Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Gévai

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte minden ismerkedésnél előkerül manapság, kinek milyen az előélete. Mikor veszítette el a szüzességét, hány komoly kapcsolata volt, miért ért véget a legutóbbi (ha egyáltalán véget ért), mit szeret az ágyban és így tovább...
Gábor Gévai 2020.12.11 09:36:03
@ramszeszita: Azt írod: "Mi van ha mar 500 faszkorhintan vegiglovagolt es egyikhez sem kotodott, csak keresi azt, akivel mukodik a szex? " Ha 500 pasi után sem találta meg, akivel működik a szex, akkor a csajban van a hiba, nem is kicsi. Oké, tudom, hogy nem mi, magyar férfiak vagyunk a macsó-evolúció csúcsai, de azért barokkos túlzás azt sugalmazni, hogy ha ötszáznál nem találta meg, akkor a férfiakban van a hiba...
Haanchee fut Pofon 2016.11.10 10:35:31
Egyszer mindenki megkapja a maga pofonját.  Én megkaptam, talán nagyobb is volt, mint amit megérdemeltem volna. Padlóra kerültem, és még annál is mélyebbre mentem, leástam magam. A mélységből elég volt, és ha nehezen is, de kivakartam magam a gödörből. Most újra állok, távolabb léptem a gödör…..
Gábor Gévai 2016.11.21 16:30:25
Egyszer sikerült elmennem a célig az Ultrabalatonon. Amikor párban indultunk Balázzsal és én a bringán kísértem. Ez az egyetlen célbaérésem. UB 2013 láthatóan élveztem a kísérést (amúgy igen) :D Egyéniben ugyebár még sosem ment. Azt hittem, hogy majd idén fog. Mindenem megvolt hozzá. Aztán…..
Gábor Gévai 2016.05.27 23:37:41
A férfiakról beszélgetünk. Azokról, akik az életünkben a nagy Ő-k lehettek volna, akikben annyira hittünk, akikben a lehetőséget láttuk, akiket beengedtünk volna az életünkbe, akikre vágytunk. Akik az igaziak lehettek volna, de nem lettek… - Tudod, mondja a barátnőm, kifogással mindegyik szolgált,…..
nemmaratonman Space Jam 2016.04.26 11:10:30
Acélarcélnél maradva, napi demotiváló rovatunk következik - a másodiknak szándékozott maratonom előtt öt nappal. Szóval neki volt ez a privátban múlt héten is felidézett, kiváló klasszikusa az egykor dicsőbb napokat látott (merthogy azóta meghalt) futóblog egyik posztjára reagálva:     Kb…..
Acélarcélnak van egy olyan, vélhetően egyszemélyes helyiségben született elmélete a keze közé került, elfekvő Iron Man magazinnak köszönhetően, hogy a triatlont "gyakorlatilag az isten is a kapuzárási pánikos felső-középosztálybeli 40-50-eseknek teremtette. Vannak benne drága cuccok, amikkel lehet…..
nemmaratonman 30 2016.02.19 13:58:31
Olvasom Simonyi Balázsnál, hogy ő beza nem fog futni idén túlnyújtott hétvégi futásokat, mert egy 200 km-es versenyt úgysem lehet szimulálni egy három-négy órás szabadidős tevékenységgel. Nos, hát itt a Földön ebből mi sem igaz, hiszen én kiválóan tudom nemhogy szimulálni, de faszán, élőben…..
Ma egyik ismerősöm megemlítette, hogy mennyien olvasták a legutóbbi bejegyzésem, amit egyébként nem ide írtam, mert ennek szerintem pontosan a Futásról Nőknek blogon van a helye, majd azt is megelmítette, hogy nem szereti, amikor valaki csak terápiás célból ír. Erre nekem ezek…..
Nos hát ugye ott tartottunk, hogy az előző írásomat nem nagyon reklámoztam, mert csak nyávogtam benne, na de most ez egy életöröm poszt lesz. :) Sokat vaciláltam, hogy melyik versenyre menjek, miután kipihentem a maratont és úgy éreztem, hogy van bennem még spiritusz. Volt ugye a…..
Tágrazártszemmel Üres illúziók 2015.10.22 12:38:43
Mire vágyik egy nő? A kérdés teljes mértékben profán és sablonos, hiszen a nők ugyan nagyon bonyolultnak és szeszélyesnek vannak beállítva, ám a kérdésre ősidők óta pofonegyszerű a válasz: a nő szeretetre, szerelemre, biztonságra vágyik. Arra, hogy megbecsüljék, hogy…..
