Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puszta

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
puszta 2009.06.01 17:34:13
Tisztelt Tóta W. Árpád!

Sokat gondolkoztam, hogy valóban odategyem-e az elejére a tisztelt szót, hiszen a fenti szöveggel elég alaposan sikerült meggyaláznia az én és családom,valamint rengeteg barátom vallását, hitét, és ezen keresztül személyiségét.
Csak annyit mondok, ha Allahot vagy az iszlámot illette volna olyan jelzőkkel, mint "búvalbaszott" nos akkor ajánlanám a rendőri védelem igénybevételét, nehogy felrobbantsák ezért.
Nem tudom megérteni, hogy miért kell mindig az keresztényeket főleg a katolikus egyházat szidni és megjegyzéseket tenni rá. Ez az ország nem tudja elképzelni sem, hogy mennyi mindent köszönhet a katolikus egyháznak. Ha annak idején Szt. István nem alakítja ki az önálló magyar egyházrendszert már rögtön az elején Orseolo Péter idején a Német-Római Birodalomba.
De említhetném a katolikus egyház vezető szerepét, különösen a pápáét, aki rengeteg pénzzel támogatta a török ellenes hadjáratot, és Magyarország felszabadítását. Emellett hevesen szembeszállt és tiltakozott I. Lipót császárnál, amiért az nem adta meg a függetlenséget a magyaroknak.
Vagy a zsidók üldözése: Apor Vilmos, Salkaházi Sára, akik mind hallgattak a maga által lesajnált Szentlélek hívására és rengeteg embert mentettek meg.
Szóval nagyon megkérem ne merje gyalázni a katolikusok egyik legnagyobb hittitkát. Maga a cikkben vagy kommentben, ahogy tetszik művelt emberként tünteti fel magát, akkor legyen annyira művelt és kultúrált, hogy nem ír ilyeneket, mert ez véleményem szerint már túlmegy a véleménynyilvánítás szabadságán.
Tisztelettel: Pusztai Máté
Pont pár hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy nem elég baj az önmagában, hogy ezt a szerencsétlen Utasi Árpit, aki szinte még gyerek, szájára vette a bulvár, de még fogást is keresnek rajta. Hát most megtalálták, címlapos hír a Blikkben, hogy állítólag Utasi Árpi édesapja…..
A szokásos, sorozatokat, úgymint Született feleségek (Tv2, 21:10), Jóbarátok (Viasat3, 20:00), vagy Helyszínelők (Viasat3, 21:05), most hagyjuk. Nézzünk inkább Schwarzenegger-scifiket, hiszen negyed tíztől az RTL Klub leadja a Hatodik napont, míg a Tv6-on 25 perccel később megy az…..