Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Molnár

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Gecizmus 2015.02.07 15:17:29
Hát, régen röhögtem annyit közéleti ügyön, mint a tegnapi Simicska-ámokfutáson. Ha január elején tippelni kellett volna, hogy ki lesz az év legviccesebb csávója, kevesen szavaztak volna A Fidesz egykori házi-oligarchájára. A hárskúti Ford Fairlane huszonnégy óra alatt több…..
Balázs Molnár 2015.02.10 15:16:02
@kvadrillio: Tipikus, kgb-s orosz propagandahír. Ukrajnában a lakosság kb 0,3 százaléka magyar, így nincsenek külön magyar egységek, akiket "át lehetne engedni". Van mondjuk egy században 1-2 magyar katona, túlbecsléssel.
Simicska Lajos pénteken felrobbantotta az internetet. Szemünk előtt bontakozik ki a rendszerváltás utáni harmadik nagy médiaháború, a baráti tűzben pedig sok jó fegyverhordozó eshet el. A jobboldali kormányok mindig nehezen boldogultak a médiával. Soha nem értették és nem is…..
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
Balázs Molnár 2014.10.30 11:32:33
@Bangha Béla: "Bangha", proliságról a te értelmes hozzászólásod árulkodik. De hát bizonyára lehengerlőek az ismereteid, végzettséged, szakmád...
Az önkormányzati választásokig a Jobbik foggal-körömmel fogja védeni Kovács Bélát, utána azonban akár mindent magával ránthat az EP-képviselő – mondja a Kovács-ügyről az évekig a Jobbik körül tevékenykedő, jelenleg a Magyar Hajnalt szervező Molnár Balázs, aki emailben…..