Jelentkezzen az a férj, aki szívesen mutogatná legjobb barátainak a saját feleségét - persze nem ám estélyiben vagy fürdőruhában, hanem a maga természetességében... Esetleg kisebb társaságot hívna össze e célból? És vajon mit szólna hozzá az asszony? Nem kétséges, hogy a…..
Haanchee fut Újratervezés 2015.09.28 20:02:09
Ilyet még nem csináltam, de most hosszas mérlegelés, magammal való tanakodás, Milán véleményének kikérése után döntöttem: elengedem az októberre betervezett 100 kilométeres versenyt. Ugyan futottam az utóbbi időben, és összeszedtem magam az Ultrabalaton, meg a hosszas nyári…..
Imádom ezt a versenyt, a vasárnap reggel 7-es rajtot, az embertpróbáló emelkedőket, lejtőket, a tájat, imádom a Diósárok utat, a Normafát, az utána következő dzsungelt és az azután következő űberbrutál utcácskákat. Imádom követni a nyilakat, és azt is, hogy 25 után…..
Ha a ma még dúsgazdag arab olajországok nem akarnak 20-30 év múlva éhen és szomjan halni, akkor kell nekik Európa. Nem az itt élők, hanem a víz, az élelmiszer és az infrastruktúra. Egy kérdésre soha nincs értelmes válasz migránsügyben! Hetek óta folyik pro és kontra az…..
Hát elég kemény nyarunk volt nemde? Mármint hőmérséklet szinten. Mondjuk engem reggel nem zavart, de délután este a város közelében aszittem feldobom a talpam kb. De nem is a meleg volt a para, hanem a hihetetlen szar levegő, szmog, kosz. Szal ha másért is nem, ezért jó reggel…..
Gábor Gévai 2015.09.10 11:54:31
@DSL: Bizony, ahogy mondani szoktam, négy fajtiszta keverék kutyám van, két közepes méret (25-30kg) és két tacskókeverék, az utóbbiak közül az egyik fiú, ő szokta rendezni a lányokat jobbra-balra...
A Sparon boldog lennék egy akármennyivel négy órán belüli idővel. A 3:24 az egy másik kávéház! Én is drukkolok majd neked!
A gerincem vizsgálata során bekerültem a mókuskerékbe és természetesen más betegséget is találtak, amibe kis híján beledöglöttem. Erről itt olvashattok. Ahogy már írtam az utolsó hatos című posztomban az orvostudomány a kezdődő gerincsérvvel (előboltosulás) nem tud sok…..
Ennek a bejegyzésnek eredetileg más lett volna a címe (A fiatal nő), de augusztus 10-én egy barátom felhívta erre a cikkre a figyelmemet. (Kedves negyvenes férfitárs, vegyél mély levegőt, azután…..
Gábor Gévai 2015.08.11 10:22:22
@LittleSloth: Ha harmincéves pasid v férjed lesz, még nagyobb a valószínűsége, h dobni fog 10-15 év múlva. A 40-es uram bocsá 50-es párnál ez a veszély már sokkal kisebb. Ne utáld ennyire a férfiakat.
Retteg az öregedéstől, ezért elég szélsőséges megoldást választott a fiatalság megőrzéséhez, Báthory-tól vett bátorságot. A híres-hírhedt grófnővel ellentétben azonban Chanel beéri a disznók vérével. A család nem igazán repes az örömtől. Részletek a tovább…..
Kezdjük talán az előzményekkel. A verseny hetén beteg voltam, de nem voltam lázas. Ezért aztán nem mondtam le a versenyt, hiszen volt már ilyen a Vár a Hármas előtt, és mégis milyen jó vége lett.  Szerdán kerültem orvoshoz, aki hajthatatlan volt és anibiotikumot írt fel, mert…..
Gábor Gévai 2015.04.03 14:43:39
Tegnap kezdtem el ezt a posztot írni. Az egész úgy bukkant fel bennem, mint a tavasz, egészen mélyről, de hirtelen és megállíthatatlanul.  Ott lappangott ez bennem, ahányszor csak BEAC mellett mentem haza (ELTE Sporttelep), ott volt bennem, ahogy Danit Haanchee 2011-es írásával nem…..