Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisskolos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy színésznek általában egy ikonikus szerepe szokott lenni, az idén (szerény véleményem szerint) méltatlanul Oscar nélkül hagyott Sylvester Stallone - nak kettő is jutott. Rocky-nak köszönhette a hírnevét, Rambo-nak azt, hogy meg is tarthatta azt. A 80-as évek egyik legnagyobb…..
Amerikai Plán Félvilág 2016.01.02 23:35:32
Szerencsésebb lett volna, ha a Szász-Köbli alkotópáros A berni követ bombasztikus sikere után nem vált irányt, s nem próbál meg Houdiniként kiszabadulni a bűnügyi filmek vonzásából - talán most egy pazar, a '30-as évek budapesti alvilágában játszódó, neo-noir hangulatú…..
J.J. Abrams rendező ismét videóval jelentkezett a VII. Epizód forgatásáról, méghozzá nem is akármilyen videóval, hiszen leleplezi benne az új Star Wars-film X-szárnyú vadászgépét. Jelentem, a lázadók csillagvadászának harminc évvel későbbi változata pont úgy néz ki,…..
Az HBO Amerikában vasárnap este mutatja be a The Leftovers című vadonatúj sorozatát, nálunk pedig (dobpergés) nem másutt, mint Index anyánkon lesz a premier hétfőn délelőtt, eredeti nyelven, felirattal. A tévében pedig csak este, szóval okkal mondjuk, hogy exkluzív meg…..