Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Susenka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiperbaba Ádika és a csempe 2014.07.05 07:26:44
Csempe (vagyis apukám szerint járólap, de nekem marad csempe) hideg, még jó, hogy Ádika nem megy a csempére, hát nem hülye :)) ..
Susenka 2014.07.15 21:25:12
A héten tölti hiperbabánk a 4. hónapot, ennek örömére úgy döntöttem, eddig volt a "mindent igény szerint" korszak, mostmár elég nagy az én lelkem ahhoz, hogy elkezdődhessen a nevelés :) Amiben mindenképp változásra volt szükség: - csak ringatva, kézben / cicin aludt el,…..
Szubjektív gyűjtés következik a valóság minimális felnagyításával :) Nagyon sok elképzelés élt bennem még gyermektelen, "nagyvilági" modern dolgozó nőben (ha sztereotípiákat akarok magamra aggatni) arról, hogy milyen is az anyaság, milyen szülőnek lenni, hogyan kell terhesnek…..
Susenka 2014.06.16 10:45:59
@rozsomák: az én 2 hónapos fiam sem alszik többet napi 2-3 óránál, sőt, van hogy annyit sem. Ezzel nem azt mondom, hogy ez jó, de valós dolog. Lehet, hogy a te gyereked átaludta a napot (örülj neki), de vannak másféle gyerekek/körülmények is a világon..
Milyen anya szeretnél lenni? A többség azt válaszolja, odaadó, szeretetteljes, tökéletes, figyelmes, stb... Én is sokszor gondoltam rá a terhesség ideje alatt, hogy milyen anya leszek. Valahogy így képzeltem: - nem fogok parázni, aggódni hülyeségeken, ahogyan addig sem tettem -…..