Regisztráció Blogot indítok
Adatok
segantini

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
segantini 2014.01.09 13:24:24
@vajdasagi: Ez is valami. Engem a kettős mérce az, ami rettentően fel tud bosszantani.
segantini 2014.01.09 13:02:37
@Leadfoot: Akkor is itt verted magad, amikor a Napkelte ment a köztévén?
Naiv ügyfélék fröccsözni mentek a MOM Park Leroyba. Bár különböző italokat rendeltek, a végén csak a drágábbik rozét látták a számlán. Meglehetősen felháborító estnek lehettünk szenvedő alanyai egy kedd este a MOM Park aljában található Leroy Bistróban. Eddigi…..
Az aktuális partnert legtöbb esetben igenis zavarja az évi egy telefon is. Engem legalábbis. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Sziasztok! Ahogy sok itt olvasható storyban, nálunk is az ex zavart be. Távkapcsolatnak indult. A srác vidéken lakott, én…..
segantini 2011.05.11 18:07:20
@terii: Férfi és nő között nincs barátság. Ne is ámítsd magad vele.
Fogynak a hülyék.Punci EszterházyTizesikrekPillecukorAlaposan dokumentált My FocusbanCicikÉpp fürdeni készültem..
Számos ügyfél nem érti, mi alapján számítják ki az ügyvédek a munkadíjukat, mitől annyira differenciált, és a bíróságok miért sokszor miért más összeget ítélnek meg, mint a valóban kifizetett honorárium. Azért az ügyvédi működés  persze nemcsak  papír…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
segantini 2010.07.15 16:27:16
@horas: Szerintem te csak az imádott interes játékosaidnak drukkoltál. Erre utal a Maradona gyűlöleted is.
Kisvártatva valóra válik, amit igen sokan szeretnének: Franciaország válogatottja nem rontja tovább a világbajnokság légkörét és a két futballozni hajlandó amerikai csapat továbblép a legjobb tizenhat közé. A világbajnokság előtt közzétett jóslataink is…..
Zsinórban ötödször bajnok az Inter, ami már mindenképpen a Grande-kategóriába sorolható kunszt, ezt a csapatot mégsem a kiherélt Serie A felaprításáért fogják a legnagyobbak közé sorolni, hanem európai kalandjaikért. Az olasz bajnoki cím egyébként sem volt olyan sima, mint a…..
Kicsit felborultak a dolgok a Serie A-ban. A zsinórban négyet nyerő Cagliari leverte a 10 emberrel végző Sampdoriát, a Roma csodaszép pontot fogott az Inter otthonában, a Milan pedig szétkente a Laziót az Olimpicóban. Nyert, és csökkentett hátrányát a Juventus, és meglepő udinei…..
Még egy szigetes szakítás! Emlékeim szerint a Run DMC szar volt, én otthagytam, de majd vl megvédi őket.  Kedves Szakítósok, a Szigetes Szakítás™ "novellapályázatra" küldeném ezt a kis történetet. Az elmúlt években valahogy mindig kikeveredtem a…..
segantini 2009.08.14 14:27:14
@Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres: Természetesen én sem azt állítom, hogy kapcsolaton belül szükségtelen a kommunikáció.
Aki ilyet állít az menjen plájásznak.
De minden kapcsolatnak van egy felfutási ideje, ezzel nem árt tisztában lenni. A férfiak többsége (márha férfit akarsz, és nem egy mama kedvencét) igenis szereti, ha a maga ura lehet. Ha már az elején elveszed ennek a lehetősőgét, és folyton elszámoltatod, lehet hogy elieszted, mielőtt önmagától eljutna oda, ahova Te szertnéd.
segantini 2009.08.14 14:51:44
@Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres: Na álljunk meg egy pillanatra.
A szitu a következő:
1,Otthon üdögélsz tudva, hogy a barátoddal azon a hétvégén nem találkoztok. (egy másik városban van)
2, Hívnak a barátnőid, hogy fergeteges csajbuli van kibontakozóban a Szigeten, ráadásul épp PINK koncert lesz, amit amúgy is nagyon szeretsz.
3, Csatlakozol hozzájuk, mert jó buli lesz, és AMÚGY SINCS PROGRAMOD.
4, Útközben hív a barátod, és felelősségre von, hogy mit képzelsz magadról, hogy csak úgy elmész a barátnőiddel bulizgatni egy estére.

Egy szájhúzást lehet, hogy megér a dolog, és meg is mondhatod neki, hogy a jövőben legyen oly drága és tájékoztasson. De az adott körülmények között a hiszti és szakítás egyértelműen sárkányszerű természetre utal.

Ettől függetlenül valószínűleg én is felhívtam volna, ha másért nem, hogy elújságoljam, milyen jó kis programot szerveztem magamnak.
segantini 2009.08.14 15:11:13
@Szibill: Olyan égbekiálltóan fontos programja nem lehetett, ha képes volt odamenni Szárszóra egy kis hisztiért :)
A BL-csapatokról leszakadt ing-gatya, hiszen egy héten belül a harmadik meccsüket kénytelenek játszani, és ugye senkinek nem kell feleleveníteni, milyen meccseken vannak túl. Semmi másra nem vágynak, mint egy Cagliari elleni hazai 1-0-ra, ahol elég 20 percet játszani, aztán le lehet…..
segantini 2008.02.23 18:47:21
Nou San Trafford A Ti csapatotok 2008.01.10 13:12:00
Pedig milyen remek ötletnek tűnt elsőre, hogy megszavaztatjuk veletek az év csapatát, csak aztán úgy alakult, hogy pont _benito került az orálisan előidézett coitus rossz felére, így az én szemem folyhatott ki, mire végigstriguláztam az összes szavazatot. Amit eddig is tudtunk,…..