilyen jóképű. A hullát…..
Szokatlan módját választotta a Guild Wars 2 egyik adminja, hogy megoldjon egy csaló játékos jelentette problémát: gyakorlatilag egy nyilvános alázás és kivégzés kíséretében tette meg a szükséges lépéseket. Történt, hogy egy cheater hetekig terrorizálta a játék…..
Lassan Trónok harca-napot tarthatunk, annyira pörög ma a Westeros-kontent: most épp attól őrül meg a fél világ, hogy az HBO a nagy sikerre való tekintettel több, mint 7 évadot akar az eddigi öt G.R.R. Martin-regényfolyamhoz egyre kevésbé kötődő, közönségkedvenc…..
naysayer 2015.03.13 20:16:53
Ajánlom George R.R. Martin tegnapi posztját ebben a témában:
grrm.livejournal.com/412015.html
Lényeg: senki sem tudja. Hollywoodban akármi történhet. A fejesek már a kezdetek óta 10et akarnak, de változnak a dolgok, mindig csak annak lehet hinni ami már le van fixálva.
Csak azt a kibaszott tornacipőt venné már le a lábáról. ..
naysayer 2014.10.04 18:49:34
Itt egy interjú Charlie Hunhammel, amiben elmagyarázza miért viseli a tornacipőt (1:50től):
teamcoco.com/video/charlie-hunnam-bike-sneakers

A lényeg, hogy mikor a karakternek kutatott némi hátteret, együtt lógott az oaklandi motorosokkal, és sokukon látta a fehér tornacipőt (white sneakers), illetve a fickó akiről a Jaxet "mintázta" kb ugyanabban a cuccban volt mint ő a forgatáson.
Szal lehet hogy szarul néz ki de ilyen ez a valóság.
Komolyan nem is értjük, miért kellett erre ennyit várni, azt meg végképp, hogy miért nem itthon készült el. Az I Slept With a Celebrity című műsort a producer, Andy Cohen igyekszik eladni valamelyik tévének. A műsor epizódjai nagyjából abból állnak majd, hogy a starfuckerek…..
naysayer 2014.06.19 21:50:38
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..