Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrBungle

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az M4-en futott Ulti magazinnak első ránézésre egy vidéki tévéadóhoz beadott közepes vizsgafilm érzete van, de a helyzet nem ennyire rossz azért. De van értelme ultit adni a tévében a póker korában?..
MrBungle 2018.01.16 07:38:10
Azért pláne az internet korában nem olyan nagy elvárás utánanézni egy kicsit a dolgoknak, ha mindenáron meg akarja érteni az ember dolgokat. A legtöbb sportot nem két perc megérteni, az írásban ironikusan felhozott NFL tökéletes példa erre, hiszen elég bonyolult a szabályrendszer ahhoz, hogy az embernek halvány lila gőze se legyen arról mi történik, hiába magyarázzák, hogy first down meg holding meg kutyafarka. Az ulti sem egy pofonegyszerű játék a licit miatt, de ahogy látom azt elmondták, hogy mi is konkrétan bemondás, azaz mire, illetve mi ellen játszanak. Ez pedig egy baromi jó dolog, mert így az egyszeri néző is tudja, hogy mit kell nézni. A pontozásról (vagy ebben az esetben tétekről) se gondolnám, hogy nem mondták volna el, hogy ez előre rögzített, hogy melyik játék mennyit ér, de elnézve a posztot, nem úgy tűnik, mintha az író törekedett volna a megértésre. Mondjuk itt jegyzem meg, hogy alkalmi játékosként a pontozást én sem tudom pontosan, hogy mi mennyit ér, de ez az én hibám, mert lusta vagyok megtanulni. Viszont a műsor nézéséhez nem szükséges ezt sem ismerni, hiszen kiírják mi mennyit ér.
Személy szerint nem láttam ezekből a közvetítésekből egyet sem (pedig ha tudtam volna, hogy van ilyen, mindenképp belenézek), abszolút megértem, meg elhiszem, hogy nem tökéletes a kommentár, tényleg érdemes lenne jobban belemenni, hogy mondjuk hol mit rontott el a játékos, ami a vesztét okozta, de mint már feljebb említettem, számomra eléggé az jön le az írásból, hogy posztoló nem is igazán törekedett a megértésre, abszolút nincs tisztában a játékkal, és ezután sok-sok karakterben megírta, hogy "Én ezt nem értem kérem szépen". Ennek tudniillik az lehet az oka, hogy az ulti észjáték, és bizony itt nem csak a szerencse dönt, hanem itt gondolkozni, taktikázni kell ahhoz, hogy nyerhess, és ugyanígy a kibictől is megkívánja a gondolkodást, mert másképp élvezhetetlen. Csak hát ehhez ugye utána kéne nézni a dolgoknak nem csak fogalmatlanul írkálni.
Kemény belharc után Erdei Zsoltot választották a Magyar Ökölvívó Szövetség élére. Az új elnök, Erdei Zsolt egyelőre azonban gyakrabban látható a TV2 zenei énekversenyén, a Nagy duett műsorában, mint a ring környékén. Kardos Ernő interjúja Erdei Zsolttal...
MrBungle 2017.06.07 02:23:12
Ez az interjú eléggé mellément... Tök jó, hogy vannak benne provokatív kérdések (Fidesz-közeli elnökök más sportszövetségeknél, éneklős tv-s bohóckodás), de ezeket a kérdéseket sikerül odáig fokozni, hogy már átmegy az egész egy ilyen echte baszogatásba. Az ugyanúgy nem független és pártatlan újságírás, ha a kérdésekről lerí, hogy a kérdező rühelli a Fideszt, és azt próbálja Madár szájába adni, hogy "Igen, én is egy fidesznyik vagyok, és a párt mögöttem áll". Eközben pedig kifejezetten kevés szó esett a szakmai dolgokról, hogy mik is a konkrét elképzelések, vagy hogy mi a garancia arra, hogy ő nem lesz pont olyan sikertelen, mint Csötönyi.
Egyébként azt gondolom, nem fontos, hogy Erdei mennyire áll közel a Fideszhez. Nem az a probléma, hogy olyan embereket neveznek ki a sportszövetségek élére, akik alapvetően Fidesz-kötődésűek, hanem hogy ilyen Rezsiszilárdhoz hasonló talpnyalókat, akiknek az adott sportághoz semmi közük, tehát csak és kizárólag a párthoz való vak és feltétlen hűségük miatt kapták a pozíciót. Erdei Zsolt azonban klasszis bokszolóként igen komoly eredménysorral rendelkezik, a boksz az élete, bőséggel van tapasztalata arról, hogy mi a siker titka, szóval leszarom, ha minden hétfő este Orbánnal kvaterkázik is, mert amit tudni kell az ökölvívásról, azt ő tudja. Bár Kokó szerintem jobb választás lett volna a nemzetközi tapasztalatai miatt, ő már dolgozott adminisztratív szerepkörben, tehát ilyen szempontból alkalmasabb talán, de százszor inkább Erdei, mint valamelyik semmirekellő macskajancsi.
Pedig papíron milyen jól hangzott az egész: fogunk egy táblát, ráírjuk, hogy 7.16, befagyasztjuk egy jégtömbbe (érted, a Tűz és jég dalából az egyik), leteszünk elé egy lángszórószerű izét (tűz, a másik) és a Facebooon élőben közvetítjük, ahogy a tűz elolvasztja a jeget, és kigyön belőle a dátum.…..
A lassan 30 éves L’art pour l’art Társulat augusztus 20-án a Comedy Centralon tér vissza a tévéképernyőkre A postás, aki megeszi a leveleket című, vadonatúj előadással, amiben természetesen Besenyő Pista bácsi, Pandacsöki Boborján és Frigid Mirtill fogja szórni a…..
comment:com 159 2015.07.20 08:14:27
Naszóval nem akarunk mi itten a bohócligával napi szinten foglalkozni, az M4 műsorát meg majd kielemezzük, ha nem lesz 40 fok (ebben az időben nem lehet ilyet nézni, a mazochizmusnak is van határa), de az MLSZ pompás elgondolása, a "ha nem közvetítünk olyan sok meccset, akkor majd…..
Az, hogy a Faith No More új albumot hoz ki 18 év szünet után voltaképp nem is volt annyira meglepő, hiszen 2009-es újjáalakulásuk óta viszonylag aktívak voltak. Gyakorlatilag elkerülhetetlennek tűnt a dolog, hiszen láthatóan nem gyűlölték egymást, élvezhetően tudtak együtt…..