Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Craig426

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, egy ideje vártam már erre a filmre, még ha nem is tűkön ülve, azért gyakorta nyugtáztam, hogy már nincs sok hátra, hogy megnézhessem. Noha pontosan tudtam előre, hogy nem lesz nagy eresztés, mégis hajtott a kíváncsiság vajon mi lesz itt. Ennek pontosan két oka volt, az első…..
Egy jó barátom unszolására tekintettem meg mai alanyunkat, és azt kell mondjam nem csalódtam. Mondjuk hibátlan alkotásról nem beszélhetünk, de történt itt egy-két jó dolog, ami nagyban befolyásolja a filmélményt, ilyeneket már bizony jó rég nem láttam, s másért nem is,…..
Nos, van egy film amire jó ideje várok, hogy megtekinthessem, ennek több oka is van, szám szerint kettő. Az egyik, hogy szeretem a zombikat, a másik, hogy szeretem a pro wrestlinget, nálunk ezt pankrációként ismerheted. Erre befut egy olyan film, mint a mostani alanyunk, amiben pont ezt a…..
Be kell valljam az utóbbi évek mozis horrorjai nem nyűgöztek le, sokukat unalmasnak, érdektelennek találtam, folyamatosan érkeztek az újabbnál újabb „igaz történeten” alapuló ördögűzős filmek, amik közül egy sem nyerte el a tetszésemet, bár nem kizárt, hogy ezzel csak én…..
A filmtörténelemben, így a horrorfilmek között is, vannak meghatározó darabok, amiket a nézők sosem felednek, édesapák mutatnak meg fiaiknak, édesanyák lányaiknak, egyszóval örökzöldek. Ki ne emlékezne szívesen a A cápára, az Alienre, hogy csak pár címet említsek, ezek a…..
Pár éve készült egy horror antológia, ami picit eltér a többitől, persze ez is egymástól független, rövidebb-hosszabb történetekből áll melyek témájukat tekintve is megállják a helyüket a zsáneren belül, a dolog érdekessége viszont az, hogy ebben a filmben csak és…..
Ha egy horror rajongónak megemlíti valaki hogy Universal Monsters, akkor az illetőnek bizonyosan eszébe jut jó pár alkotás a 1900-as évek elejéről. A stúdiónak nem kevesebbet köszönhetünk, mint a horrorfilmek alapköveinek letételét, többek közt Lugosi Béla által életre keltett…..